stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Vzemite si čas in začutite sporočila srca in okolice

11. 3. 2024; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
Horoskop, astrološka napoved (5)

Zvezde ta teden nakazujejo na pomembne odločitve. foto: Profimedia

Sonce je trenutno v ribah in tako bo čas za zaključke, tako v prenesenem kot dejanskem pomenu. Mnogi bodo občutili v sebi moč in tako naredili korak naprej.

Slediti sebi je velik dar in umetnost, na drugi strani pa je treba najti ljudi, ki jim zaupamo, in skupaj najdemo pot do napredka oziroma smo zmožni videti širšo sliko. Včasih si je preprosto treba vzeti nekaj minut časa zase in začutiti, kaj vam sporočajo srce, občutki, okolica in kaj so smerokazi, ki vodijo do sreče. Res pa je, da je treba, preden se začne kaj novega, predelati staro in sprejeti tudi kakšno omejitev. Slednje so tu predvsem zato, da se znamo boriti za svobodo ter najti pot do srca in ravnovesje.

Vedno so pogovori tisti, ki prinesejo navdih, mnoge sprostijo tudi narava, glasba in izrazna umetnost. Vsak mora najti svojo pot, ki naj bo unikatna. Horoskop pa naj bo namig, kje se trenutno nahajate in kam greste.

Oven
Ljubezen: Venera vam bo podarila magnetično energijo, ki jo boste prenesli na srčnega izvoljenca, kar pomeni dobre iztočnice za osebno rast. Daleč v ospredju bodo romantika, srčnost in notranja moč. Skozi določene omejitve boste spoznali, kaj morate spremeniti za osebno srečo.
Denar: Združili boste svoje znanje in s tem osvobojeno odšli naprej. Saturn vam bo podaril nekaj dobrih iztočnic na delovnem mestu, res pa je, da zadev ne boste smeli pometati pod preprogo. Imeli boste nove ideje, a jih boste morali najprej nekoliko izpopolniti.
Zdravje: Prijetne besede vas bodo polepšale in vam podarile zaupanje in notranjo moč. Popaziti boste morali na predel nog, sicer pa bo imela blagodejne učinke moč misli. Sledili boste svojim notranjim smerokazom, tako najdete tudi navdih in moč v globini srca.

Bik
Ljubezen: Podpore pri srčnem izvoljencu boste deležni v četrtek in petek. Iskali boste prave besede in sledili navdihu, ki vam bo v pomoč. Dovolili si boste narediti korak naprej, a boste morali svoje mnenje izraziti na pravilen način.
Denar: Merkur vam bo podaril novosti in komunikacija vam bo na delovnem mestu koristila. Čas prinaša mnogo sprememb in novosti, odprle se vam bodo tudi nove poti in priložnosti. Spodbudno bo, da boste znali določiti osebne meje in pravila igre.
Zdravje: Poglobili se boste v notranjo moč in se osvobodili določenih bremen, tako boste v sebi našli ravnovesje. Pogovor s prijatelji vam bo razkril nov pogled na dogodke. Odkrili boste svoje sanje in se podali pogumno naprej po zastavljeni poti.

Dvojčka
Ljubezen: Glede na to, da je komunikacija vaša močna odlika, boste pri tem blesteli. Hrepeneli boste tudi po pohvali, toda v tem tednu tega ni razbrati, morali boste slediti svojim občutkom. Srčni izvoljenec bo imel določena pričakovanja, ki se bodo tudi uresničila.
Denar: Venera vam bo podarila srečo in paleto priložnosti za rast, kar bo prineslo več uporabnih zamisli. Dogodki se bodo s svetlobno hitrostjo odvijali v vašo korist. Narediti boste morali načrt in tako spoznati, kaj sodi v ospredje in kje potrebujete pomoč.


Zdravje: Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem. Rdeča nit bodo duhovna znanja, ki vam prinašajo preobrate na osebni ravni. Roko na srce, vzeti si boste morali čas za fizične aktivnosti, kot je ples. Energetsko spodbudna barva bo svetlo zelena.

