Jure Ličen s Sofio
Svet24.si

Znani radijski voditelj je prvič postal očka

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

To so najbolj slavne sestre

24. 6. 2017; 09.30
Avtor: M.T.
sestre0
Kdo so najbolj slavne sestre?

Skoraj vsak zvezdnik ima še kakšnega brata ali sestro. Prav tako se pogosto dogaja, da se tudi ta ukvarja z enakimi stvarmi, kot on. A le redkim obojim uspe preboj v svet slavnih.

  1. Kendall in Kylie Jenner- Ni je osebe, ki nebi slišal za sestri Jenner. Čeprav sta zasloveli po zaslugi resničnostnega šova, katerega glavne zvezde so bile njune starejše polsestre, sta sestri Jenner že pustili svoj pečat. Kendall se ukvarja z manekenstvom, Kylie pa vodi uspešno kozmetično linijo.
  2. Gigi in Bella Hadid- Trenutno sta najbolj znani sestri v svetu mode. In tudi prvi sestri v zgodovini, ki sta se skupaj sprehodili po modni brvi Victoria's Secret.
  3. Dakota in Elle Fanning- Dakota je stara 23 let, njena mlajša sestra Elle pa 19 let. Obe pa sta zasloveli že kot otroka. Dakota je postala slavna po vlogi v filmu Vojna svetov, Elle pa po filmu Phoebe v čudežni deželi. Kljub svojim mladim letom imata že bogato filmsko kariero in lahko se pohvalita, da sta igrali skupaj z najbolj znanimi Hollywoodskimi zvezdniki.
  4. Mary Kate in Ashley Olsen- Dvojčici sta vlogo v priljubljeni humoristični seriji Polna hiša dobili, ko sta bili stari komaj 8 mesecev! Od takrat sta posneli številne filme o dvojčicah, izdali glasbene zgoščenke, sedaj pa se ukvarjata z modo.
Kendall in Kylie Jenner

Kendall in Kylie Jenner

Gigi in Bella Hadid

Gigi in Bella Hadid

Dakota in Elle Fanning

Dakota in Elle Fanning

Mary Kate in Ashley Olsen

Mary Kate in Ashley Olsen

prejšnji članek
Zendaya in Jimmy Fallon sta se zabavala
Obsedena!
Zendaya in Jimmy Fallon sta se zabavala
naslednji članek
Takšno oblačilo ti lahko zelo škodi
Moj life
Takšno oblačilo ti lahko zelo škodi
Preberite tudi