Aleksa Balašević
Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v preteklosti: "Bila je nedolžna, ni pila alkohola"

1715284723-172a1604-1715284697347
Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: Izvršba je ustavljena, smo v dogovorih z upniki.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Znana manekenka namesto čestitk dobila le kritike

20. 11. 2018; 09.15
Avtor: A.K.
Gigi Hadid

Gigi Hadid foto: Profimedia

Tokrat je na udaru Gigi Hadid, ki ji mnogi očitajo, da si slave sploh ne zasluži.

Ena izmed najbolj uspešnih manekenk se je tokrat znašla pred številnimi kritiki. Gigi Hadid so obtožili, da svojo slavo dolguje staršem, bogatemu očetu Mohamedu Hadidu in nekdanji manekenki in resničnostni zvezdnici Yolandi Hadid.

Lepotica je na kritike odgovorila tako: »Ljudje pravijo, da si ne zaslužim biti tu, kjer sem, ker prihajam iz uspešne družine. A moji starši so garali, da bi prišli do sem. Moj oče je bil begunec, mama pa se je rodila na kmetiji in se preselila v New York, da bi zaslužila denar za svojo družino. Oba sta se namučila, da bi mi omogočila lepo življenje in prav zaradi njiju se tudi jaz trudim biti delovna,« je dejala manekenka. »Ne bom se skrivala doma, le zato, ker je nekdo rekel, da sem uspešna zaradi staršev.«

Med intervjujem je komentirala tudi svojo naslovnico za arabski Vogue iz leta 2017, zaradi katerega je bila deležna kritik iz arabskega sveta. Na njej je nosila hidžab s svetlečimi kamenčki in izzvala kritike javnosti, da ni prava arabska ženska. »Težava pri tej naslovnici je ta, ker nisem bila prava arabska ženska, ker sem pol Palestinka in pol Nizozemka. To, da imam svetle lase ne pomeni, da ne cenim arabskih korenin,« je še dodala Gigi.

prejšnji članek
Letos so in takšni salonarji
Obsedena!
Letos so in takšni salonarji
naslednji članek
Nick Jonas o bitki z boleznijo
Obsedena!
Nick Jonas o bitki z boleznijo
Preberite tudi