bencin
Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Kako se s svojimi starši razumejo zvezdniki?

6. 12. 2016; 06.00
Avtor: K.M.
demi lovato starsi

foto: Profimedia.

Tudi v njihovih odnosih so pozitivne in negativne stvari.

Zelo buren odnos s starši ima recimo Selena Gomez. Njena starša sta se ločila, ko je imela zvezdnica pet let. Selena je za ločitev obtoževala mamo, saj si je zelo želela, da bi bil ob njej vedno tudi oče. Seveda je sčasoma spoznala, da je bila ločitev pravilna odločitev. Mama se je spet poročila, Selena pa je v življenje sprejela njenega novega partnerja. Oba je tudi najela kot svoja predstavnika, a ju je pred kratkim odpustila. S tem je sprožila številne govorice, a je dodala, da je to storila predvsem zato, ker želi ob sebi ponovno imeti starša. Naj bo služba služba in družina družina!

Zvezdnica serije Sodobna družina Ariel Winter s svojo mamo nima najboljšega odnosa. Mama naj bi jo fizično in psihično zlorabljala. Ravno zaradi tega mladoletnica ne živi več pri njej. Začasno skrbništvo nad njo ima kar njena starejša sestra. Boj pa je že nekaj časa prisoten tudi v medijih, katerim tako Ariel kot tudi njena mama razkrivata različne zgodbe o svojem odnosu. Nasvet: pogovor je pomemben! Če vseeno misliš, da v vašem odnosu nekaj res ni v redu, potem se pogovori z drugimi družinskimi člani.

Tudi Demi Lovato s svojim očetom Patricom ni imela najboljšega odnosa. Njena starša sta se ločila leta 1994, potem pa se je Demi od očeta oddaljila. Oče je svojo pozornost usmerjal drugam, v materialne oblike zadovoljstva, ki so njega osrečevale za kratek čas, a hkrati odrivale njegovo hčer, takrat že igralko in pevko v vzponu. Po Demijinih besedah jo je oče velikokrat razočaral in prizadel, zato je z njim velikokrat prekinila stike. Med letoma 2008 in 2009 nista spregovorila niti besede, podobno se je zgodilo med letoma 2010 in 2012. O svojem odnosu je celo napisala pesem Za ljubezen hčere. V letu 2013 sta se za kratek čas pobotala, saj je očetu želela pomagati, a je ta junija umrl.

Iz njunega odnosa se lahko naučiš dveh stvari. Prva je, da moraš staršem, ne glede na vse, stati ob strani, tako kot oni stojijo tebi. Druga stvar, ki pa je še bolj pomembna, je ta, da nikoli ne veš, koliko časa s svojimi starši imaš. Zato moraš z njimi preživeti čim več kakovostnega časa, ki se ga boš spominjala za vedno.

Tega, da moraš s svojimi starši preživeti veliko dobrega in pozitivnega skupnega časa, se še kako dobro zaveda tudi igralka Bella Thorne. Leta 2007 je v prometni nesreči namreč izgubila očeta, ki je bil zaradi dela večkrat odsoten. Ravno ko bi morali ponovno zaživeti skupaj, pa se je zgodila nesreča, zaradi katere se od očeta ni mogla posloviti. Čeprav skupaj nista preživela veliko časa, še zlasti v letih pred smrtjo ne, ga je imela Bella zelo rada, saj je bil njun odnos kljub vsemu odličen. Nanj se še vedno spomni ob vsakem dnevu očetov, ki ga v Ameriki praznujejo. Po letu 2007 pa je začela negovati tudi odnos z mamo, s katero si vedno stojita ob strani in se podpirata.
Ne glede na to, da izgubiš enega od staršev, in ne glede na to, da je ta izkušnja ena najbolj bolečih, se moraš s tem spoprijeti pogumno. Nikar ne odrivaj drugega starša in se preminulega spominjaj z najlepšimi mislimi. 

prejšnji članek
Jej kot Kendall Jenner
Obsedena!
Jej kot Kendall Jenner
naslednji članek
Ni se uvrstila v finale, a je vseeno navdušila
Obsedena!
Ni se uvrstila v finale, a je vseeno navdušila
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija