Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Challe Salle: V ljubezni je vse pod kontrolo!

27. 8. 2018; 10.30
Avtor: Tina G./Revija Top!
Challe Salle

Challe Salle foto: Marko Vavpotič / M24

Najbolj vroč tipček na glasbeni sceni ta hip je nedvomno Challe Salle, s katerim smo malce poklepetali o poletju, seveda pa tudi o glasbi, saj moramo priznati, da se njegove misli bolj ali manj vrtijo le okoli nje!

Pogovor je bil objavljen v poletni številki revije Top! Za najstnike! 

Marsikdo pravi, da je poletje njegov najljubši letni čas. Pa ti?


Ne vem, če je ravno najljubši, imam pa poletje vsekakor raje kot zimo, saj mi vročina bolj ustreza kot mraz. Poletje je nam glasbenikom super tudi zato, ker se na tem področju v tem času res veliko dogaja. Tudi jaz sem res zaseden, imam ogromno projektov ...
Obveznosti je res veliko in naredil sem načrt, da bom do konca leta res delaven, januarja pa si bom vzel malo časa zase, da ne bom pregorel.

Poletje je torej tisti čas, ki ga povezuješ s pridnim delom in uživanjem na morju?
Ja, morje imam res rad, rad pa imam tudi treninge v naravi, druženje s prijatelji – dnevi so daljši, vreme je lepše … Sem tip človeka, ki obožuje sonce in lepo vreme. Takrat se boljše počutim, to me res dvigne in pozitivno vpliva name.

S treningi nikoli ne počivaš?


Navajen sem, da sem vedno v akciji. Tudi ko sem na počitnicah, vedno treniram, hkrati pa tudi vedno pišem nove komade, sem kreativen in ustvarjam. Ne glede na to, kje sem, si vzamem eno uro na dan za glasbo ali pa za svoje telo. To je zame navada, gibanje mi je prišlo v kri in sem od njega že malo odvisen, kar se tiče glasbe, sem pa tudi malo deloholik. (smeh)

Ampak videti je, da ti to ni težko …
Ne, ker počnem to, kar mi je všeč – to je del mene in kjer koli sem, si čas razporedim tako, da sta v moj dan vključena tudi glasba in šport.

Katero poletje doslej je bilo zate najbolj nepozabno?


Verjetno zadnje, ker je bilo res sproščeno. Pred tem sem imel dve leti trgovino s športno prehrano in sem res ogromno delal. Potem sva se s poslovnim partnerjem razšla in nisem imel ideje, čemu bi se posvetil, zgodilo pa se je ravno maja in po naključju sem bil potem od maja do septembra čisto prost. Iskal sem se, si vzel čas za stvari, za katere prej nisem imel časa, spoznaval nove ljudi in nove kraje, in to mi je res ostalo v krasnem spominu.
Imam pa občutek, da bo tudi letošnje poletje zelo zanimivo, saj sem sestavil svoj bend, s katerim bomo veliko nastopali, načrtujemo tudi nekaj potovanj v tujino, pripravljam še en nov projekt, o katerem pa trenutno še ne morem govoriti … Skratka, veliko stvari se bo dogajalo in komaj čakam. Morda ne bo tako sproščeno, bo pa aktivno in ravno to je meni všeč, saj sem človek akcije.

Si človek akcije tudi na ljubezenskem področju? Se ti je kdaj zgodila kakšna poletna romanca?
O, seveda, predvsem ko sem bil mlajši. Ko smo bili fantje stari kakih štirinajst, petnajst let, smo seveda komaj čakali, da gremo na morje, da doživimo kakšno poletno avanturo … Te zaljubljenosti so mi ostale v lepem spominu in včasih je bilo to res zelo aktualno. Zdaj pa, iskreno povedano, nisem tako osredotočen na te stvari.

Poletne romance letos torej odpadejo?


Haha, po mojem ja ... Vsi me vedno sprašujejo, kaj se dogaja na ljubezenskem področju, moj odgovor pa je: Brez skrbi, vse je pod kontrolo! Malo skrivnosten pa moram biti, kajne?
 
5 x NAJ
Naj okus sladoleda: sadni okusi
Naj osvežitev v največji vročini: mrzla voda
Naj poletni modni dodatek: očala
Najbolj nepogrešljivo na plaži: kopalke in brisača
Naj poletni hit: lani vsekakor Despacito in Mi gente, letos pa bodo to zagotovo reggaeton komadi, saj sem čisto navdušen nad latinskoameriškimi izvajalci, čeprav priznam, da ne razumem špansko.
 

prejšnji članek
Poslovi se od zoprnih mozoljev
Lepotičenje
Poslovi se od zoprnih mozoljev
naslednji članek
Pri izbiri barve ličil je zelo pomemben podton kože
Lepotičenje
Pri izbiri barve ličil je zelo pomemben podton kože
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija