901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Huawei predstavlja: najnovejši Huawei Y7 Prime 2018

30. 8. 2018; 10.44
Avtor: Oglasno sporočilo
huawei_y003

Z vpogledom v svet trendov mladih in tehnologije, se Huawei Y7 Prime 2018 ponaša z izjemno natančnim odklepanjem zaslona s pomočjo obraza ali pa prstnega odtisa. foto: Huawei

Nova izkušnja zaslona FullView in dvojna kamera.

Novi Huawei Y7 Prime za svojo ceno ponuja več, kot si lahko predstavljate

Huawei je pred kratkim predstavil Huawei Y7 Prime 2018. Ustvarjen za mlade uporabnike, se ponaša z zaslonom FullView ter osupljivim in elegantnim oblikovanjem. Dvojna kamera na zadnji strani in bliskavica za selfije omogočata uporabnikom profesionalno fotografsko izkušnjo. Opremljen z vmesnikom EMUI 8.0, ki temelji na Androidu 8.0, ponuja pametno in gladko izkušnjo. Huawei Y7 Prime 2018 prinaša veliko boljše funkcije in izkušnjo, kot bi si lahko večina modnih fotografskih zanesenjakov predstavljala, s čimer je resnično stilski in ponuja odlično vrednost.

5,99 palčni Huawei FullView zaslon naredi veliko razliko

Z najnovejšim razvojem na področju zaslonov FullView je Y7 Prime 2018 opremljen s 5,99 palčnim HD+ zaslonom FullView v ohišju, ki je običajno lahko imel vgrajen le 5,5 palčni zaslon v razmerju 16:9. Razmerje 18:9 prikaže 12,5 % več kot običajno in tako ponuja uporabnikom širši pogled. Skupaj z ukrivljenim 2,5D steklom Huawei Y7 Prime 2018 prav tako prinaša elegantno ohišje, ki je udobno za držanje in tako ustvari pameten in stilski premium izgled.

Ohišje v debelino meri le 7,8 mm in je izdelano iz enega kosa aluminija, ki ima elegantno in gladko obdelavo površine. Telefon je na voljo v črni in modri barvi. Modra različica se ponaša z edinstvenim vzorcem svetlobnih žarkov, ki so posledica tehnike barvanja IMT. Tako površina spominja na steklo, a je hkrati izjemno vzdržljiva.

Z vpogledom v svet trendov mladih in tehnologije, se Huawei Y7 Prime 2018 ponaša z izjemno natančnim odklepanjem zaslona s pomočjo obraza ali pa prstnega odtisa. Odklepanje z obrazom poganjajo algoritmi umetne inteligence za prepoznavanje obraza, ki omogočajo, da naprava zazna kar 1.024 značilnih točk na človeškem obrazu in jih natančno zabeleži. Potrebno je le nekaj milisekund, da se telefon odklene. Huawei Y7 Prime 2018 prav tako prinaša odklepanje s prstnim odtisom s 4. generacijo čitalnika prstnih odtisov, ki omogoča odklepanje naprave v manj kot 0,35 sekunde. Obe metodi prekašata izdelke v istem cenovnem razredu.

Dvojna kamera in bliskavica za selfije ujameta najčudovitejše trenutke 

Kdo si ne bi želel lepe slike ali selfija, ko napoči trenutek za to? Huawei Y7 Prime 2018 ima na zadnji strani kameri s tipali, ki zajemata slike v velikosti 13 MP in 2 MP ter zelo odprto zaslonko. Kamera s 13 MP zajema v glavnem fotografije, medtem ko kamera z 2 MP poskrbi za t. i. učinek bokeh, ki doda do 7 zaslonk zamegljenosti, s katero lahko upravlja uporabnik. Y7 Prime 2018 prav tako omogoča uporabnikom, da spremenijo točko ostrenja, po tem ko je bila fotografija že zajeta. Uporabniki lahko izberejo točko ostrenja ročno v nastavitvah zaslonke in tako poskrbijo, da so vsi ljudje na sliki res izostreni.

