stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Mesečni horoskop: strasti in ljubezni bo v marcu obilo

3. 3. 2024; 12.33
Avtor: Andreja Novak - Merkaba
zodiak

zodiak foto: AdobeStock

Marec se bo odlično začel, saj vas bodo zvezde podpirale v optimizmu in nežnosti.

Prvi teden bo namenjen spoznavanju lastnih čustev in morda boste presenetili sami sebe v vsem, kar boste čutili in kako boste delovali, še posebej ovni, biki, levi, tehtnice in strelci. Dvojčki in device boste intenzivni in iskali svoje mesto pod soncem. Ne bo vam lahko, zato se boste upirali povsod, kjer vam karkoli ne bo všeč. 11. 3. pride Venera v znamenje rib ter podpre čutenje in čustva na večji ravni. Bolj iskreni boste v vsem in lažje začutili svoje srce. Čas bo za ljubezen.

20. 3. pride Sonce v ovna in začne se pomlad. To bo eden izmed energijsko najpomembnejših dni, saj vam bo pokazal, kako razmišljati konstruktivno, da prestopite preteklost in stare čustvene rane. Tako vas bo zadnja tretjina marca vodila v čutenje ljubezni, strasti in veselili se boste življenja na polno. Ker 23. 3. pride tudi Mars v znamenje rib, bo strast prisotna v številnih dogajanjih in ne boste se ji mogli kar tako izmuzniti.

zodiak foto: Dreamstime



OVEN
Blesteli boste v družbi in nikakor se ne boste hoteli umiriti, kar boste le stežka razložili domačim, pa čeprav boste precej gostobesedni. Merkur v vašem znamenju vam bo dajal številne nove zamisli, ki jih boste hitro unovčili v svojem okolju ter mnoge navdušili s svojo iznajdljivostjo. 20. 3. vstopi Sonce v vaše znamenje: vse najboljše in lepo pomlad!

BIK
Prvi teden boste še izredno ustvarjalni in prisotni povsod, kjer bo treba. Potem pa se boste raje začeli predajati čustvom, ki bodo čedalje močnejša. Morda vas bodo nekatere večje ideje tako prevzele, da boste začeli sodelovati z zanimivimi ljudmi, da bi jim jih pomagali izpeljati. Bolj ko se boste predajali življenju, bolj vas bo z ljubeznijo nagradilo.

DVOJČKA
Sodelujte v dogajanju in upoštevajte lastno intuicijo, ki vas bo dobro vodila. Tako se boste pravočasno odzvali na vse potrebno in pridobili prednost na dobrem terenu. V drugi polovici meseca boste precej dinamični in poskrbeli tudi za boljše fizično počutje. Na dober način boste želeli priti v ospredje in to vam bo tudi uspelo. Akcija se bo obrestovala.

RAK
Zaželeli si boste sprememb in odšli na daljšo pot. Dobrodošlo bi bilo tudi daljše izobraževanje, ki bi vam dalo strukturo za dolgoročno sledenje lastnemu uspehu. Preverite, kje vam zmanjka tla pod nogami, in se naučite vsega potrebnega. Tako boste začeli svojo notranjo moč uporabljati v pravo smer in življenje se vam bo harmoniziralo v dobro.

LEV
Prevevala vas bo sreča, ne glede na dogajanje boste ohranili svoj mir in veselje do življenja. Spoznali boste, kaj in kdo vas najbolj osrečuje, ter se izogibali tistemu in tistim, ki vas utrujajo. Priznali si boste, da ne želite, da vas vsi sprejmejo, temveč da imate dovolj časa in energije za tiste, s katerimi ste srečni in točno takšni, kot ste. Opustili boste kompromise.

DEVICA
Precej trmasti boste v vsem, kar boste želeli izpeljati do konca. Ne boste mogli več delati kompromisov in pretirana čustva vam bodo šla na živce. Videli boste, kako se tudi sami predajate čustvom, ko potrebujete izgovor, da ne morete narediti potrebnih sprememb. To vas bo streznilo in pogledali boste na vse z druge perspektive. Pestro bo.

TEHTNICA
Odlično počutje vam bo okrepilo dobre odločitve, končno boste naredili red na tistih področjih življenja, kjer ste se do zdaj izogibali spremembam. Izogibali se boste pretiranemu sodelovanju z okolico in na novo vzpostavljali svoje domače temelje. Dobro počutje doma bo za vas namreč osnova za nadaljnje spremembe, ki bodo prišle spontano in po korakih.

ŠKORPIJON
Z lahkoto boste ustvarjali vse, o čemer boste res prepričani in kar boste poznali do potankosti. Vaše besede bodo imele večjo moč in ljudje vam bodo verjeli. Ne izigrajte njihovega zaupanja in ne računajte na srečo, temveč izključno na lastne sposobnosti in pripravljenost za sodelovanje ne glede na pogoje. Samo tako boste res zadovoljni z vsem.

STRELEC
Odlično zvezdno podporo boste lahko sprejeli že od samega začetka meseca, zato se ne skrivajte pred življenjem, temveč pojdite in uresničite vse skrite ter manj skrite želje. V odnosih boste čutili podporo, zato se boste še lažje usmerili v praktično realizacijo. Ne pozabite slediti srcu in intuiciji, saj boste le tako vse pravočasno izpeljali na dober način.

KOZOROG
Zvezde vas bodo negovale in vam ponudile odlične priložnosti za pridobitev obilja in ureditev materialnih dobrin. Če boste iskreni s seboj in potem tudi z okolico, se vam bo začelo življenje sestavljati v dobro. V drugi polovici meseca vam zvezde prinašajo ljubezen, in če ste naredili domačo nalogo ter se osvobodili zaščit preteklosti, boste zaživeli sanjsko življenje.

VODNAR
Strastna in dramatična ljubezen vas bo prevzela. Odkrivali boste številna podtalna čustva in prepoznavali, kaj je treba opustiti, da vas ljubezen ne pelje nazaj na stare poti. Vaš magnetni privlak bo močno zaznan v okolju, kar bo pri partnerju vzbudilo vso posesivnost, in ljubosumje bo prišlo na plan. Samski boste imeli številne priložnosti za vroče zmenke.

RIBI
Sproščeno dogajanje vas bo osvobodilo večjih pričakovanj, ki jih imate najbolj sami do sebe. Mlaj v vašem znamenju vam bo dal možnosti za nove začetke in tudi, da se rešite razvad. To vas bo umirilo in z večjo zbranostjo se boste lotevali vsega in dosegali večje uspehe. Iskrice strasti vas bodo zajele, saj vas bosta Venera in Mars podprla v pravi smeri. ***Sliko zodiaka, če je prostor, pa še znakce k posameznim znamenjem***

prejšnji članek
Napitek za lažje hujšanje in boljše delovanje ščitnice
Zdravje
Napitek za lažje hujšanje in boljše delovanje ščitnice
naslednji članek
Bojan Emeršič se požvižga na družbena omrežja
Svet slavnih
Bojan Emeršič se požvižga na družbena omrežja