sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se spomnite nasmejane Majči? Vrača se na sceno ...

4. 5. 2024; 09.00
Avtor: PR
MAJČI 4

Majči se po dobrih desetih letih vrača na glasbeno sceno. foto: osebni arhiv

Maja Bobnar oziroma Majči je pred desetletjem s harmoniko in širokim nasmehom navduševala na slovenskih televizijah. Največji vtis pa je pustila kot kopija Marilyn Monroe v istoimenskem videospotu s skupino Čuki. Danes je stara 30 let in se vrača na slovensko sceno.

Po dobrih desetih letih se na slovensko glasbeno in zvezdniško sceno vrača simpatična, nasmejana in vedno dobrosrčna Maja Bobnar znana tudi pod vzdevkom Majči. Spomnite se je lahko kot simpatične sovoditeljice s harmoniko Boštjana Romiha in kot zabavne novinarke humorističnih prispevkov s slovenskih kmetij v družbi gasilca Saša in poštarja Peške. Največji vtis pa je pustila kot kopija Marilyn Monroe v istoimenskem videospotu s skupino Čuki, ki je bila tisti čas pravi hit.

Zdaj pa se predstavlja s svojim hitom Maja rada nagaja, kjer poje o svoji nagajivosti in da ji tudi malo bolj tehnična dela, kot je menjava gume in olja na avtu, ne delajo večjih preglavic. Pesem v celoti sta napisala in uglasbila bivša zakonca Miha Hercog in Saša Lendero, ki sta na glasbeno ustvarjalnem področju očitno ostala res odličen tandem. Za njen prvi samostojni prvenec je posnela tudi videospot, ki bil ustvarjen pod okriljem produkcije Pavec in njenega režiserja Janija Pavca, ki je zopet naredil vrhunski izdelek.

Video je bil posnet v sodelovanju z DJ Yoco audio na luksuznem posestvu v Kamniku gradu Truzturn, del pa tudi na Posestvu ljubezni v Skednju. Majči si je pesem podarila za svoj okrogli jubilej, ki ga je v petek, 3. maja, proslavila v družbi svoje ožje družine in svojimi glasbenimi prijatelji v znani ljubljanski gostilni Košir v Tacnu. Vsi so ob predstavitvi njenega novega hita na rojstnodnevni zabavi ostali odprtih ust, saj nihče ni vedel za njeno ponovno glasbeno udejstvovanje.

Majči pravi, da so nad njenim skritim presenečenjem bili navdušeni vsi njeni gostje. Zdaj pa upa, da boste prijetno presenečeni tudi vi in si boste pesem rade volje zavrteli na vseh vaših praznovanjih in zabavah. Najbolj pa računa na vse "Maje", ki jim je pesem pisana na kožo, da si ga zavrtijo za dobro voljo. Majči boste s harmoniko in za njenim DJ pultom lahko srečali širom po Sloveniji. Predvsem pa na privatnih zabavah, kjer bo z veseljem delila glasbeno srečo na različnih praznovanjih.

V pesmi Maja rada nagaja si Majči zaviha rokave in opravi "umazano moško delo".

V pesmi Maja rada nagaja si Majči zaviha rokave in opravi "umazano moško delo". foto: osebni arhiv

Se tudi vam zdi Majči še bolj seksi, kot je bila?

Se tudi vam zdi Majči še bolj seksi, kot je bila? foto: osebni arhiv

Majči se imenitno znajde tudi za DJ pultom.

Majči se imenitno znajde tudi za DJ pultom. foto: osebni arhiv

prejšnji članek
Aleš Valič o naporih, povezanih s priljubljeno serijo Skrito v raju
Svet slavnih
Aleš Valič o naporih, povezanih s priljubljeno serijo Skrito v raju
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Eksperiment spremljajo tudi razgledani gledalci
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Eksperiment spremljajo tudi razgledani gledalci