stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: svet okoli nas ni vedno pravičen

12. 2. 2024; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
Horoskop, astrološka napoved (4)

Raziskujte skrivnosti zvezd za ta teden foto: Profimedia

Občasno je dobro opraviti bilanco in si vzeti čas zase. Premisliti, katere so vaše glavne vrednote, značajske lastnosti, na katere ste ponosni, in tisto, kar bi morali spremeniti.

Najvišja akademija je življenje samo in skozi lastno dojemanje človek spoznava novosti ter tehta njihove pluse in minuse. Seveda si vsak želi manj minusov in več plusov, toda kolo usode se neprestano vrti in vse pride na vrsto. Kako bomo to osmislili, pa je odvisno od osebnega poslanstva. Svet okoli nas ni vedno pravičen, toda je toliko lepši in barvitejši. Naredite v sebi prostor za nova znanja, sveža spoznanja in iskrico brezpogojne ljubezni. Magičen trenutek je sedanji trenutek, izkoristite ga, mnogo stvari se je mogoče še priučiti in spremeniti. Pri tem sicer vsak potrebuje močno voljo. Ni vse določeno vnaprej, lahko izbirate svoje lekcije – vsekakor jih boste predelovali, le po svoji edinstveni življenjski poti.

Oven
Ljubezen: Venera vam bo podarila magnetično energijo in predanost. V ospredju bodo čustva in poglobiti se boste morali v svet romantike in pogovorov. Odlično se boste počutili doma, toda vzeti si boste morali čas za napredek, tako v odnosu kot pri osebni rasti.
Denar: Na delovnem mestu vam bo naklonjen Saturn in tako najdete več dobrih iztočnic za raziskovanje. Nova znanja vam bodo pomagala do boljšega počutja in ravnovesja. Sodelovanje bo pripomoglo k modrim odločitvam. Plodno bo v pogledu denarja.
Zdravje: Rdeča nit bo, da si boste znali vzeti čas zase in se pogovoriti o tistem, kar vas bremeni. Seveda boste za to morali izbrati ljudi, ki jim zaupate. Rdeča nit tedna bo tudi skupinska dinamika, ki bo vir uporabnih informacij, pogovorov in raziskovanja.

Bik
Ljubezen: Podporo vam bo ponudil srčni izvoljenec in napredek prihaja skozi pogovor. Spoznali boste moč misli; pričakujte pozitivne preobrate. Odlično se boste počutili doma in v krogu družine, Venera bo pričarala kulinarična razvajanja.
Denar: Na delovnem mestu se boste držali starih zadev, toda čas bo namenjen tudi nekaj novostim, res pa je, da se počasi pride daleč. Ne smete biti preveč trmasti, bodite pripravljeni na učenje. Na področju denarja vam bosta naklonjena ponedeljek in četrtek. Barva tedna bo turkizna.
Zdravje: Sprostila vas bo prijetna glasba in pozitivne misli vam bodo v oporo. Čas bo namenjen tudi za sprehode in zapisovanje občutkov, kar prinaša napredek na osebni ravni. Življenje vam bo prineslo nova spoznanja, vaša naloga bo, da to le sprejmete.

Dvojčka
Ljubezen: Kocke usode se bodo v ljubezni obrnile v vašo korist, kar vam bo okrepilo samozavest. Poglobili se boste v svet besed in predelali nekaj omejitev, srčni izvoljenec vam bo pri tem v oporo. V ospredju bo brezpogojna ljubezen, kar prinaša napredek.
Denar: Po zvezdnih namigih bo v središču pozornosti raziskovanje in pomembno bo, da sledite sebi ter ste hkrati odprti za nova znanja. Teden bo glede denarja izjemno ploden, kajti znali boste narediti načrt, kaj ima prednost. V osebno pomoč vam bodo sodelavci.
Zdravje: Naredili boste načrt in si po temeljitem razmisleku določili nove prioritete. Ključ do uspeha bodo ravno lepe besede; v njih najdete navdih, osebno srečo ali podporo. V svoje življenje boste privabljali zanimive ljudi in tako sledili sebi in svojim sanjam.



Rak
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo sledil pod pogojem, da boste znali najti prave besede in ga boste spodbujali. Na drugi strani bo ključna brezpogojna ljubezen; to vas bo prav polepšalo in vam dalo nov zagon. Če boste sledili glasu srca, boste do četrtka nagrajeni.
Denar: Rdeča nit bodo sodelovanja in raziskovanje novih znanj. Na delovnem mestu se boste morali še vedno dokazovati, a bo to prineslo tudi ugodnosti. Mars vam bo pomagal razumeti globljo sliko in čas bo, da premislite, kam boste vlagali energijo. Počasi se daleč pride.
Zdravje: Modre besede vam prinesejo harmonijo. Sprostili vas bodo tudi sprehodi in prijetna glasba. Odprle se vam bodo nove poti in tako boste našli tudi odgovore na svoja vprašanja; čas bo naklonjen raziskovanju duhovnih zakonitosti.

Lev
Ljubezen: Teden bo v znamenju pogovorov in izmenjave mnenj, srčni izvoljenec vam bo povedal svoja stališča. To bo odskočna deska za izboljšanje vajinega odnosa in plodne odločitve. Venera vam bo podarila magnetično energijo, Mars pa nekaj drznosti.
Denar: Poglobili se boste v dejavnosti, za katere ste prepričani, da prinašajo srečo. Pozitivne misli v sebi skrivajo harmonijo in so pot do notranjega miru. Ta teden bo v ospredju tudi diplomacija in tako boste znali izbrati naslednje korake.
Zdravje: Rdeča nit tedna bodo prav gotovo odnosi in sodelovanja, tako najdete tudi navdih, kaj morate še spremeniti. Vir energije bo svetlo oranžna barva. Pomembno bo, da popazite na svoje misli, telesu pa privoščite dodatne naravne vitamine.

Devica
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo ponudil več izbire in vam s tem nastavil ogledalo, da bi uvideli, kaj še spremeniti. Konec tedna vas obišče vila lepih besed in prinese novo moč. Če boste sledili glasu srca, boste kmalu nagrajeni. Lepa beseda lepo mesto najde.
Denar: Po zvezdnih namigih bo modro narediti načrt želja; spremljala vas bo odgovornost. Na delovnem mestu bodo prišli v vaše življenje tisti ljudje, ki so vam namenjeni in prinašajo tudi spodbudo. Sicer pa boste imeli mnogo obveznosti in delovnih nalog.
Zdravje: Venera vam bo podarila notranjo moč. Blizu vam bodo vsa ročna dela, ki vas bodo umirila in prinesla nešteto kreativnih razpotij ter priložnosti za razcvet. Poglobili se boste v tista znanja in odnose, za katere prej ni bilo časa, a so za vas tako ali drugače pomembni.



Tehtnica
Ljubezen: Magnetična energija bo vir notranje moči in tudi smisla za diplomacijo. Če boste znali slediti sebi, bo odnos postal zelo zanimiv in poučen. Srčni izvoljenec bo izpostavil, kje vidi izzive in kje prednosti. Barva, ki vas bo podprla v energiji, je svetlo modra.
Denar: Drugi ljudje vam bodo pokazali, kaj morate spremeniti na delovnem mestu, da boste zadovoljni. Denarno se bodo zadeve obrnile v pričakovano smer in upravičeno boste ponosni nase. Informacije, ki bodo prihajale v vaše življenje, bodo zanimive in koristne.
Zdravje: Spodbudno bo, da si vzamete čas zase in opravite osebno bilanco. Spremljala vas bosta sreča in blagostanje, tako bo čas namenjen ravnovesju in prijetnim dejavnostim. Modro je, da si vzamete čas za kreativne dejavnosti, kot sta ples ali risanje po občutku.

Škorpijon
Ljubezen: Resnica je, da bo ta teden vladala igrica vroče-hladno, a bo tudi okrepila ljubezen in neko ravnovesje. Navdih boste sicer iskali v sebi, a se boste s srčnim izvoljencem pogovorili. Magnetična energija bo pripomogla, da najdete ugodne rešitve.
Denar: Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist. Ključno bo, da najdete v sebi spodbudo, hkrati pa zaprosite za pomoč sodelavce. Delo bo produktivno in bo prineslo paleto rešitev, kar bo za vas dodatna motivacija pri doseganju osebne sreče.
Zdravje: Odprla se vam bodo nova razpotja, pri čemer sledite sebi in tistim stvarem, ki so vam blizu in vam nekaj pomenijo. Zavedali se boste svoje moči, prijetne besede nekoga pa bodo pobožale vašo dušo. Če boste sledili sebi, boste nagrajeni.

