petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne zaupajte jim niti v sanjah!

30. 6. 2016; 06.45
Avtor: C. R.
moški obleka
Navzven dobričina, v notranjosti pa zlobnež - tem astrološkim znamenjem ne zaupajte niti v sanjah!

Čeprav je logično, da ne boste takoj na začetku zveze začeli zganjati paniko in vohljati za svojim partnerjem, je morda vseeno bolje, da ste pri teh astroloških znamenjih nekoliko bolj previdni.

Oven

Ognjeno znamenje je znano po spogledovanju in izjemni temperamentnosti. Pa ne le po tem! Ovni so znani kot zelo strastni ljubimci, ki jim je spolna energija izjemno pomembna. Zakonska zveza jih zelo redko umiri, celo nasprotno, nekateri ovni ga zelo slabo prenašajo. Libido je prej njihov sovražnik kot prijatelj, saj ga pogosto zelo težko kontrolirajo. Ovni se zaradi "metuljčkov v trebuhu" z lahkoto prepustijo aferi in tudi zamenjajo partnerja, predvsem, če jih "nova ljubezen" v postelji bolj vzburja.

Tehtnica

Zaradi neodločnosti in pretirane želje, da bi naredile dober vtis, se tehtnice zelo hitro prepustijo spogledovanju, ki lahko preraste tudi v kaj večjega. To astrološko znamenje je izjemno strastno, istočasno pa sanja o filmski ljubezni, ki mu bo v vsem ustrezala. Zaradi tega hitro podležejo komplimentom, kar je lahko zelo nevarno.

Strelec

Še eno ognjeno astrološko znamenje, ki si ne more zamisliti življenja brez spolnosti. Če bo varal, bo strelec to delal zaradi libida in ne zaradi čustev. Strelci gledajo na prevaro kota na šport, ki ga tu pa tam enostavno morajo izvajati. Večina strelcev posveča veliko pozornosti svojemu fizičnemu izgledu in je znana po svojem šarmu, ki mu številni podležejo.

prejšnji članek
SOS za alergije
Zdravje
SOS za alergije
naslednji članek
Kako ukrepati, če gre na dopustu kaj narobe
Zdravje
Kako ukrepati, če gre na dopustu kaj narobe