palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Justin Bieber napoveduje nov singel, album in turnejo 2020

30. 12. 2019; 11.37
Avtor: STA
Justin Bieber in Hailey Baldwin

Justin Bieber in Hailey Baldwin foto: Profimedia

Kanadski zvezdnik Justin Bieber bo 3. januarja izdal nov singel z naslovom Yummy, ki napoveduje nov, peti album, v božičnem videu pa je objavil tudi podrobnosti nove severnoameriške turneje, v sklopu katere se bo ustavil vsaj v 45 mestih. Prvi koncert bo na sporedu 14. maja v Seattlu, zadnji pa 26. septembra v New Jerseyju.

Petindvajsetletni glasbenik se z napovedanimi projekti na glasbeno sceno vrača po nekaj letih zatišja. Zadnji album Purpose je namreč izdal leta 2015, nazadnje pa je na koncertnem odru samostojno stal dve leti pozneje, ko je nepričakovano predčasno zaključil turnejo s pojasnilom na Instagramu, da si želi biti prepričljiv "tako v karieri kot v v svojih mislih, srcu in duši".

Z omenjeno turnejo Purpose je sicer Bieber, ki je zaslovel že z debitantskim albumom My World iz leta 2010, veliko zaslužil, po navedbah Pollstar magazina okoli 2,25 milijona dolarjev na koncert, piše nemška tiskovna agencija dpa.

Pevec, ki je od leta 2018 poročen s Hailey Baldwin, je svoje nove projekte naznanil v videu na božični večer. V njem je obenem napovedal tudi svoje sodelovanje v dokumentarnih serijah. "Ljudje smo nepopolni ... Kljub preteklosti, napakam in vsem, kar sem prestal, sem točno tam, kjer moram biti. Bog me ima tam, kjer me želi imeti," je še pospremil svojo objavo v božičnem videu.

prejšnji članek
Liam Hemsworth ima novo
Obsedena!
Liam Hemsworth ima novo
naslednji članek
Polkaholiki navdušujejo: preverite kako zveni Petar Grašo v polka izvedbi!
Obsedena!
Polkaholiki navdušujejo: preverite kako zveni Petar Grašo v polka izvedbi!
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska