Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Še bo napeto!

6. 10. 2017; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop

Kaj so vam napovedale zvezde? foto: Profimedia

Ker sta Venera in Mars v kvadratu s Saturnom, se bodo odnosi precej ohladili.

Obdobje med 6.10. in 13.10.2017


Začetek tega obdobja bo še vedno obarvan s strastnim in dinamičnim aspektom Venere in Marsa, katerega energija je blokirana in frustrirana z napetim odnosom s Saturnom, kot tudi z eksplozivnim aspektom med Jupitrom in Uranom. Podrobnejše delovanje teh aspektov sem opisala v prejšnjih napovedih. Posledice teh napetih in razburljivih energij pa smo lahko spremljali v nenadnih izbruhih agresije, ki smo jim bili priča zadnje čase tako doma kot v tujini.

Ker sta Venera in Mars v kvadratu s Saturnom, se bodo odnosi precej ohladili. Povečevala se bo frustracija zaradi občutkov odtujenosti in nesprejetosti. Preveva nas lahko žalost in počutili se bomo kot žrtev. Navkljub temu, da bomo osamljenost težko prenašali, bi osamitev in odmik lahko pripomogla k pridobitvi novih, bolj realnih uvidov. Planet Pluton, ki z obema planetoma tvori pozitivni aspekt, prinaša možnost preobrazbe naših odnosov. To velja za tiste, ki za slabe odnose ne krivijo druge strani, ampak razumejo, da sta za konflikt potrebna dva in zaradi tega spreminjajo sebe in ne partnerja. Konec tedna pa bo začela energija napetega aspekta med Venero, Marsom in Saturnom malo popuščati in zopet bo možno vzpostaviti konstruktiven dialog, k čemer bo pripomogel tudi pozitivni aspekt med Merkurjem in Saturnom.

V naslednjem tednu pa nas čaka pomemben astrološki dogodek, katerega vpliv bomo čutili celo leto, vse do novembra 2018, in to je prehod Jupitra iz znamenja Tehtnice v znamenje Škorpijona.

Jupiter v Škorpijonu povečuje verski fanatizem in trmasto prepričanje v svoj prav. V tem obdobju je tudi povečano zanimanje za okultno in mistično, še posebej so poudarjene teme, ki se ukvarjajo s smrtjo, onostranstvom in karmo. Veliko bo tudi manipulacije, totalitarizma in zavajanja, še posebej na verskih in finančnih področjih. Povečano bo število masovnih nesreč .

Pričakujemo lahko ekspanzijo nasilja, več terorističnih napadov in posledično zaradi tega tudi zakone, ki bodo dajali organom nadzora še več pooblastil in moči. Jupiter je planet širjenja, napredka, vendar zna biti ekspanzija v znamenju Škorpijona precej brezobzirna in brezkompromisna.
Jupiter v Škorpijonu nas sooča s skritimi stvarmi, tabuji, tako na kolektivni kot tudi na osebni ravni. V času njegovega prehoda se je dobro posvetiti bolj senčnim, skritim platem naše osebnosti. To je dober čas za terapijo in zdravljenje starih potlačenih čustvenih vzorcev. Soočenje s temi vzorci nam daje možnost njihove predelave in prinese olajšanje in sprostitev zaviralnih energij.

Še več boste našli tukaj in tukaj.

prejšnji članek
Posnetek, ki podira rekorde: Neverjetna moč pozitivne spodbude
Svet slavnih
Posnetek, ki podira rekorde: Neverjetna moč pozitivne spodbude
naslednji članek
Sumljivo: Je bilo srečanje res naključno?
Svet slavnih
Sumljivo: Je bilo srečanje res naključno?