Rak
Ljubezen: Kocke usode se bodo zavrtele v vašo korist in jasno je, da boste na svoja dejanja ponosni. Odnos v ljubezni lahko izboljšate s svojo sposobnostjo samokritike, skozi to najdete moč in ravnovesje. Venera vam bo podarila paleto čustev in slediti boste morali glasu srca.
Denar: Sodeč po zvezdnih namigih, vas bosta spremljala izjemna sreča in zadovoljstvo, uspešni boste tako pri pridobivanju znanja kot opravljanju obveznosti. Dogajanje bo ta teden harmonično in v osebno pomoč in oporo vam bodo sodelavci.
Zdravje: Pozitivne misli vam bodo prinesle paleto ugodnih rešitev. Sprejeti boste morali tudi nekaj obveznosti, hkrati pa najti čas zase, za svojo srečo. V osebno spodbudo vam bo intuicija; če boste sledili svojim občutkom, najdete tudi notranji mir.

Lev
Ljubezen: V svojem srcu boste prižgali ogenj ljubezni in poiskali navdih. Seveda se boste morali odločiti, kaj ima prednost, in velik napredek prihaja ravno skozi sodelovanje. Pri srčnem izvoljencu boste našli podporo, toda pod pogojem, da se boste pogovorili. Dinamičen bo petek.
Denar: Venera vam bo podarila kar nekaj ugodnosti in preobratov, na katere boste ponosni. Globoko v sebi boste naredili načrt in sledili notranjim smerokazom, to bo prineslo uspeh in osebno srečo. Rdeča nit bodo odnosi, tako boste znali poiskati zaveznike.
Zdravje: Pozitivne misli prinašajo ugodna sodelovanja in podporo. Koristno bo, da si občutke zapisujete, in tako vam bo mnogo lažje. V tišini srca boste našli navdih, kaj morate pri sebi spremeniti, in spoznali boste ljudi, ki vam bodo pri tem pomagali.

Devica
Ljubezen: Kocke usode se bodo obrnile v pričakovani smeri, a narediti boste treba načrt, kaj boste spremenili in kaj sprejeli. Obrestovalo se vam bo opazovanje, tudi podpora skozi sodelovanje. Teden vam prinaša navdih in tudi temeljit pogovor.
Denar: Poglobili se boste v znanja, s katerimi ste odlašali, in to bo še okrepilo vašo voljo. Iz situacij, ki se bodo dogajale, se boste pač morali naučiti kaj novega in drugačnega. Obrestovala se vam bo diplomacija, torej dobra retorika in sodelovanje. Denarno pričakujte napredek v sredo in petek.


Zdravje: Vaši koraki bodo pogumni, vzemite pa si tudi čas za lepe misli in veselje. Sprehodi bodo balzam za dušo, tako boste bolj sproščeno sprejeli spremembe, ki prihajajo. Podporo vam bodo namenili prijatelji, koristne učinke bo imelo tudi zapisovanje svojih občutkov.

Tehtnica
Ljubezen: Sanje se vam bodo uresničile v sredo, ko bosta v ospredju romantika in skladnost. Pogovori vam bodo lahko v oporo, blesteli boste v diplomaciji. Venera vam bo podarila tudi nekaj drugačnih pogledov in ozavestili boste, kaj morate spremeniti.
Denar: Dogodki se bodo odvijali v pričakovani smeri. Svoje mnenje boste povedali odločno in tako doživeli osebni napredek. Srečo boste imeli v družbi, pri denarju in nakupih. Res pa je, da boste tudi nekoliko nemirni; ključno bo, da se pogovorite.
Zdravje: Teden, v katerem boste lahko širili prijetne novice. Res boste morali pri tem upoštevati tako prednosti kot slabosti, a na koncu boste zadovoljni. Pozitivne misli vam bodo prinesle navdih ter vas dobesedno polepšale.

Škorpijon
Ljubezen: Merkur vam bo podaril učinkovitost in zgodili se bodo preobrati, na katere boste upravičeno ponosni. Teden prinaša ravnovesje in skladnost. Srčni izvoljenec vam bo posebno naklonjen konec tedna, ko bo vladala romantika.
Denar: Pozitivno bo, da boste našli v sebi veselje, kajti tako bo vaše delo zelo kreativno in poučno. Mars vam bo prinesel nekaj drznosti, pazite, svoje mnenje tako rekoč raje zavijte v celofan. Res pa je, da boste učinkoviti v sredo in četrtek, ko sledijo pozitivni preobrati.
Zdravje: Okrepila se vam bo vera in skozi to najdete določena znanja, ki jih boste z veseljem širili naprej. Mars vam bo namenil dobre iztočnice tudi pri komunikaciji in intelektualnih rešitvah. Globoko v sebi sprejmite trden sklep o tem, kaj si želite.

