sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Brata Marcus in Martinus predstavljata nekaj novega

31. 1. 2018; 12.00
Avtor: K.M.
Marcus in Martinus

foto: Profimedia

Le dva meseca po izidu tretjega studijskega albuma “Moments”, ki beleži več kot 40 milijonov streamov na Spotify in osvaja skandinavske glasbene lestvice, priljubljena brata predstavljata novo pesem.

‘Remind me’ sta Marcus in Martinus želela vmestiti kot enajstko skladbo na albumu, vendar sta se v zadnjem trenutku odločila, da bosta z njo presenetila poslušalce ob vstopu v novo leto. Avtor nove uspešnice ‘Remind me’ je norveški producentski duo Rat City, pri ustvarjanju besedila in glasbe pa sta sodelovala tudi dvojčka.

"Uživala sva v studio skupaj z Rat City, odlična sta, kar pa je najbolj pomembno je to, da nama je zelo všeč njuna glasba. Mislim, da so simpatije vzajemne, saj smo vsi štirje uživali v vsaki minuti ustvarjanja," je povedal Martinus ob končanem snemanju z Rat City, Marcus je s ponosom povedal, da je vesel tokratnega sodelovanja, predvsem pa ponujeni možnosti soustvarjanja pesmi od njenega samega začetka.

O talentiranama bratoma tudi Rat City ni skoparil s pohvalami: "Zelo sta talentirana, delo v studio pa sta vzela izjmeno resno, kar je razumljivo za glasbenika, ko enkrat doseže nivo na katerem sta. Zelo kmalu smo se ujeli, tako da je bilo delo zelo zabavno in enostavno."

Brata sta o novem singlu povedala: "Gre za zelo pozitivno pesem, ki se odlično znajde na plesišču, v telovadnici ali na valovih radijskih postaj."

‘Remind me’ je bonus skladba, ki sta jo fanta kot prenečenje predstavila le nekaj dni pred pričetkom evropske turneje. V letošnji pomladi Marcus in Martinus bosta imela obiskala 15 evropskih mest, na koncertnem odru bosta stala 26 večerov.

V Ljubljani bosta Marcus in Martinus nastopila 26. marca v dvorani Tivoli!

prejšnji članek
To je nova ljubka lažnivka
Obsedena!
To je nova ljubka lažnivka
naslednji članek
Kakšna je verjetnost, da imaš ravno to barvo oči
Obsedena!
Kakšna je verjetnost, da imaš ravno to barvo oči
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska