Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Luka Sešek po zmagi: Tega definitivno nisem pričakoval

19. 12. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
ZOISG - finale

ZOISG - finale foto: POP TV

V velikem finalu so nastopajoči navdušili z baladami in odličnimi nastopi, v dvanajstih oddajah pa smo bili priča tudi izjemnim maskam in kostumografijam, ki so v naše domove pripeljale največje svetovne zvezde.

Ob razglasitvi zmagovalca šova Znan obraz ima svoj glas je Luka Sešek dejal: »Počutim se super. Tega definitivno nisem pričakoval, občutki so naravnost fantastični, na laskavi naziv najboljšega imitatorja oddaje Znan obraz ima svoj glas na POP TV sem ponosen in zagotovo je dodal češnjo na torto moje ustvarjalne kariere. Sodelovanja v takšnem šovu ne morem opisat z besedami. Bilo je fantastično, ekipa je bila odlična in to zame zagotovo pomeni odskočno desko v nadaljnje. Za to izkušnjo sem neizmerno hvaležen.«

Luka Sešek foto: POP TV

foto: POP TV


V velikem finalu so nastopajoči navdušili z baladami in odličnimi nastopi, v dvanajstih oddajah pa smo bili priča tudi izjemnim maskam in kostumografijam, ki so v naše domove pripeljale največje svetovne zvezde. Kar 170 kilogramov mavca za izdelavo odlitkov in kalupov je bilo porabljenga, 12 kilogramov silikona za izdelavo protetik in skupno je bilo sestavljenih kar 96 lasulj. Za kostum Temtations je bilo porabljenega kar 20 metrov materiala, obleka v imitaciji Maje Keuc pa je tehtala kar 6 kilogramov. Posebnost letošnje sezone je bila tudi obleka, narejena za lik Frozen, saj je sestavljala kar dve obleki v eni.

foto: POP TV

prejšnji članek
Ideje, kaj za božič podariti starejši sestri
Obsedena!
Ideje, kaj za božič podariti starejši sestri
naslednji članek
Ali res obstaja ljubezen na prvi pogled?
Moj life
Ali res obstaja ljubezen na prvi pogled?
Preberite tudi