petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Sophie Turner v Parizu poljubljana novega moškega

2. 11. 2023; 02.00
Avtor: K.M.
Joe Jonas in Sophie Turner

Joe Jonas in Sophie Turner foto: Profimedia

Joe Jonas in Sophie Turner še nista uradno ločena, pa igralka že poljublja novega, sicer člana ene izmed najbolj bogatih britanskih družin.

V začetku septembra sta Joe Jonas in Sophie Turner presenetila z novico, da se ločujeta. Joe in Sophie sta razmerje začela leta 2016 in se zaročila oktobra 2017. Najprej sta se na skrivaj poročila maja leta 2019 v Las Vegasu, druga poroka pa je sledila istega leta, v mesecu juniju, v Parizu. V času razmerja sta se sicer razveselila tudi rojstva dveh hčera. Vlogo za ločitev naj bi vložil Joe, kar je številne presenetilo, saj sta bila le nekaj dni pred tem še skupaj opažena v javnosti. 

Sophie so te dni že ujeli v objemu novega moškega, saj je v središču Pariza poljubljala člana ene izmed najbogatejših britanskih družin Peregrina‘Perryja’ Pearsona. In kdo je Peregrine 'Perry' Pearson? Je potomec Samuela Pearsona, ustanovitelja založniškega velikana Pearson plc, ki je znan predvsem po izdajanju šolskih učbenikov in ima pomemben delež v podjetju. Perryjevo ljubezensko življenje je bilo prav tako pod drobnogledom javnosti, saj je tri leta hodil s princeso Mario-Olimpio iz Grčije in Danske, vnukinjo zadnjega kralja Grčije, Konstantina II. Njuna zveza se je začela poleti 2020, vendar sta se letos razšla. Profesionalno se Perry ukvarja z nepremičninami, saj je partner v podjetju za nepremičninske investicije in razvoj Weetman Developments, ki nosi ime po njegovem dedku, vojaškem častniku in igralcu pola Weetmanu Pearsonu.

prejšnji članek
Bojan Cvjetićanin se je na dopust odpravil z družino
Obsedena!
Bojan Cvjetićanin se je na dopust odpravil z družino
naslednji članek
Charli D'Amelio pokazala svojega Romea
Obsedena!
Charli D'Amelio pokazala svojega Romea
Preberite tudi