901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Že čutite vpliv Retrogradnega Merkurja?

1. 4. 2024; 01.25
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
Retrogradni Merkur

Spoprijateljite se z retrogradnim Merkurjem in novi prijatelj vam bo korenito očistil življenje. foto: ps

Retrogradni Merkur bo prinesel paleto danosti in navdiha iz preteklosti ter previdnosti pri dogovorih, nakupih, transportu in komunikaciji.

Uživati v popolnosti trenutka je dragoceno spoznanje. Narava se je razcvetela in prinesla novo energijo, kajti to je pravo darilo za rast in razvoj. Stopnja zavesti je nekaj, kar v duhovnosti pomeni napredek in rast, toda vsak se uči in razvija skozi odnose. Drugi ljudje so vedno znova po eni strani darilo in po drugi strani priložnost za napredek ter sodelovanje. V življenju je najbolje, da si občasno vzamete čas zase ter seštejete pluse in minuse, potem pa lahko uvidite, kaj se greste in kaj si želite. Resnica je, da se vse zgodi v najvišje dobro ter da mora biti vsak izmed nas previden, kaj si želi, in vesolje ga bo nagradilo.

Vsekakor vam bodo tisti ljudje, ki so v vašem življenju, prinesli ali lekcijo ali vas bodo okrepili z znanjem ali pa vam bodo v pomoč pri osebnih odločitvah. Ustvarjalna energija bo tista, ki bo prinesla zaupanje in bogata spoznanja, lahko pa tudi nove korake.


Retrogradni Merkur bo prinesel paleto danosti in navdiha iz preteklosti ter previdnosti pri dogovorih, nakupih, transportu in komunikaciji.

Merkur foto: Profimedia

Oven


Ljubezen: V tem tednu bo izstopala potreba po varnosti in pogovoru, toda v pogledu ljubezni so vam zvezde namenile srečo in paleto ugodnosti. Venera vam bo naklonjena konec tedna, zato se vam obetata romantika in skladnost. Res pa je, da vam bo srčni izvoljenec ogledalo.
Denar: Upravičeno boste lahko ponosni nase in na svoje dosežke, kajti odlikovala vas bosta notranja moč in pogum. Rdeča nit bodo pogovori, ki prinesejo spoznanja in podporo sodelavcev. Retrogradni Merkur prinaša nekaj preudarnosti v pogledu denarja in poslovnih odločitvah.
Zdravje: Pod črto vas bo spremljala pozitivnost, kar vnaša novo motivacijo. Res pa je, da bo vse potekalo na počasen in temeljit način, kar pomeni, da bosta v ospredju tudi preudarnost in modrost. Barva, ki vam bo prinesla skladnost, bo svetlo zelena. Pogovorite se!

Bik
Ljubezen: Venera vam bo podarila tudi pravo moč in voljo, Mars pa nekaj varnosti, kar bo odlična kombinacija za osebno srečo. Teden v sebi skriva plodno energijo in s tem sledi posledično napredek. Temeljit pogovor bo povod za napredek v odnosu in sledili bodo pozitivni preobrati.
Denar: Rožnata barva za ženske in olivno zelena za moške nudi podporo poslovno in delni uspeh. Merkur vam bo pomagal razumeti druge ljudi in podal možnost osebne izbire, vendarle bo štela preudarnost. Morda si boste izbrali daljšo pot, toda za trud boste kmalu poplačani.
Zdravje: Saturn vam bo pomagal do osebne svobode in v svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vas bodo lahko naučili kaj novega. Odkriti morate svojo moč in slediti svojim sanjam. Mnogo uporabnih namigov in smerokazov boste izluščili iz literature za osebno in duhovno rast.

Dvojčka
Ljubezen: Teden bo v znamenju plodne energije, kar lahko prinaša napredek na osebni ravni. Duhovna znanja vas bodo povezala s srčnim izvoljencem, po drugi strani pa prinesla nekaj dinamike. Sledili bodo temeljiti pogovori in modro bo predelati nekaj iz preteklosti.
Denar: Spoznali boste svojo moč, a kljub temu boste morali biti na delovnem mestu prilagodljivi. Rdeča nit bodo odnosi in sodelovanja vam bodo prinesla moč. Več bo tudi nemira, kajti retrogradni Merkur bo prinesel paleto novih odkritij.
Zdravje: Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem. Peščeno rumena barva vam bo dvignila pozitivno energijo in čas bo, da najdete srečo v svojem srcu. Čas bo namenjen tudi osebni analizi, zapisujte si svoje občutke.

Rak
Ljubezen: Nemirni boste v sredo in četrtek, ko boste morali biti ustvarjalni. Sledili boste svojemu srcu, srčni izvoljenec vam bo podpora, po drugi strani pa vam bo prinesel poučna ogledalca. Čas bo namenjen tudi napredku in sprejeli boste svoje vrednote.
Denar: Pred vami je čas plodnih energij in dobrih sodelovanj, kar pomeni tudi uspeh in ugodne rešitve. Naredili boste finančni načrt in Saturn vam bo pomagal do njegove realizacije. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in Mars vam bo pomagal do uvida, kaj morate spremeniti.
Zdravje: Če boste sledili navdihu, se vam bodo odprla nova razpotja in blagostanja. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava, lotili se boste aktivnosti na prostem in branja literature za osebno rast. Res pa je, da bodo pozitivne misli tiste, ki lahko prinesejo ugodnosti in so spodbuda za napredek.

Lev
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo sledil, če boste imeli dobre ideje in zamisli. Precej dinamičen bo konec tedna, toda ljubezen prinaša tudi eliksir veselja. Venera vam bo prinesla nekaj notranje moči in povezanosti, slediti boste morali sebi in svojim občutkom. Sledite glasu srca.
Denar: Saturn vam bo podaril vztrajnost in tako boste svoje cilje dosegli, seveda bosta pri tem pomembna tudi pogum in neko ravnovesje. Na delovnem mestu se bodo zadeve obrnile v iskani smeri. V tem tednu bo modro dobro preučiti malenkosti, ki bodo dragoceni namigi.
Zdravje: Pozitivne misli vas bodo polepšale in vam podarile ravnovesje ter skladnost. Po zvezdnih namigih bo čas ugoden za kreativno izražanje občutkov skozi risanje ali pisanje. Narediti boste morali tudi načrt in spoznati, kaj je tisto, kar boste postavili v ospredje.

Devica
Ljubezen: Rdeča nit bodo sodelovanja in podpore boste deležni, ko bo le ta zrela. Ključno bo, da boste pri sebi naredili analizo. Odlično se boste počutili doma. Če se boste iskreno pogovorili v sredo ali četrtek, bo to prineslo paleto ugodnih rešitev.
Denar: Zvezdna podpora vam bo koristila na delovnem mestu, kjer prihajajo uspehi. Retrogradni Merkur bo prinesel tudi nekaj omejitev in daljših poti, kar bo dobra iztočnica za učenje. Glede denarja boste v tem tednu preudarni, to pa bo prineslo moč in pozitivne preobrate.
Zdravje: Čas v sebi skriva priložnosti za pogovore, ki vnašajo dobre iztočnice in osebno zadovoljstvo. Svetlo zelena barva vam bo prinesla svežino in ugodno bo za pospravljene omar. Odkriti morate svojo notranjo moč in najti način, da se boste postavili v ospredje.

Tehtnica
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo pokazal novo pot, toda spoznanja, ki bodo sledila, v sebi skrivajo moč in dodatno motivacijo. Venera vam bo v pomoč pri raziskovanju lastne osebnosti, kot tudi pri napredovanju vajinega odnosa. Po temeljitem razmisleku boste rekli »da«.
Denar: Svoje mnenje boste povedali na zanimiv način in tako pridejo tudi uspehi. Dokazali se boste v tem, da blestite v diplomaciji, konec tedna pa vas na delovnem mestu čaka presenečenje. Kljub vsemu boste morali sprejeti tudi nekaj omejitev in se pogovoriti.
Zdravje: Dogodki bodo potekali v smeri, ki bo iskana in pričakovana, kar prinaša nasmeh na obraz. Napredek tedna bo skozi pogovor, seveda boste izpostavili tudi lastne izzive in pričakovanja. Retrogradni Merkur bo prinesel dodatna spoznanja in močne duhovne uvide.

Škorpijon
Ljubezen: Mars bo okrepil dinamiko čustev in romantična energija vas bo polepšala. Srčni izvoljenec vam bo v pomoč, seveda boste morali slediti svojemu srcu. Plodna energija vam bo prinesla harmonijo in romantiko. Barva, ki vas bo podprla, bo svetlo modra.
Denar: Odgovornost vam bo prišla prav v vseh oblikah sodelovanja in pridobili boste poučne informacije. V sredo boste nekoliko bolj občutljivi, zato naredite načrt, kaj spada v ospredje in kaj ste prerasli. Po temeljitem razmisleku se boste odločili pravilno.
Zdravje: Svoje mnenje boste povedali na odločen način in našli nekaj ključnih premikov. Rdeča nit bodo odnosi in skozi to boste naredili korak naprej, seveda se zavedajte, da bodo štele prijetne besede. Moč in pozitivno energijo boste našli v glasbi, sprostile pa vas bodo športne aktivnosti.

