palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

Smrklja Njena.si
Top Smrklja
 

Pokaži svetu svojo edinstvenost

27. 10. 2023; 11.59
Avtor: Oglasno sporočilo
127_FLIP5_QUICKSHOT_LI
Pri tem pa naj ti pomaga telefon, ki navdušuje pripadnike generacije Z po vsem svetu

V digitalni dobi so se odnosi najstnikov z mobilnimi telefoni temeljito spremenili. Te žepne naprave niso več le komunikacijska orodja, temveč so postale center življenja najstnikov, saj so vrata v svet informacij, družabnih stikov in zabave. Razmah pametnih telefonov med mladostniki je prinesel tako obljube brezmejnih priložnosti kot tudi nevarnosti pretirane in napačne uporabe. Starši, vzgojitelji in tehnološka podjetja morajo najti občutljivo ravnovesje med omogočanjem prednosti povezljivosti in zaščito mlade generacije pred pastmi, ki jih prinaša neomejeno preživljanje časa pred zaslonom.

Digitalne navade najstnikov so bolj kot kdajkoli prej v središču pozornosti, saj narašča zaskrbljenost zaradi morebitnih posledic pretirane uporabe pametnih telefonov za telesno, duševno in čustveno zdravje. Izzivi so večplastni, od motenj spanja do kibernetskega ustrahovanja, vendar so tudi rešitve večplastne.

V tem kontekstu je vloga tehnoloških velikanov, kot je Samsung, še pomembnejša. S tem v mislih je nastala tudi komunikacijska kampanja Odpri se za, zapri se za, ki želi generaciji Z zagotoviti okolje za medsebojno povezovanje in osebno izražanje o tem kdo so, kaj jim je pomembno, kako se resnično počutijo in kje se vidijo. Generacijo Z s sloganom »Zapri se za« vabijo k odmiku od negativnih življenjskih trenutkov in občutkov, s sloganom »Odpri se za« pa jih navdihujejo, da delijo svoj optimizem in pozitivne zgodbe.

Ker imajo v življenju najstnikov izjemno pomembno vlogo tudi vplivneži in vplivnice jih je podjetje Samsung povabilo k sodelovanju v kampanji, da prispevajo k opolnomočenju mladih, da se bodo lažje spopadli z vsemi izzivi, ki jim jih prinaša digitalno okolje v katerem preživijo veliko časa.

O tem kako se sami spopadata z izzivi, ki jih prinašajo družbena omrežja, in zakaj sta se pridružili Samsung kampanji Odpri se za, zapri se za smo povprašali vplivnici Noemi Zonta in Vesno Ponorac.

Vesna pravi, da se ji zdi smiselno, da oglaševanje vključi tudi ozaveščanje o določeni temi. “V primeru te kampanje, je mladim dovoljeno biti to kar so in se jim svetuje, da naj bodo odprti za drugačno in zaprti za predsodke. Odlično sporočilo,” je povedala Vesna. Noemi pa dodaja: “Moram priznati, da se me je ta kampanja precej dotaknila, saj sem se s to tematiko tudi sama spopadala oziroma se spopadam še danes.”

“V mlajših, najstniških letih mladi ne zaupajo tako močno samemu sebi in hitro padejo pod vpliv drugih”, meni Noemi ter pravi, da je prav, da se o tem govori, da se mlade spodbuja k temu, da so tisto, kar čutijo, da sledijo svojim sanjam. Za sabo naj pustijo tiste in tisto, ki jih ovira na poti do uresničitve teh sanj.

“Zavedati se moramo, da bomo vsakič, ko se izpostavimo oziroma gremo izven okvirjev, tarča nadlegovanja, negativizma ali obrekovanja. To seveda velja tudi takrat, ko se izpostavimo na družbenih medijih. A zavedati se moramo, da smo ljudje tako zelo različni. Vsak gleda na svet po svoje in vsem ne moremo biti všeč. Prej kot sprejmeš, da je negativizem del tega, kar počnemo, in se naučiš na to gledati iz drugačne perspektive, prej boš pripravljen vso to negativo pustiti za seboj in se osredotočiti le na pozitivne stvari”, mlade opogumlja Noemi. Vesna pa še doda, da živimo v časih, ko ima skoraj vsak najstnik podzavestno občutek, da ni dovolj dober, da mora biti podoben ostalim, da bi ostal znotraj nekih okvirjev, kar je nadvse obremenjujoče. “Samsung kampanja sporoča, da si lahko, kar si in te nauči sprejeti ostale, takšne kot so. Prinaša “ja” drugačnemu, novemu, svežemu in “ne” predsodkom. To je to!”, zaključi Vesna.

Izjemen telefon za vsakega izjemnega uporabnika

Kot inovativen prepogljivi pametni telefon, ki se iz kompaktne naprave odpre v veliki digitalni svet, bo Samsung Galaxy Z Flip5 služil kot idealen sopotnik zaradi prepogljivega mehanizma, ki je navdihnil spremembe v svetu pametnih telefonov. Zasnovan je kot poziv k temu, da smo v današnjem svetu neprizanesljivo drugačni. Uteleša duh generacije Z in jih navdihuje, da se izzivov lotevajo z optimizmom ter v izzivih najdejo veselje in pozitivnost.

Prepogljivi telefon Galaxy Z Flip5 je kompakten, barvit in eleganten. S svojo edinstveno zasnovo se brez težav prilagodi vsakemu stilu. Na voljo je v svežih modnih barvah mentol zeleni, grafitni, sivki in kremni, ki sta jih navdihnila tako narava kot urbano okolje.

Glavna zvezda tega telefona je razširjeni zunanji zaslon, ki ne izboljšuje le estetike, temveč tudi interakcijo in navigacijo za čim večjo uporabnost. Brez odpiranja telefona lahko sedaj odgovarjate na sporočila s polno tipkovnico, kličete, fotografirate, upravljate predvajalnik glasbe, preverite vreme in še mnogo več.
FlexCam kamera in funkcija Nightography zagotavljata, da je vedno povsem preprosto ujeti popoln (selfi) posnetek ali jasen videoposnetek. Baterija kapacitete 3700 mAh in mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 2 zagotavljata dolgotrajno delovanje in brezhibno večopravilnost, tako telefon zmore vse, kar si želi njegov uporabnik.

Tako kot Galaxy Z Flip5 odpira svet poln inovacij, je čas, da se odpre generacija Z, odpre svoja čustva in prebudi svojo individualnost. Zato želi kampanja Odpri se za, zapri se za, navdihnjena s spremembami, ki jih prinaša Galaxy Z Flip5, vnesti pozitivne spremembe tudi v življenje generacije Z, da svoje misli in občutke brez sramu delijo v digitalnem svetu, ki je zanje zelo pomemben.

Več informacij o kampanji najdete tukaj.

Posebna ponudba z izjemnimi darili

V posebni promociji lahko sedaj kupci ob nakupu pametnega telefona Galaxy S23 serije ali Galaxy Z Flip5 ali Galaxy Z Fold5 prejmejo telefon Galaxy S21 FE, ob nakupu Galaxy Watch6 serije pa za darilo prejmejo Galaxy Tab A8. Akcija traja od 12. oktobra do 12. novembra 2023 ali do porabe zalog daril. Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung.

prejšnji članek
Selena Gomez se spet poslavlja z družbenih omrežij
Obsedena!
Selena Gomez se spet poslavlja z družbenih omrežij
naslednji članek
Anja Širovnik na trg poslala lasten lepotni dogodek
Lepotičenje
Anja Širovnik na trg poslala lasten lepotni dogodek
Preberite tudi