profimedia-0090086427
Svet24.si

Orjaški modro-sivi kiti so si opomogli

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Lea Sirk 22., a v finalu vseeno navdušila!

14. 5. 2018; 03.30
Avtor: K.M.
lea sirk evrovizija

foto: Profimedia

Lea se je že vrnila v Slovenijo.

Za Leo Sirk, njenimi plesalkami (Karin Putrih, Tajda Kožamelj, Veronika Škrlj in Anja Möderndorfer) in spremljevalno vokalistko (Karin Zemljič) je finalni nastop na 63. izboru za pesem Evrovizije in tudi tega je so dekleta opravila z odliko. Kljub končnem 22. mestu pa smo na njo zelo ponosni. 

Premor je tokrat izkoristila nekoliko drugače. Danes je glasbo ugasnila sama in nato zopet animirala zbrano publiko, ki je zapela z njo. V polfinalnem večeru pa je 10 sekundi premor prikazala kot tehnično težavo. Tudi danes so nekateri v publiki, sodeč po reakcijah, mislili, da gre za dejanski nenačrtovan premor. Ga je pa Lea tudi danes morala vključiti v nastop, saj pravila velevajo, da mora biti finalni nastop enak polfinalnemu. Ji je pa zagotovo uspel osnovni namen prekinitve. Lea si je namreč želela, da bi s tem opozorila nase. Tudi danes pa je do tega prišlo. Irski gledalec, ki ni vedel, zakaj se gre, je namreč že preplavil družbena omrežja. Njegovo reakcijo si lahko ogledate spodaj. 

Če ste Lein nastop zamudili, si ga lahko ogledate tukaj: 

Nad našo predstavnico so splošno navdušeni vsi, predvsem jih je prepričala Leina energija. Tako tista na odru, kot energija, ki jo oddaja v pogovorih in intervjujih. Po njenem finalnem nastopu so recimo uporabniki twitterja zapisali: "No, to pa je bil šov. Odlično opravljeno delo. Bravo Slovenija.", "Stavnice so na njo pozabile, ampak ljudje v Lizboni jo obožujejo," in še veliko podobnih. 

A post shared by Lea Sirk (@leasirk) on

foto: Andres Putting

prejšnji članek
Lak z bleščicami nanašaš napačno
Lepotičenje
Lak z bleščicami nanašaš napačno
naslednji članek
Tako preprečiš pojav mozoljev
Lepotičenje
Tako preprečiš pojav mozoljev
Preberite tudi