oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

S starši ne mara gledati Usodnega vina

9. 11. 2016; 12.00
Avtor: Tina//Top! Za najstnike.
enjagrad2
Enja Grad je tista simpatična mlada dama, ki jo lahko gledaš v vlogi Lare v seriji Usodno vino. Enja na domačem kavču najraje gleda televizijo, od filmov pa obožuje fantazijske in pustolovske zgodbe.

Ko te gledamo na televiziji, deluješ kot precej energična mlada dama, verjetno pa si tudi kar zaposlena s snemanjem Usodnega vina, šolo in še s čim. Zanima nas torej, ali imaš sploh kaj časa za poležavanje na domačem kavču?
Seveda ga imam. Snemanje imam enkrat do trikrat na teden, trikrat na teden pa imam še treninge hip hopa. Za šolo tudi ne porabim veliko časa, tako da mi za poležavanje na kavču ostane dovolj časa.

Kaj najraje počneš na kavču, kadar imaš kak prost trenutek: bereš knjige, gledaš televizijo, brskaš po telefonu?
Največkrat gledam televizijo, brskam po telefonu ali pa igram xbox, ki smo ga dobili za božič. Berem pa najraje zvečer, v postelji, ker me to najbolj uspava.

Rada gledaš nanizanke ali si bolj za filme?


Bolj gledam filme. Televizije v bistvu ne gledam veliko, po navadi jo gledam ob vikendih, največkrat zvečer. Takrat si skupaj z bratcem izbereva film in ga skupaj pogledava. Seveda se velikokrat zaradi izbire filma tudi skregava. No, ne samo zaradi izbire, velikokrat se skregava tudi zato, ker bi oba rada sedela na najudobnejšem mestu na kavču.

Kateri je tvoj najljubši film in katera najljubša serija, razen Usodnega vina, seveda?
Všeč so mi filmi, ki so povezani z domišljijo, pustolovščino ali akcijo. Najbolj všeč so mi filmi: Piksli, Harry Potter (vsi deli), Pan, Alica v Čudežni deželi, Zgodbe iz Narnije … Mogoče se najde še kakšen.

Imaš najljubšega igralca ali igralko in kdo je to?


Všeč mi je igralka Emma Watson. Že ko je bila otrok, je super igrala v fantastičnem filmu. Če bi lahko igrala v kakšnem drugem filmu, bi igrala, tako kot ona, v Harryju Potterju. Všeč so mi filmi, pri katerih je kakšen prizor posnet tudi na 'green screen' in kjer imajo ljudje zanimive kostume in maske.

Kateri je tvoj najljubši soigralec ali soigralka v vaši seriji?
Čisto vsi se mi zdijo zelo prijazni. Velikokrat se skupaj hecamo, dajejo mi nasvete in se mi pomagajo učiti besedilo. Tudi ko čakamo v garderobi, mi zaradi njih ni dolgčas. Matic (Jakob) mi pa tudi včasih teži. (smeh)

Raje gledaš filme doma, v udobju domačega kavča, ali so ti bolj pri srcu kinodvorane? Zakaj?
Oboje. Doma ne smem jesti na kavču, ker zmeraj kaj popackam. V kinu pa seveda ni tako udobno kot doma. Je pa dobro, ker imamo tudi doma očala za 3D, pa tudi velik televizor.

Kateri film si si nazadnje ogledala in kako ti je bil všeč?


Harry Potter: Jetnik iz Azkabana. Bil mi je zelo všeč – je napet, domišljijski, v njem so zanimivi kostumi in super igralci. Tudi knjigo, po kateri je bil film posnet, sem že prebrala in mi je bila še bolj všeč kot film.

Kaj je najpomembnejše, ko uživaš na kavču – dobra družba, prigrizki, kaj tretjega?
Vse – popolno se mi zdi, če smo na kavču jaz in moji prijatelji, ko staršev ni doma, ko gledamo kakšen zabaven film in se zraven lahko hecamo ter jemo čips ali čokolado. (smeh) Vse to hkrati se seveda le redko zgodi.

Praviš, da raje kot na kavču bereš v postelji – kaj pa rada vzameš v roke?
Res je, na kavču skoraj nikoli ne berem. Sicer pa najpogosteje berem knjige, revij ne berem veliko.

Kdo je tvoja najljubša družba na kavču?


Če gledamo Usodno vino, imam najraje ob sebi sošolce ali druge prijatelje, če pa gledamo družinski film, pa družino. Pred starši mi je velikokrat nerodno, kadar me gledamo na televiziji, ker mi njihovi komentarji največ pomenijo.

prejšnji članek
Takoj prenehaj z uporabo!
Lepotičenje
Takoj prenehaj z uporabo!
naslednji članek
Po stopinjah slavnih staršev ...
Obsedena!
Po stopinjah slavnih staršev ...
Preberite tudi