sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ljubke lažnivke se poslavljajo

14. 4. 2017; 11.45
Avtor: K.M.
prettylittleliars
Letos se bo končalo obdobje, ki je trajalo kar sedem let. Z malih zaslonov se namreč poslavlja izjemno priljubljena serija Ljubke lažnivke, ki je med zvezde izstrelila številne nove igralske obraze.

Kaj te čaka za konec?


Zadnjih deset delov priljubljene serije bodo v Združenih državah Amerike začeli predvajati 18. aprila. Za konec so pripravili še številne nove zaplete in zgodbe, ki bodo zagotovo presenetile. Naslednja epizoda se bo začela ravno tam, kjer se je prejšnja končala. V zadnjih delih se bo vrnilo veliko likov, ki so se že pojavili v prejšnjih sezonah, in tudi nekaj tistih, za katere si morda mislila, da jih ne boš več videla. Nekateri, za katere je bilo prikazano, da so umrli, se bodo zdaj vrnili in tako še dodatno zapletli celotno serijo. S tem bodo ustvarjalci sklenili krog. Razkrile se bodo plasti vseh stalnih likov, ki si jih lahko spremljala v seriji. Veliko bo napetih trenutkov, nevarnosti in tudi zelo romantičnih prizorov. Gre za končne poteze, ki bodo razkrile vse. V zadnjih delih naj bi se marsikdo tudi poročil, a za zdaj še ni znano, kdo bo stopil pred oltar, niti ni nujno, da bo to katera izmed glavnih junakinj. Je pa že jasno, da naj bi bilo porok več. Samo dogajanje se ne bo več premaknilo za več let naprej, naj bi bilo pa nekaj zgodb povezanih s prihodnostjo.
Ustvarjalci pa so menda razmišljali še o eni stvari, ko so pisali končne poteke zgodb. Stvari in like naj bi pustili odprte, žive in še vedno tako skrivnostne, da bi nekoč lahko posneli tudi filmsko nadaljevanje. Obstaja pa še en velik namig, s pomočjo katerega lahko izveš, kaj se bo zgodilo. Zadnji deli naj bi močno temeljili na knjižnih uspešnicah Sare Shepard, po kateri je bila serija tudi posneta. Če si njene knjige torej prebrala, lahko v njih najdeš vsaj nekaj možnih koncev.

Z delom Playtime se bo konec serije pričel 18. aprila. Zadnji del pa bo na sporedu 20. junija. 

Uspehi serije:


- Gre za v zadnjih letih eno najbolj gledanih televizijskih serij, ki je bila zelo priljubljena med najstniki.
- Številne nagrade po izboru najstnikov za najboljšo serijo, zlobneža, glavno žensko in moško vlogo, najboljši scenarij ...
- Serija je bila večkrat izbrana za najboljšo dramo, glavne igralke pa za najboljše in najbolj priljubljene igralke.
- V sedmih sezonah je bilo posnetih 160 delov.
- Vsako sezono je imelo prvo predvajanje milijone ogledov.
- Serija je dobila tudi nadaljevanje v obliki serije Ravenswood, za katero je bila posneta le ena sezona, v njej pa se je v eni izmed glavnih vlog pojavil Tyler Blackburn in njegova vloga Caleba.

Kakšna bo prihodnost?


Vse glavne igralke so že v času Ljubkih lažnivk sodelovale v številnih drugih projektih. Troian Bellisario boš lahko spremljala v njenem lastnem projektu Feed, kjer se je preizkusila kot igralka, režiserka in scenaristka. Tudi simpatična Ashley Benson je lani posnela kar nekaj filmov, med njimi tudi Chronically Metropolitan in Piksle. Shay Mitchell se vse večkrat pojavlja v različnih modnih kampanjah, seveda pa tudi ona ne zapušča televizije. Kmalu jo boš lahko videla v grozljivki. Ena izmed najbolj priljubljenih igralk serije pa je zagotovo Lucy Hale. Tudi ona pripravlja dva nova projekta, eden bo risanka, drugi pa najstniška komedija. Najmlajšo med lažnivkami, Sasho Pieterse, ki si jo spoznala v vlogi Alison, pa lahko opaziš v spletni seriji Sing It! Oseba, ki je odgovorna za serijo Ljubke lažnivke, pa že pripravlja nekaj novega. I. Marlene King namreč že snema serijo Famous in Love, v kateri boš v glavni vlogi videla Bello Thorne in Charlie DePew, serija pa bo prvič predvajana isti dan kot prvi od zadnjih desetih delov lažnivk.
Morda pa si lahko obetamo še kakšen skupen projekt? Dekleta so med snemanjem serije postale tudi zelo dobre, če ne kar najboljše prijateljice, zato nas to niti ne bi presenetilo.

prejšnji članek
Nahrani suho kožo!
Lepotičenje
Nahrani suho kožo!
naslednji članek
Kako se naličiti za maturantski ples
Lepotičenje
Kako se naličiti za maturantski ples
Preberite tudi