Jure Ličen s Sofio
Svet24.si

Znani radijski voditelj je prvič postal očka

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Marcus & Martinus: Dvojčka, ki sta obnorela svet

9. 8. 2018; 01.00
Avtor: K.M.
Marcus in Martinus

foto: Profimedia

Ogromno oboževalcev imata tudi v Sloveniji.

Simpatična 16-letna Marcus in Martinus že nekaj let navdušujeta tako svojo domačo publiko kot tudi svetovno, predvsem pa evropsko javnost. Kdo sta dvojčka, za katerima norijo najstnice, in dvojčka, ki bi jima z lahkoto rekli tudi »evropska različica Justina Bieberja«?

Marcus in Martinus sta bila rojena 21. februarja 2002 in sta leta 2012, stara 10 let, vstopila v svet pop glasbe. Vse od takrat je njuna kariera strmo v vzponu. Norveška glasbenika pa sta prva tri leta vseeno navduševala zgolj domače občinstvo. Šele leta 2015, ko sta izdala svoj prvi glasbeni album, pa je prišel čas za mednarodno prepoznavnost.

Glasba: Pojoča brata sta do zdaj izdala kar tri albume. Leta 2015 album z naslovom Hei, leta 2016 album Together in leta 2017 album Moments, ki ga trenutno po Evropi predstavljata tudi s pomočjo istoimenske glasbene turneje. Največji hiti? Elektrisk, Heartbeat, Girls, Make You Believe in Love, Remind Me in številni drugi. 


Brata pa največ zaslug za mednarodni uspeh pripisujeta svojim zvestim oboževalcem. Ti se imenujejo MM’ersi in so s svojimi aktivnostmi poskrbeli, da sta Marcus in Martinus postala največja skandinavska senzacija zadnjih let. 

Dvojčka vedno navdušujeta! foto: Promocijski material


Marcus
Marcus obožuje angleški nogometni klub Manchester United, ki ga spremlja na čisto vsakem koraku. Rad ima svoj domač kraj Trofors, a hkrati priznava, da rad tudi potuje, kar mu glasbena kariera še dodatno omogoča. Priznava, da v nasprotju z bratom ne potrebuje veliko počitka. On tudi največ objavlja na Instagramu, zato so posnetki, ki jih vidiš, največkrat njegovi.
Vzorniki: Justin Bieber, Jason Derulo in Bruno Mars.
Najljubša barva: Rdeča.
Sanjsko dekle: V dekletu išče predvsem to, da je prijazna in da ni ljubosumna, saj z bratom med potovanji in nastopi spoznavata številne oboževalke.

Martinus


Martinus priznava, da je večji perfekcionist kot brat, zato ga zelo moti, če svari ne potekajo tako, kot si je zamislil. Tudi on navija za angleški nogometni klub, le da je njegov najljubši Chelsea. Rad se šali, a se zaveda, da je v tem zelo slab, saj se lastnim šalam večinoma smeje le on. Številne plesne gibe se uči sam, pri tem pa si pomaga predvsem z gledanjem videoposnetkov na Youtubu. Največkrat pa si ogleda plesni duo Les Twins.
Sam si želi ustvarjati in producirati glasbo, hkrati pa se preizkuša tudi v montaži videoposnetkov.  
Sanjsko dekle: Na splošno mora biti prijazna in prijetna oseba, obenem pa seveda tudi simpatična. 

prejšnji članek
Poslovi se od poletnih mozoljev
Lepotičenje
Poslovi se od poletnih mozoljev
naslednji članek
Stvar, ki jo moraš narediti vsaj enkrat v življenju?
Lepotičenje
Stvar, ki jo moraš narediti vsaj enkrat v življenju?
Preberite tudi