benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Zasvojeni smo s pričeskami!

24. 11. 2016; 03.50
Avtor: K. Š.
Mary-Kate-Olsen2
Preveri, katere pričeske so nas očarale tokrat!

Plus za kitke


Ja, res je. Letošnjo pomlad bodo na ulicah kraljevale velike in male kitke, ki ne smejo manjkati niti na tvoji glavi. Še posebno primerna je tista, ki si jo spleteš tako, da bo bilo videti, kot da nosiš obroč. Če sama še nimaš toliko ročnih spretnosti, odlične nasvete za pletenje kitk najdeš na YouTubu. Mi smo našli številne filmčke o tem, kako pričarati mega pričesko v nekaj korakih. Tale video nam je bil še posebej všeč: 10 različnih slogov za dolge lase. Več najdeš tukaj.

MARY-KATE OLSEN


Kitka, kot si jo je čez glavo omislila Mary-Kate Olsen, bo letošnjo pomlad na ulicah prava uspešnica.
Naš nasvet:
Če ti pletenje kitk še ne gre od rok, ti bo prav prišlo kakšno 'orodje', ki ti bo pri pletenju v veliko pomoč. Pobrskaj na internetu in se loti dela. Do aprila se moraš naučiti plesti svoje najljubše kitke!

Postrani pričeska
Zakaj bi morala vse lase nositi ravno in simetrično? Nikakor! Čas je za asimetrijo, nič pa letošnjega videza ne zaokroži bolje od dejstva, da si lahko vse lase počešeš na eno ali drugo stran. Stranska pričeska je torej velik plus, pa še malo dela in časa ti vzame.

JENNIFER LAWRENCE
Jennifer Lawrence pozna vse trike. Zato je bila ravno ona ena tistih, ki si je na rdečo preprogo upala s preprosto, spuščeno pričesko, tako da je vse lase rahlo nakodrala in jih počesala postrani. Pozneje je dejala, da ji je pričeska všeč, ker zanjo ne potrebuje nobenega frizerja.
Naš nasvet:
Za postrani pričesko izberi pravo krtačo, saj boš le tako lahko svoje lase previdno počesala in ustvarila naraven videz. Če ne bo šlo drugače, si lahko pomagaš tudi z likalnikom ali okroglo krtačo in sušilnikom za lase.

SCARLETT JOHANSSON
Scarlett zna očarati in pustiti vtis. Izbrala si je sponko v obliki metulja, s čimer je vsekakor poskrbela, da je bila pozornost usmerjena v pričesko.
Naš nasvet:
Kupi si več lasnih sponk ali pa jih naredi sama. Čisto navadne pobarvaj z lakom za nohte in si tako ustvari takšne, kakršne si najbolj želiš.

prejšnji članek
Pomembno: tole je super prvi vtis!
Moj life
Pomembno: tole je super prvi vtis!
naslednji članek
Hollywood razkriva: Čas je za zmečkančke
Moj life
Hollywood razkriva: Čas je za zmečkančke
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija