državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Indijanski horoskop - kaj pravi o vašem znaku?

5. 7. 2016; 04.16
Avtor: C. R.
horoskop
Preverite, kateri znak ste po indijanskem horoskopu.

Vidra (od 20. januarja do 18. februarja)

Nekonvencionalno vidro je včasih težko razumeti. Zato ponavadi ni prva izbira, kadar je potrebno narediti posel. To je pogosto poslovna napaka, saj so vidrine metode dela zelo učinkovite.

Vidra ima nenavaden način gledanja na življenje in bujno domišljijo. Je inteligentna ter intuitivna ter dobro opazuje, zaradi česar je vidra zelo dober prijatelj.

Znotraj družine je vidra občutljiva, empatična, hrabra in iskrena. Če je prepuščena sama sebi, je vidra na trenutke neprisebna ter izjemno uporna.

Volk (od 19. februarja do 20. marca)

Z intenzivnimi čustvi in strastjo je volk največji ljubimec indijanskega horoskopa, tako v fizičnem kot v filozofskem smislu te besede. Volk razume, da je ljubezen vse, kar potrebujemo. Vendar je volk tudi samotar, ljubi resnico ter si želi biti svoboden. V družinskem okolju je zelo strasten, velikodušen in poln ljubezni. Če je prepuščen sam sebi, je lahko neposlušen, nepraktičen in preveč občutljiv.

Sokol (od 21. marca do 19. aprila)

Rojen vodja tudi v najbolj neugodni situaciji lahko razsoja z bistro glavo. Nikoli ne izgublja časa in ne sedi nezaposleno ter vedno prevzema pobudo. Zaradi svoje vztrajnosti in nagnjenosti k temu, da prevzema iniciativo, je sokol najbolj zaželen poslovni partner. Lahko deluje arogantno, a glede na to, da ima večinoma vedno prav, se mu to lahko oprosti.

V okolici, ki mu nudi podporo, se njegova strast razplamti. Kadar ima slab dan pa je sokol lahko grob, netoleranten, nepotrpežljiv in preveč občutljiv.

Bober (od 20. aprila do 20. maja)

Prevzema kontrolo, njegov življenjski moto pa je "naredi", s katerim je vedno učinkovit. Ta vešč in zviti mojster za strategijo predstavlja silo, na katero lahko vedno računate. Razmislite, preden se boste spustili v prepričevanje bobra, saj je njegova mentalna širina izjemna. Pogosto veliko razmišlja in ima velikokrat tudi prav. V slabih trenutkih pa je nervozen, posesiven, aroganten in prezahteven.

Jelen (od 21. maja do 20. junija)

Muza indijanskega horoskopa je jelen, ki je vesel, ostroumen in poln življenja. Ima odličen smisel za humor, ter je sposoben vsakega nasmejati. Zaradi tega je v družbi zelo zaželen, njegove okolice pa ne moti niti občasna pretirana živost in narcizem. Vse mu oprošča, ker je jelen tako inteligenten in dostopen.


S svojim značajem navdihuje ljubljeno osebo. Kadar ni najbolj razpoložen, je lahko sebičen, nestrpen, len in dvoličen.

Detel (od 21. junija do 21. julija)

Detel je najhitrejši znak v horoskopu. Zna poslušati druge ljudi, je zelo empatičen ter poln razumevanja ter ljudem velikokrat v oporo. Detli so čudoviti starši in prijatelji ter partnerji, so varčni in skromni, pa tudi organizirani in iznajdljivi. Kadar ljubijo, so predani, pozorni in zelo romantični. V slabih trenutkih se lahko pokažejo kot izjemno posesivni in ljubosumni.

Losos (od 22. julija do 21. avgusta)

Je izjemno kreativen ter poln energije. Ima velike motivacijske sposobnosti. Je vedno poln idej in velikodušen ter inteligenten in intuitiven, zato ni presenečenje, da ima losos veliko prijateljev. Kadar ljubi, je miren, čuten in darežljiv. Losos je lahko tudi egoističen, vulgaren in nestrpen, kadar mu kdo stopi na žulj. 

Medved (22. avgusta do 21. septembra)

Pragmatičen in metodičen medved je zelo iskan, kadar kdo potrebuje mirno roko. Zaradi svoje praktičnosti in razumnosti je odličen poslovni partner, vedno predstavlja glas razuma in bo najbolje umiril horoskopski znak sovo. Medveda krasi ogromno srce in darežljivost, lahko pa je tudi zelo skromen ter nekoliko sramežljiv. Svojega življenjskega partnerja bo obsipal z ljubeznijo. Zaradi svojega značaja so medvedi odlični učitelji in mentorji. Kadar medved ni najbolj razpoložen, je lahko skeptičen, len, siten.

Krokar (od 22. septembra do 22. oktobra)

Krokar je rojen zabavljač in šarmer, ostale privlači s svojo energijo, vedno ga sprašujejo za ideje in mišljenje. To se dogaja zato, ker je krokar idealist in diplomat. Če je obkrožen z ljubeznijo, je sproščen, romantičen, v ljubezenski zvezi pa je zelo potrpežljiv in intuitiven.

Kača (od 23. oktobra do 22. november)

Večina šamanov je rojenih v znaku kače. Je izjemno duhoven znak, zaradi česar je kača odličen duhovni vodja. Ker imajo izjemne zdravilne sposobnosti, se številni ukvarjajo z medicino. Zaradi velikega zanimanja po vsem neotipljivem in nematerialnem, kačo drugi pogosto doživljajo kot skrivnostno ter zastrašujočo.
Kača je lahko tudi mračna, po drugi strani pa zelo občutljiva in rada pomaga.

Sova (od 23. november do 21. december)

Nemirne in nagnjene k pogostim spremembam, sove ni lahko oceniti. Znana je po tem, da je vedno v "peti prestavi" in da ima rada pustolovščine. Pogosto je brezobzirna, nemarna in nepremišljena. Mnogi pripadniki tega znaka so umetniki ali učitelji. Zaradi svoje prilagodljivosti se sova lahko izkaže v kateremkoli poklicu. Kadar ljubi, je čustvena in polna zanosa. Če ni njen dan, pa zna v vsem pretiravati.

Gos (od 22. decembra do 19. januarja)

Če želite, da se nekaj naredi, to zaupajte goski. Vztrajna, ambiciozna in uporna, si vedno zastavi cilje, od katerih ne odstopa. Vztraja v tem, da uspe za vsako ceno, in to ne z razlogom, da bi navdušila druge, ampak, ker vedno tekmuje s sovražnikom v sebi. Gosi so dominantne osebnosti, zaradi česar so odlični podjetniki in športniki. Če je gos obkrožena z ljubeznijo in ima podporo drugih, ki so ji pomembni, uspe v vsem, kar si zada. Če je prepuščena sama sebi, pa se lahko obnaša obsesivno, kar ji lahko povzroči veliko škode.

prejšnji članek
Škodljive snovi v hrani
Kulinarika
Škodljive snovi v hrani
naslednji članek
Katerega pa vi uporabljate?
Kulinarika
Katerega pa vi uporabljate?