vročina 2023, vodnjak, otrok, voda
Svet24.si

Liter vode iz pipe je do tisočkrat cenejši od ustekleničene vode

1708511248-20240221105723-cr3a2893-1708511147678
Necenzurirano

SDS dela preiskovalno komisijo, v kateri bo srečala samo sebe

Smrklja Njena.si
Top Smrklja
 

Ekskluzivne fotografije finala TOP NAJSTNICA

1. 12. 2015; 12.08
Avtor: K.M.
124mv
Najbolj simpatična najstnica v Sloveniji je LAURA SARAFINOV iz Kamnika.

V poznopopoldanskih urah zadnjega novembrskega četrtka se je v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik odvila najstniška zabava leta, na kateri je revija TOP! Za najstnike letos prvič izbrala top najstnico. Naziv, ki se podeljuje na podlagi simpatičnosti, aktivnosti in pozitivne naravnanosti mladih tekmovalk, je letos pripadel Lauri Sarafinov iz Kamnika, ki navdušenja ob prejetem naslovu ni skrivala, z njo pa so se veselili tudi številni navijači.


Prva spremljevalka je postala Laura Lever iz Podgorja pri Letušu, druga spremljevalka pa Nika Žun iz Vodic. Sara Horvat iz Puconcev je tista najstnica, ki je bila deležna največ podpore na družbenih omrežjih in se je razveselila naziva »top net najstnica«. Prireditev je v svojem značilnem slogu vodil priljubljeni voditelj Radia Aktual in pevec Klemen Bunderla, dogodek pa je minil tudi v znamenju odličnih glasbenih nastopov, polnih talenta – Jana Šušteršič, Anej Piletič in Nejc Lombardo so dvigali temperaturo med nekajstoglavim občinstvom. Z izvrstnimi plesnimi točkami so že tako razgibano prireditev popestrili plesalci in plesalke Libero Dance Centra, za vzdihe začudenja in poglede občudovanja pa sta poskrbela Filip Kržišnik in Blaž Slanič oziroma F & B Acrobatics.


12-letna LAURA SARAFINOV iz Kamnika je s svojo simpatičnostjo prepričala že v polfinalu, tudi na velikem odru pa se je izkazala s sproščenostjo in pozitivnostjo. Laura sicer trenira odbojko pri klubu Calcit Volleyball, zelo rada riše, saj jo zanima moda, pred odbojko pa se je pet let posvečala trebušnemu plesu. Iskriva najstnica, ki jo bo po današnjem večeru krasil še širši nasmeh, se odlično znajde  tudi v vlogi voditeljice in tako jo bomo morda lahko kdaj opazovali na velikih odrih tudi v kakšni drugačni vlogi.

Za naziv top najstnica se je letos potegovalo natanko 144 kandidatk, le dvanajstim pa se je uspelo prebiti med finalistke, in sicer: Giulii Garbin iz Ljubljane, Katarini Hekič iz Dobrepolja, Katji Sterle iz Vodic, Niki Žun iz Vodic, Lauri Lever iz Podgorja pri Letušu, Lauri Sarafinov iz Kamnika, Marjani Pančur iz Kamnika, Neli Marič iz Ribnice na Dolenjskem, Nini Kokot s Polzele, Piji Plavc iz Ljubljane, Rebeki Breznikar iz Žužemberka in Sari Horvat iz Puconcev.    


O zmagovalki, z izjemo top net najstnice, je letos odločala žirija v sestavi: Karmen Roglič, predstavnica NC Supernova Ljubljana Rudnik, Edis Vukalić, vodja frizerske ekipe v Studiu 4, ki je poskrbela za čudovito podobo naših najstnic, Kelly Prodan Lukežič, predstavnica podjetja Sanofarm in produktna vodja linije aCknes, s katero so poskrbeli, da se naše finalistke počutijo super v svoji koži, Tina Guček, namestnica urednice revije TOP! Za najstnike in urednica revije DOM2, Azra Selimanović, koreografinja in vodja plesnega centra Libero Dance Center, in Filip Kržišnik, ambasador kampanje Sola Aktivejšn Generejšn.

Štiri izbranke letošnjega izbora Top najstnica 2015 bodo krasile naslovnico naslednje številke revije TOP! Za najstnike, za nagrado so prejele celoletno naročnino na revijo TOP! Za najstnike, darilno kartico za nepozabne nakupe v NC Supernova Ljubljana Rudnik in paket izdelkov aCknes, vseh 12 finalistk pa je prejelo paket izdelkov Sola.  


Na letošnjem izboru za top najstnico so se lahko vsi obiskovalci fotografirali v fotokabini, za katero je poskrbel sponzor aCknes in v kateri so obiskovalci beležili nepozabne utrinke na čudovito popoldne, ter Sola, ki je predstavila nov okus pijače Sola Hey, in sicer borovnica-grozdje. Posebna zahvala gre tudi Studiu 4 in Edisu Vukaliću ter njegovi ekipi za ličenje in pričeske vseh dvanajstih finalistk, ki so bile videti naravnost fantastično, Tjaši Kokalj, ki je poskrbela za oblačila kandidatk, ter Azri Selimanović iz plesne šole Libero Dance Center, ki je finalistke naučila plesnih korakov.

Prikupne hostese so na dogodku delile revijo TOP! Za najstnike in izvode čisto novega tednika za vso družino – Sedem, ki vsak petek ponuja raznovrsten nabor vsebin in širi pogled na svet.

Več o prireditvi si lahko prebereš na www.najstnica.si, ekskluzivne fotografije iz zakulisja pa tudi na www.svet24.si.


prejšnji članek
So fantje res taki bedaki?
Obsedena!
So fantje res taki bedaki?
naslednji članek
Pokazala je svojo divjo plat
Obsedena!
Pokazala je svojo divjo plat
Preberite tudi