Huawei Y7 Prime 2018 ima na prednji strani kamero s tipalom, ki zajema fotografije v velikosti 8 MP ter napredno bliskavico, ki samodejno zazna osvetlitev obraza subjekta in inteligentno prilagodi stopnjo svetlosti za naravni izgled. Tako doseže učinek mehke svetlobe v slabi svetlobi ali pa celo v trdi temi. Z 10 stopenjskim lepotnim načinom pa lahko uporabniki zajemajo popolne slike kjerkoli in kadarkoli.

Poleg tega pa prednja kamera podpira obogateno resničnost: menjava ozadja in zabavni kostumi. Zadnja kamera pa podpira funkcijo kostumov, s čimer je zajemanje selfijev in fotografij še bolj zabavno.

Huawei Y7 Prime 2018 ima na zadnji strani kameri s tipali, ki zajemata slike v velikosti 13 MP in 2 MP ter zelo odprto zaslonko. foto: Huawei

Inteligentna tehnologija prinaša gladko izkušnjo

Gladka izkušnja je bistvenega pomena za vse pametne telefone. Huawei Y7 Prime 2018 ima vgrajene 3 GB delovnega pomnilnika in se ponaša s prilagojenim vmesnikom EMUI 8.0, ki temelji na Androidu 8.0 in prinaša uporabnikom najboljše prednosti programske in strojen opreme. EMUI 8.0 ima vgrajene algoritme strojnega učenja, ki se učijo uporabnikovih navad in obnašanja ter tako inteligentno predvidi njihove potrebe in tako zagotovi zadostno količino delovnega prostora in boljšo zmogljivost sistema.

Poleg tega Y7 Prime 2018 prinaša tudi druge uporabne funkcije, kot je poganjanje dveh aplikacij na zaslonu hkrati, funkcijo udobja za oči, zajem zaslona s tremi prsti in plavajoči navigacijski gumb, ki omogoča bolj priročno in uporabniku prijazno izkušnjo.

Y7 Prime 2018 ima vgrajeno zmogljivo baterijo, ki zadrži kar 3.000 mAh naboja in skupaj z različico varčevanja energije 6.0 uporabniku omogoča, da nepretrgoma gleda 13 ur videa in predvaja glasbo kar do 58 ur (glede na laboratorijske pogoje). Tako na strojnem, kot tudi na programskem nivoju Y7 Prime 2018 omogoča dolgo trajajočo baterijo z izjemno avtonomijo.

Tri reže za razširjanje

Huawei Y7 Prime 2018 se ponaša z režo v katero lahko hkrati namestite tako primarno kot sekundarno kartico nano SIM ter tudi do 256 GB veliko kartico Micro SD.

Cene in dobavljivost

Huawei Y7 Prime je že na voljo tudi v Sloveniji pri Telemachu, A1 in v Big Bangu.

Ste opazili pisane vloge?

V kolikor spremljate razvoj Huaweija v Sloveniji, ste verjetno opazili divje vsebine, ki jih ponuja njihov YouTube kanal. Vsekakor je vredno na zemljevid spremljanja družbenih medijev postaviti kanal, ki je navdušil tudi s skokom iz letala, ob čemer je Uroš Miklavčič, Huawei Tech Genius telefon Huawei P20 Pro držal kar v roki!

Tehnologija in fotografija pa združujeta vse navdušence tudi na novem portalu, www.huaweiforum.si, kjer lahko poiščete pomoč pri ustvarjanju najboljše fotografije ali sodelujete s svojim tehnološkim znanjem in izkušnjami.

prejšnji članek
Kdo posega po nezdravih maščobah?
Moj life
Kdo posega po nezdravih maščobah?
naslednji članek
Zaščiti se s klobučkom
Moj life
Zaščiti se s klobučkom
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija