sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Serija, ki je obnorela gledalce

31. 3. 2018; 09.00
Avtor: K.M.
Bizaardvark

foto: Profimedia

Disney Channel je navdušil z novo serijo, ki je priljubljena po vsem svetu.

Videti je, kot da televizijski program Disney Channel resnično pozna skrivno formulo za uspeh. Iz leta v leto preseneča z novimi serijami, ki si že po nekaj delih zagotovijo uspeh in priljubljenost med mladimi gledalci. Med njimi je zagotovo tudi serija Bizaardvark, ki je trenutno sredi druge sezone predvajanja.

O čem serija govori?
Frankie in Paige sta najstniški najboljši prijateljici, ki na spletu objavljata zabavne pesmi in komične videoposnetke. Ko na svojem kanalu Bizaardvark dosežeta deset tisoč naročnikov na platformi Vuuugle, ju sprejmejo v prav poseben Vuuugle studio, kjer lahko snemata videoposnetke in jih hkrati tudi delita s preostalimi na Vuuuglu.
Kdo je kdo?


V seriji glavni junakinji predstavljata Frankie, ki jo igra Madison Hu, in Paige, ki jo upodablja Olivia Rodrigo. Za obe igralki sta njuni vlogi prvi večji televizijski vlogi, predvsem pa prvi glavni vlogi v seriji. Dekleti sta »lastnici« kanala Bizaardvark in predvsem razposajeni najstnici, ki uživata v svojem vsakodnevnem druženju. Zakaj ju obožujemo? Sta preprosti, ni ju sram, da sta takšni, kakršni sta, obožujeta živali, podpirata druga drugo, njune odbite pesmi nas nasmejejo, predvsem pa sta lahko dobri vzornici številnim dekletom. 
Poleg njiju imata v seriji pomembno vlogo tudi Amelia Duckworth, ki jo igra DeVore Ledridge, in Bernard Schotz - Bernie, ki ga odlično upodablja Ethan Wacker. Kar sezono in pol pa je bil pomemben del serije tudi priljubljeni youtuber Jake Paul, ki je upodabljal glavno vlogo odbitega Dirka. Jake je serijo sicer že zapustil in s tem razočaral številne oboževalce. V javnost pa so prišle različne informacije o tem, zakaj ne sodeluje več s serijo. Sam je v svoji uradni izjavi pojasnil, da se želi bolj posvečati svojemu kanalu na Youtubu in bolj odraslim vlogam, nekateri pa poročajo o tem, da ga je Disney odpustil, ker ga preprosto niso več videli v seriji.
Zakaj bi si morala serijo ogledati …
... če tega seveda še nisi storila? 


- Frankie in Paige sta dekleti, s katerima se lahko brez težav poistovetiš. Večina najstnic na televiziji obožuje modo, ličenje in fante, onidve pa predvsem uživata v družbi druga druge, v norčijah in zabavnih trenutkih. Sta radovedni in radi uživata v svojih najstniških letih. 
- Serija nosi pomembno sporočilo. Večina vsebine se nanaša na to, da moraš najti svoje mesto v šoli, družbi in življenju ter početi nekaj, kar te resnično veseli. 
- Govori o aktualni tematiki, saj se vse več mladih odloča za to, da odpirajo svoje lastne kanale na Youtubu in podobnih platformah. 
- Z vsebino kažejo na to, da se moraš, čeprav ustvarjanje Youtube kanalov zveni zabavno, tudi za to kar precej potruditi. Tudi tako imenovano vloganje namreč zahteva kar nekaj trdega dela in prostega časa.

prejšnji članek
S Polkafest turnejo se ogrevamo za POLKAFEST
Obsedena!
S Polkafest turnejo se ogrevamo za POLKAFEST
naslednji članek
Natikači so hit poletja
Lepotičenje
Natikači so hit poletja
Preberite tudi