Strelec
Ljubezen: Besede tega tedna bodo imele določeno moč, počasi se daleč pride, to vam bo okrepilo zaupanje in sledili boste svojim sanjam. Odlično se boste počutili doma in v krogu družine. Dejstvo je, da se bodo zadeve obrnile v dobro smer.
Denar: Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist, spremljala vas bosta sreča in zadovoljstvo. Na delovnem mestu boste po stari navadi glasno povedali svoje mnenje, a morda bi bil boljši premislek. Sodeč po zvezdnih namigih, bo treba začrtati pravila igre.


Zdravje: Dogajanje bo harmonično in spodbudno bo, da boste notranje močni. Barva tega tedna je vijoličasta, štele bodo tudi pozitivne misli. V ospredju bo zaupanje in slediti boste morali nekemu višjemu smislu ali svojim sanjam. Pogovorite se.

Kozorog
Ljubezen: Naklonjena vam bo čutna lepotica Venera, z magnetičnostjo in srčnostjo. Res pa je, da boste povedali svoje mnenje. V srčnem izvoljencu boste našli zaupnika. Venera vam bo namenila pomembne preobrate in šele po temeljitem razmisleku boste uvideli, kaj morate spremeniti.
Denar: Pridobili boste moč in voljo, to bo prineslo uspehe na delovnem mestu, na katere boste ponosni. Rdeča nit bodo sodelovanja in prejeli boste podporo sodelavcev. Ne bodite prestrogi do sebe, prav tako ne do okolice.
Zdravje: Pogovori prinašajo usmeritve in so pot do osebnega napredka. Dovolite si najti v sebi moč, sledite smerokazom, ki vam bodo dani. Poglobite se tudi v navdih in zaupajte, da se bodo našle prave rešitve ob pravem času. Barva tedna bo svetlo modra.

Vodnar
Ljubezen: Zvezde vam bodo prinesle srečo in mir. Dejstvo je, da se bodo zadeve uredile po pričakovanjih. Pridobili boste dodatno motivacijo, tako za pogovor kot za romantiko. Ljubljeni osebi lahko napišete pismo in tako naredite korak naprej.
Denar: Če bodo v ospredju odnosi, bo vse potekalo v redu. Glede denarja boste imeli srečo v petek in soboto. Modro bo, da opravite osebno analizo ter se odločite, kaj ima prednost. Energije bodo denarnim zadevam naklonjene.
Zdravje: Vaša zaveza tedna bo, da se umirite in najdete iztočnico za napredovanje. Na sprehodih si lahko povrnete energijo in najdete iztočnice za rast. Uran vam bo podaril paleto idej, pred tem pa morate določiti pravila igre.

Ribi
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo predstavil priložnosti, kaj lahko spremenite, in potem bo odvisno od vas, ali boste to sprejeli. Srečen dan v ljubezni bo sreda, toda naredite tudi sami korak naprej. Globoko v sebi boste našli navdih in posledično sledi napredek v odnosu.
Denar: Na delovnem mestu vam bosta pomagala pogovor in izmenjava mnenj. Preobrati se bodo vrstili in Venera vam bo prinesla srečo. To bo za denar dobro obdobje, v četrtek bo sledila neka osebna odločitev. Podprla vas bo zelena barva, ki bo simbol ravnovesja.


Zdravje: Moč in navdih boste našli v svojem srcu, pozitivne misli vas bodo polepšale in vam okrepile zaupanje. Modro bo, da si vzamete več časa zase ter se posvetite zdravi prehrani, gibanju in duhovnim znanjem. Sledite glasu srca. 

prejšnji članek
Najboljši triki, ki takoj odstranijo rumene madeže znoja z oblačil
Življenjski slog
Najboljši triki, ki takoj odstranijo rumene madeže znoja z oblačil
naslednji članek
Zakaj Bine Volčič zelo rad hodi v restavracije?
Resničnostni šovi
Zakaj Bine Volčič zelo rad hodi v restavracije?
#obraziavenija
obraziavenija