Strelec
Ljubezen: Venera vam bo podarila kar nekaj preobratov in znali boste slediti glasu svojega srca. Pridobili boste informacije, kako stvari spremeniti in sprejeti vse vidike lastne preteklosti. Pomoč vam bo ponudil tudi partner, Venera pa bo prinesla paleto spodbudnih informacij.
Denar: Združili boste svoje znanje in tako naredili korak naprej. Jupiter vam bo okrepil zaupanje. Na delovnem mestu boste morali najti ravnovesje in se hkrati poglobiti v več dejavnosti. Pogovori bodo še posebno zanimivi in, roko na srce, veliko boste na poti ter med ljudmi.
Zdravje: Kljub paleti obveznosti si privoščite prosti čas, da dosežete neko ravnovesje, tako v sebi kot do okolice. Vzemite v roke barvice in narišite, kar čutite, za večjo motivacijo ali navdih. Duhovna znanja vam bodo prinesla notranji mir.



Kozorog
Ljubezen: Partner vam bo do konca tedna povedal svoje mnenje in povsem od vas bo odvisno, do katere mere boste to sprejeli. Poglobili se boste v paleto čustev in skozi to spoznali osebne meje. Brezpogojna ljubezen vas bo polepšala.
Denar: Na delovnem mestu bo resno in vse v znamenju odgovornosti, toda med zaposlenimi boste znali spodbuditi sodelovanje. Rdeča nit tedna bodo modre besede in načrti. Glede denarja boste morali narediti načrt in se odločiti, kako naprej.
Zdravje: Vzeti si boste morali dovolj časa za doseganje notranjega ravnovesja. Lahko so to umetniške dejavnosti ali zgolj meditacija, opazovanje okolice. Koristno bo zapisovanje občutkov. Sprostite se in nato premislite, kam boste v prihodnje vlagali največ energije.

Vodnar
Ljubezen: Teden, v katerem boste morali slediti sebi in najti ravnovesje, ali v naravi ali ob glasbi, predvsem pa v svojem srcu. Srčni izvoljenec vam bo ponudil več dobrih idej, kar vaju bo še bolj zbližalo. Ta čas ima v sebi nekaj magičnega, odkrili boste nove potenciale.
Denar: Mars vam bo prinesel preobrate in nove naloge. Sodelavci vam bodo nastavili ogledalo, vprašanje pa je, ali boste svojo podobo sprejeli. Sicer boste blesteli z novimi idejami, a si vzemite tudi čas, da dokončate nekatere ključne naloge.
Zdravje: Poglobili se boste v duhovna znanja in našli določene odgovore glede razpotja, na katerem ste. Rdeča nit bodo pogovori, ki bodo pripomogli k vašemu napredku. Če si boste vzeli čas zase in sprejeli neko trdno odločitev, boste kmalu nagrajeni.

Ribi
Ljubezen: Mars vam bo podaril notranjo moč in voljo. Zadeve se bodo ta teden odvile po pričakovanjih in tako lahko sledite svojim sanjam. Brezpogojna ljubezen bo še povečala vašo privlačnost. Odlično se boste počutili tudi doma. Barva tedna bo svetlo zelena.
Denar: Vaše zamisli bodo v tem tednu nekaj posebnega, a pazite, ni vse zlato, kar se sveti. Na delovnem mestu sledijo preobrati in priložnost za nova znanja. Rdeča nit bo notranja moč in samozavestno boste stopili v ospredje. Pri denarju sicer velja nekaj previdnosti.
Zdravje: Prijetne besede prinašajo koristne namige, kaj morate še spremeniti in kaj predelati. Popazite na prehrano, ne jejte preveč sladke hrane. Pazite tudi, da se vedno toplo obujete. Kar zadeva duhovno hrano, pa: zapisujte svoje občutke. ******

prejšnji članek
Vaše misli in besede so vaše najbolj osebno ogledalo
Zdravje
Vaše misli in besede so vaše najbolj osebno ogledalo
naslednji članek
Zvezdi filma Brez dotika zaročenec strl srce
Svet slavnih
Zvezdi filma Brez dotika zaročenec strl srce