palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ta film si je ogledalo že več kot 100 tisoč gledalcev

7. 9. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
MAMMA MIA! SPET ZAČENJA SE!_2

Mamma Mia! Spet začenja se

Si bila med njimi?

Glasbena komedija MAMMA MIA! SPET ZAČENJA SE, ki je s priljubljenimi glasbenimi uspešnicami skupine ABBA in originalno igralsko zasedbo sredi poletja pričela osvajati gledalce po kinematografih, je zabeležila več kot 100.000 gledalcev.

Vse odkar je glasbena poslastica, ki se vrača po desetih letih prvega dela uspešnice, na sporedu, navdušuje tako mlade kot malo starejše gledalce, ki polnijo dvorane po vsej Sloveniji. Muzikal bo na sporedu še nekaj tednov, ujamete ga lahko še v ljubljanskem in kranjskem Koloseju, kinu Komuna in Mariboxu, v vseh Cineplexxovih centrih ter izbranih kinematografih.

Deset let po prvem delu uspešnice, ki je osvojila gledalce po vsem svetu, se tako vrača originalna igralska zasedba, pridružijo pa se ji tudi novi obrazi, ki bodo zaigrali glavne igralce v mladih letih. Zgodba se torej vrača nekaj desetletij v preteklost in se prepleta s sedanjostjo. Snemanje drugega dela priljubljenega muzikla je več tednov potekalo na hrvaškem otoku Vis, ki je za potrebe filma postal grški otok Kalokairi, kjer se odvija zgodba tudi v drugem delu.

foto: Promocijski material

prejšnji članek
Tvoje telo: vsa gola dejstva
Obsedena!
Tvoje telo: vsa gola dejstva
naslednji članek
Selena razkrila pomen svoje nove pesmi
Obsedena!
Selena razkrila pomen svoje nove pesmi
Preberite tudi