sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Top glasbeni hiti

6. 4. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
the weeknd selena

foto: Profimedia

Kaj se trenutno vrti na radiu Salomon?

Prepusti se najnovejšim hitom na radiu Salomon in si z njimi polepšaj dan. Najnovejše na glasbeni sceni te čaka na frekvenci 101,6 in na radiosalomon.si. Zabava zagotovljena!

Kaj je lepšega kot uživanje v dobri glasbi? Zato smo se odločili, da samo zate pripravimo nekaj najnovejših hitov, ki ne smejo manjkati na tvojem predvajalniku glasbe. Prepričani smo, da ti bodo popestrili vsak trenutek in da bodo poskrbeli za dvig tvoje volje. Najdeš pa jih tudi na ferkvenci radia Salomon, kjer vestno skrbijo za predvajanje najnovejših uspešnic. Tako ne boš nikoli zamudila najbolj TOP pesmi tega trenutka!

Challe Salle Ft. Erik – Letim

Po vrnitvi na glasbeno sceno priljubljeni Challe Salle navduši z vsako pesmijo, ki jo izda. Vrhove lestvic je dosegel s pesmimi Lagano, Poln kufer in Gud vajb. Zdaj pa je svoje moči združil z pevcem Erikom, ki je s svojim glasom že zaznamoval nekatere slovenske pesmi. Erikov glas in Challetove hitre besede pa so popolna kombinacija.

Nico Santos – Rooftop

Nico je nemško-španski glasbenik in pisec besedil, ki se je v preteklosti že uveljavil kot avtor uspešnic številnih nemških glasbenikov. S hitom Rooftop se je tudi sam uveljavil kot samostojni glasbenik, s pesmijo pa ni osvojil zgolj nemških in avstrijskih glasbenih lestvic, ampak tudi številne svetovne lestvice.

Justin Timberlake & Chris Stapleton – Say Something

Čeprav z glasbene scene v resnici ni nikoli odšel, je Justin Timberlake v začetku leta po petih letih končno izdal samostojni album. Na njem je tudi sodelovanje s Chrisom Stapletonom v pesmi Say Something, s katero sta glasbenika že več kot navdušila. Chris da pesmi s svojim country rockovskim slogom prav poseben čar. Zato niti ni presenetljivo, da sta se v le nekaj dneh uvrstila na sam vrh najbolj priljubljenih glasbenih lestvic.

Liam Payne & Rita Ora – For you

Svoje moči sta za naslovno pesem filma Petdeset odtenkov svobode združila tudi britanska glasbenika Rita Ora in Liam Payne. Njuna energija je tako v pesmi kot tudi v samem videospotu neverjetna. Liam pa s pesmijo nadaljuje tradicijo nekdanjih člankov skupine One Direction. Naslovno pesem za drugi film trilogije je namreč skupaj s Taylor Swift posnel Zayn Malik.

The Weeknd & Kendrick Lamar – Pray for me

Po pesmi Sidewalks sta svoje moči spet združila R&B in alternativni pevec The Weeknd ter trenutno eden izmed najbolj priljubljenih raperjev Kendrick Lamar. Tudi ta skladba je bila posneta kot filmska glasba, saj je uvrščena na seznam uradnih pesmi filma Črni panter. Celoten filmski album pa je produciral prav Kendrick. Gre za popolno kombinacijo prepoznavnega The Weekndovega sloga in neverjetnih Kendrickovih verzov.

Rudimental Ft. Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen – These Days

Britanska elektronska oziroma drumm & bass zasedba Rudimental je znova pripravila neverjetno sodelovanje. Za drugo uspešnico na svojem prihajajočem tretjem albumu so svoje moči tokrat združili z glasbeniki Jessom Glynnom, Macklemorom in Danom Caplenom ter pripravili takojšnji hit These Days.

The Chainsmokers – Sick Boy

Ameriški dvojec Alex Pall in Andrew Taggart, ki se skriva pod imenom The Chainsmokers, je spet poskrbel za glasbeni hit s pomembnim sporočilom. Pesem Sick Boy je prva, ki jo je dvojec izdal po izdanem albumu Memories ... Do Not Open, govori pa predvsem o trenutnem stanju človeštva. Najpomembnejši verz je zagotovo: »Koliko všečkov je vredno moje življenje?« Uradno pa skladbo opisujejo kot pesem o zavedanju lastne identitete in stvareh, ki jih ne moremo imeti pod kontrolo.

NF – Let You Down

Glasbenik NF v pesmi Let You Down preseneča z osebno izpovedjo. Pesem govori o odnosu z njegovim očetom, ki ga je po ločitvi in materini smrti vzgajal sam. Predvsem pa govori o tem, kako svojega očeta ni želel razočarati. Kljub temu iz pesmi lahko izvemo, da se je zgodilo ravno to. Po svoje je skladba zelo podobna glasbenikovim prejšnjim uspešnicam Got You On My Mind in Wish You Wouldn't.

Eminem Ft. Ed Sheeran – River

Z novim albumom Revival se je na glasbeno sceno vrnil tudi priljubljeni raper Eminem. Na albumu je poskrbel predvsem za številna sodelovanja s priznanimi in priljubljenimi glasbeniki. Med njimi so tako tudi Beyonce, Alicia Keys, Pink in Ed Sheeran, s katerim sta pripravila pesem River, ki sta jo tudi skupaj napisala. Kar hitro je dosegla vrhove glasbenih lestvic v državah po vsem svetu.

Lost Frequencies & Zonderling – Crazy

Belgijski DJ Felix De Laet, ki ustvarja pod imenom Lost Frequencies, je za pesem Crazy svoje moči združil z energičnim glasbenim dvojcem Zonderling. Pesem Crazy je odlična za uvod v poletje, saj z lahkotnimi ritmi prinaša prav lahkotnost toplih poletnih večerov. Pesem si moraš zato obvezno zapomniti in dati na svoj predvajalnik glasbe. Zagotavljamo ti, da bo to nova poletna uspešnica! 

prejšnji članek
Kako do popolne ribje kosti
Lepotičenje
Kako do popolne ribje kosti
naslednji članek
To so tekaške superge za čisto vse
Moj life
To so tekaške superge za čisto vse
Preberite tudi