sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Emma Watson ima tatu!?

7. 3. 2018; 12.00
Avtor: M.T.
Emma Watson

Emma Watson slovnične napake ni opazila. foto: Profimedia

Na Oscarjevo zabavo je prišla z velikim tatujem!

Emma Watson velja za eno tistih redkih zvezdnic, ki jim tatuji niso ravno pri srcu. Zato je bilo presenečenje še toliko večje, ko je zvezdnica filmov Harry Potter na zabavo po oskarjih prišla z velikim tatujem na svoji desni roki.

Emma Watson je na zabavo prišla v elegantni dolgi črni obleki, a z veliko nakita okoli vratu. Vendar je bolj kot nakit pozornost zbujala njena desna roka na kateri je bil velik tatu z napisom »Times Up«. S tem je zvezdnica opozorila na gibanje, ki si prizadeva opogumiti ženske in odpraviti spolno nadlegovanje v zabavni industriji, kot drugih industrijah.

foto: Profimedia

Ravno zaradi podpore tega gibanje je bilo tudi tokrat večino zvezdnic oblečenih v črne obleke. Emma pa je s tatujem naredila še en korak naprej. Je namreč ena najbolj glasnih igralk, ki spodbuja feminizem in enakost spolov na kar je opozarjala že pred leti. In očitno je sedaj odločena, da je resnično čas za spremembo na tem področju.

foto: Profimedia

Sicer gre za začasen tatu, ob tem pa lahko rečemo, da še dobro, saj je v zapisu prišlo do napake. Namesto Time's Up je namreč napisala Times Up. 

prejšnji članek
Vse najboljše Brooklyn Beckham!
Obsedena!
Vse najboljše Brooklyn Beckham!
naslednji članek
Challe Salle in Erik navdušila
Obsedena!
Challe Salle in Erik navdušila
Preberite tudi