stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: čas je za odprto komunikacijo

22. 1. 2024; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
Horoskop 3

Kaj vam za ta teden napovedujejo planeti? foto: Shutterstock

Vez med duhovnim in fizičnim aspektom življenja je vir notranje moči in ravnovesja, ki v življenje vnašata občutek popolnosti.

Saturn, ki je trenutno v ribah, bo naredil selekcijo in okrepil odgovornost za potek dogodkov, spraševanje o pomembnosti določenega trenutka. Odprtost in komunikacija sta sol in aroma življenja, saj ljudi povezujeta. Vsak si mora dovoliti narediti korak naprej, da bi v tem dosegel večjo skladnost in moč. Treba je znati najti pot do srca in zaupati, da se v življenju vse zgodi z razlogom in najvišjim namenom.

Modro je, da predelate nekaj iz preteklosti, saj lahko tako dosežete osebno svobodo, za uresničevanje tistega, kar vam daje več volje. Pozitivne misli so pri tem orodje, s katerim izboljšujete svoje počutje in krepite vero v dobro tudi tedaj, ko ne gre vse po načrtu. Zavedajte se možnosti ključnih preobratov tukaj in zdaj, sprejmite ta trenutek.


Oven
Ljubezen: Sprejeli boste novo energijo in tako napredovali v odnosu. Konec tedna boste sprejeli tudi nekaj dobrih odločitev in sledili skritim idealom v sebi. Modro bo, da najdete v sebi določene odgovore in krepite svojo voljo, spremembe bodo sestavni del življenja.
Denar: Venera vam bo podarila nekaj dobrih povezav in Mars okrepil drznost in neposrednost. Toda ključno bo, da boste določili svoja pravila. Na delovnem mestu boste znali uporabiti svoje znanje in motivirati sodelavce. Denarno se kaže uspeh v sredo in četrtek.
Zdravje: Blizu vam bodo znanja iz duhovnega sveta in več priložnosti bo za zapisovanje občutkov. Popaziti boste morali na svoje misli; če bodo pozitivne, bo več kreativnosti in pozitivnih preobratov. Koristila vam bo tudi izrazna umetnost.

Bik
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo ponudil podporo in to bo vir dodatne motivacije ter notranjega ravnovesja. V sredo ali četrtek bo čas ugoden za pogovor, tudi romantično bo. Venera bo pripomogla k harmoničnim odločitvam.
Denar: Mars bo povzročil kar nekaj dinamike in drznosti, zato pričakujte nekaj nemira, a hkrati tudi presenetljivo ugodne preobrate. Ob koncu tedna bo sicer precej prilagajanja tudi na delovnem mestu, a če tedensko dogajanje povzamemo, boste našli ravnovesje.
Zdravje: Pozitivne misli vas bodo polepšale in vam bodo v osebno spodbudo. Več ali manj bo vse potekalo po načrtih, čas bo namenjen tudi pogovorom. Konec tedna si boste znali vzeti čas zase in se sprostiti, tako v samoti kot v družbi.

Dvojčka
Ljubezen: Odnos se bo nadaljeval in gradil, res pa je, da boste znali izbrati prave besede in vrednote. Od srede dalje se boste zavzemali za več osebne svobode in sledili svojemu srcu. Mars vam bo podaril tudi nekaj več volje in dinamičnih besed.


Denar: Nekaj več spremenljivosti bo v torek in sredo, tedaj boste morali opraviti bilanco in posledično korak naprej. Na delovnem mestu boste imeli veliko opravil, vendar vas bo spremljala dobra volja. Ključno bo, da v tem tednu določite osebne meje.
Zdravje: Poglobili se boste v raziskovanje in tako našli navdih, kar morate še spremeniti. Glede telesnega zdravja je pomembno, da si zagotovite več vitaminov in izkoristite pozitivne učinke narave. Rdeča nit bodo sodelovanja in temeljit pogovor.

Rak
Ljubezen: O določenih stvareh boste razmišljali v tišini, odlično se boste počutili v intimnosti doma. Odprle se vam bodo nove poti, in če boste sledili glasu srca, boste nagrajeni. Skozi pogovor boste spoznali lastne vrednote in se tako povezali s srčnim izvoljencem.
Denar: Ustaljenost bo ta teden šele na drugem mestu, kajti obiskala vas bo kreativna energija in tako bodo vaši koraki nekaj posebnega. Kljub več obveznostim si boste morali vzeti čas zase in slediti glasu srca. Odprle se vam bodo nove poti in ugodne povezave.
Zdravje: Uživali boste v komunikaciji in pogovori vam bodo koristili. Venera bo okrepila vašo notranjo moč in na vse boste znali pogledati s svetle, pozitivne plati. Okrepila se bo vaša intuicija in vaši nasveti bodo za mnoge dragoceni. Barva tedna bo zelena.

Lev
Ljubezen: Partnerjeva mnenja vam bodo služila kot ogledalo, torej bodo poučna. Teden bo v znamenju pozitivnega sodelovanja, kar pričara nasmeh na obraz. Odkrili boste svojo moč in Venera vam bo pri tem pomagala. Napredek v odnosu prihaja skozi pogovor.
Denar: Na delovnem mestu vam bo v pomoč Saturn, tako boste izbrali prave besede in sledili tistim zadevam, ki so vam blizu. Napredek je videti v sredo in četrtek, to bo čas za nove sanje. Če boste svoje misli znali usmeriti v nekaj pozitivnega, se bodo zgodili preobrati.
Zdravje: Po zvezdnih namigih je razbrati, da boste nekoliko bolj občutljivi in dojemljivi. Seveda se bo proces odvijal v vas samih; dobro vam bo del klepet ob zelenem čaju ali sprehod. Dovolite si narediti korak naprej in raziskati še nekaj, kar je novo.

Devica
Ljubezen: Besede so lahko zgolj zvedave, lahko pa tudi poučne. Seveda bo izbira vaša, a v oporo so vam lahko izkušnje iz preteklosti, tako boste znali ravnati uravnoteženo. Še posebno produktivna dneva bosta sreda in petek.


Denar: Saturn v sebi skriva neko odgovornost in vam namenja nekaj dobrih iztočnic za napredek. Službeno bodo zadeve napredovale po pričakovani poti in konec tedna boste izvedeli pozitivne novice. Če boste znali slediti sebi, vas bosta spremljali sreča in močna volja.
Zdravje: Podprla vas bo Venera in vam pomagala do uporabnih nasvetov, kaj še spremeniti in kaj sprejeti. Pomembno bo, da v sebi najdete dodatno motivacijo in se sprostite ob kakšni kreativni dejavnosti. Skozi pogovore boste našli ključne rešitve.

Tehtnica
Ljubezen: Merkur vam bo podaril prave besede in tako boste pripomogli k ravnovesju. Toda vseeno morate okrepiti svojo voljo, kajti odnos bo v tem tednu dinamičen. Diplomacija se vam bo obrestovala in prinesla določeno zaupanje.
Denar: V službi boste morali predelati zadeve iz preteklosti in najti novo pot, da bo sodelovanje ugodno. Mars prinaša nekaj drznosti pa tudi učinkovitih rešitev, omejitve boste lahko presegli. Modro bo, da za pomoč zaprosite sodelavce.
Zdravje: Komunikacija bo ključnega pomena, saj boste tako dosegli harmonijo, hkrati pa se boste lahko postavili zase. Barva tedna bo srebrna, prinaša vam zaupanje in moč. Pomembno je, da naredite korak naprej tudi pri lastnem zaupanju.

Škorpijon
Ljubezen: Po intuiciji boste morali izbrati ugodne trenutke in Venera vam bo pri tem v pomoč. Potrebno bo sicer tudi prilagajanje, v tem se morate še izmojstriti. Brezpogojna ljubezen bo prišla še posebno do izraza v sredo.
Denar: Glede denarja svoje misli usmerite v pozitivno in naredite načrt, morda tudi razmislite o vrednotah. Sledite svojim sanjam; ključno je, da spoznate, kaj si sploh želite in čemu. Spremeniti boste morali tudi nekaj prepričanj.
Zdravje: Vaše mišljenje bo odvisno od čustev, ki vas bodo navdajala. Če boste znali pogledati na življenje s pozitivne plati, se bo našla rešitev. Po zvezdnih namigih vam bo Merkur podaril prave besede in tako boste kos vsem nalogam in delovnim obveznostim.

Strelec
Ljubezen: Če iščete ljubezen, vam bosta še posebej naklonjena sreda in petek, torek in četrtek pa bosta ugodna za krepitev vezi v dolgotrajnih razmerjih. Srčni izvoljenec vam bo nastavil ogledalo in tako boste spremenili nekaj prioritet. Venera vam bo naklonjena v čustvenem izražanju.


Denar: Ves teden se boste dokazovali in se posledično naučili kaj novega. Pri denarnih zadevah boste učinkoviti in svojo energijo boste znali pravilno usmeriti, tako pride uspeh. Venera vam bo prinesla zanimiva sodelovanja in srečo v komunikaciji.
Zdravje: Ključno bo, da določite osebne meje in se jih držite. V tem tednu boste prejeli veliko drobnih namigov, kako polepšati življenje, kar bo vir zadovoljstva. Sledite svojim sanjam in vrednotam, ki nekaj pomenijo.

Kozorog
Ljubezen: Ta teden bo v ospredju srčnost, marsikaj se bo razpletlo romantično. Rdeča nit bodo pogovori, občutili boste tudi brezpogojno ljubezen. Mars vam bo okrepil notranjo moč in od srede dalje boste pripravljeni na globlje, bolj občutljive pogovore. 
Denar: Denarno se boste morali osvoboditi in sprostiti, kajti tu so priložnosti. Na delovnem mestu vas čaka bilanca, pa vendar ne bodite prestrogi, ne do sebe ne do okolice. Mars vam bo namignil učinkovite rešitve in preudarnost.
Zdravje: Drugi ljudje vas bodo spodbudili k samoanalizi in korak za korakom boste spoznavali, kaj morate še spremeniti. Odlična iztočnica za osebni napredek bosta pogovor in izmenjava mnenj. Sprostile vas bodo narava, glasba in umetnost.

Vodnar
Ljubezen: Glede na zvezdne namige boste plesali po taktu srčnega izvoljenca, kar bo poučna lekcija. Teden bo sicer v znamenju skladnosti in prijetnih energij, tako boste spoznali del nove zgodbe. Napredek prihaja skozi pogovor, morda tudi ob romantični večerji.
Denar: Teden bo v znamenju plodovitosti pri delu. Modro je, da v službi najprej le opazujete in spregovorite ob pravem trenutku, kar boste začutili v sebi. Uran vam bo prinesel težko pričakovane spremembe, le potrpežljivo.
Zdravje: Drugi ljudje bodo tako vaši učitelji kot učenci. Ta teden se boste učili spoštovanja in sprejemanja. Telesu v naravni obliki dodajajte vitamine in minerale. Barva tedna bo vijoličasta, ključne pa bodo tudi svetle misli.

Ribi
Ljubezen: Po zvezdnih namigih boste v sebi našli mir in brezpogojno ljubezen. Pogumno se boste soočili z obveznostmi in in jih znali usklajevati. Preobrati v odnosu bodo prinesli paleto ugodnosti in priložnosti, skupaj bosta naredila korak naprej.


Denar: Opravili boste osebno analizo in pridobili zanimive informacije, ki vam bodo nadvse koristile. Odprle se vam bodo nove poti in sodelovanja bodo v tem obdobju plodna. Res pa je, da se boste morali sprejeti več odločitev po lastni intuiciji.
Zdravje: Zdravo življenje vključuje tudi gibanje, izkoristite ta teden za sprehode ali ples. Lepe besede pa bodo ključ do srca in vir ravnovesja. Kreativna energija bo okrepila vašo notranjo moč in upali si boste slediti glasu srca. ******

prejšnji članek
Sol in riž - najbolj preprosti recepti za lepoto!
Moda&Lepota
Sol in riž - najbolj preprosti recepti za lepoto!
naslednji članek
Lara v Botrih odrasla, konec snemanja jo je potrl
Svet slavnih
Lara v Botrih odrasla, konec snemanja jo je potrl
#obraziavenija
obraziavenija