Strelec
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo v pomoč v torek in petek, četrtek bo poln izzivov. Resnica je, da boste morali najti prave besede in se naučiti povezovanja. Ustvarjalna energija vas bo polepšala in vam prinesla dodatno motivacijo ter osebni napredek.
Denar: Kolo usode se bo v pogledu denarja zasukalo v vašo korist in videti je, da boste v sebi našli motivacijo in spodbudo. Odkriti boste morali, kaj spada v ospredje, in rdeča nit bodo sodelovanja. Denarno si boste postavili nova pravila igre.
Zdravje: Roko na srce, ustvarjalna energija bo tista, ki vam bo prinesla ugodne razplete in okrepila notranjo moč. Barva, ki vas bo podprla, je bela. Čas je, da naredite naprej tiste korake, da boste sledili svojim sanjam. Pozitivne misli se vam bodo obrestovale v sredo in četrtek.

Kozorog
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo odločno povedal svoje mnenje, Venera vam bo pomagala razumeti njegove občutke. Ko boste le to sprejeli v svojem srcu, vas bosta obiskala sreča in zaupanje. V ospredju bo brezpogojna ljubezen, kar bo prineslo ugodnosti in notranjo drznost.
Denar: Informacije, ki vam bodo dane, bodo kot darilo, da boste stvari dodelali ali raziskali. Pogovori na delovnem mestu bodo plodni in ustvarjalni. Retrogradni Merkur vam bo prinesel nekaj opominov in sprejeti boste morali nekaj omejitev. Slednje bo vezano v pogledu denarja.
Zdravje: Rdeča nit bodo občutki in nagrajeni boste v soboto ali nedeljo, ko boste našli svoj notranji mir. Preprosto si boste morali vzeti čas zase in slediti tistim stvarem, ki so vam blizu in vam nekaj pomenijo. Mnogo spodbudnih premikov bo skozi pogovor in izmenjavo mnenj.

Vodnar
Ljubezen: Vzeti si boste morali nekaj časa za odnos in skupaj predelati tisto, kar vas bremeni, seveda vas bo srčni izvoljenec presenetil. Mars vam bo podaril nekaj drznosti in tako boste do konca tedna odnos popestrili. Lepe besede bodo tiste, ki bodo našle ključ do srca.
Denar: Glede denarja bo stanje podobno gugalnici, kajti denar bo prihajal in odhajal. Spremembe boste sprejeli na odprt način, v ospredju bo precej omejitev. Pomembno bo, da boste dobro preverili vse informacije in se potem odločili, kaj spada v ospredje.
Zdravje: Sprostila vas bo prijetna glasba, zvoki v sebi skrivajo zdravilno energijo. Zadev ne boste smeli pomesti pod preprogo, ampak jih aktivno reševati, skozi pogovor ali svetovanje. Podporo vam bo ponudila rumena barva in v osebno pomoč vam bo zaupanje.

Ribi
Ljubezen: Romantična energija vam bo dala krila in podarila zaupanje v moč. Svetlo modra barva vam bo prinesla mir, vzemite pa si nekaj časa za pogovore ali razvajanja. Čas v sebi skriva magnetične preobrate in Venera vam bo prinesla dobre iztočnice za osebno rast.
Denar: Mnogo znanja boste znali uporabiti tako na delovnem mestu kot tudi med sodelavci. Pred vami je teden učenja, komunikacije, dogovorov in krajših poti. Lepa beseda najde ključ do srca in bo dobra iztočnica za napredek. Prišli bodo tudi določeni izzivi, ki bodo prinesli nova spoznanja.
Zdravje: Zdrav način življenja vključuje dovolj gibanja, pozitivne misli in zdravo prehrano. Vse omenjeno vključite, da greste lahko osvobojeni naprej in najdete poglobljeno moč. Glasba in ples vam lahko prineseta dobro iztočnico za rast, sledili boste glasu srca. ******

prejšnji članek
Dieta, ki pospešuje izgorevanje maščob med spanjem
Zdravje
Dieta, ki pospešuje izgorevanje maščob med spanjem
naslednji članek
Svetlana Makarovič ima naslednico
Svet slavnih
Svetlana Makarovič ima naslednico