Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Shirana Bella šokirala s svojim videzom

5. 11. 2018; 11.17
Avtor: A.K.
Bella Hadid

Priljubljena manekenka je presenetila s svojim videzom. foto: Profimedia

Potrdila je, da bo zopet Viktorijin angelček.

Ena izmed najbolj priljubljenih manekenk, Bella Hadid, bo tudi letošnjo sezono zastopala svetovno znano znamko Victoria's Secret, kjer se bo sprehodila po rdeči preprogi in predstavljala nove modele spodnjega perila.

Postati Viktorijin angelček so sanje vsake manekenke, vendar je težko izpolniti vse zahteve, ki jih znamka želi. Belli je to očitno uspelo že dvakrat in tudi letos bo svojo nadarjenost lahko pokazala svetu. Na Instagramu je veselo novico tudi sama potrdila in zraven zapisala: »Pripravljam se na revijo. Komaj čakam, da vidite čudovito kolekcijo. Hvaležna sem, da sem lahko spet del tega in počutim se srečna in bolj zdrava, kot kadarkoli doslej,« je zapisala pod fotografijo, ki je osupnila mnoge, saj na njej pozira v sicer zapeljivem spodnjem perilu in visokih škornjih s kačjim vzorcem, a je videti popolnoma shirana.

Sledili so mnogi komentarji, ki so ji očitali njen nezdrav videz. »Bella, lepo te prosim, pojej kaj«, »Ne zgledaš ravno zdrava« in »A takšni morajo biti Viktorijini angelčki?«, so le nekateri izmed komentarjev, ki so izrazili skrb za njen suhljat videz. Manekenka pa jim je odgovorila: »Vsako telo je različno in odreagira drugače na telovadbo in zdravo prehrano.«

prejšnji članek
Poziraj kot prava manekenka
Moj life
Poziraj kot prava manekenka
naslednji članek
To med tuširanjem delate narobe
Moj life
To med tuširanjem delate narobe
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska