stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Poiščite zaupanje v lastnem zavedanju

5. 2. 2024; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
astrologija, horoskop, napoved

Ste že preverili tedensko napoved horoskopa? foto: Profimedia

Delo na sebi je proces, ki vključuje tako imenovano osebno bilanco, ključna pa je preobrazba. Če želimo spremeniti sebe, je pomembno najprej zavedanje trenutka, iz tega izhaja modrost, ki nato prinese določene odgovore.

Za to je v astrologiji odgovoren Uran, podpornik dobrih zamisli in planet napredka. Vsak na tem svetu se mora naučiti kaj novega in določiti cilje, ki so seveda v skladu z osebno preobrazbo. Za življenje lahko uporabimo prispodobo jablane, včasih je letina sadu boljša, drugič slabša. Padci in vzponi so torej sestavni del življenja, a tudi ključ do popolnosti. Drugi del zgodbe so ljudje, ki prihajajo v naše življenje in morda prinašajo ključ do rešitev ali določeno lekcijo. Sicer pa velja, da lahko v vsakem trenutku najdemo moč za napredek in vir zadovoljstva prav v sebi. Ta teden bo koristno, če sklenete zavezo o tem, kaj bi spremenili pri sebi. 

Oven
Ljubezen: Ognjeno srce vam bo v pomoč in pogovori bodo darilo časa, ki prihaja. Seveda se boste morali vprašati, kaj si želite, in se prepustiti notranji moči. V torek in sredo boste bolj dinamični in ključno bo, da se pogovorite in najdete ravnovesje. Vir spodbude bo svetlo modra barva.
Denar: Venera vam bo podarila navdih, toda ni vse zlato, kar se sveti. Opraviti bo treba tudi analizo, kaj sodi v ospredje, in v pomoč vam bodo sodelavci. Rdeča nit bodo nova znanja in sodelovanja, naredili boste korak naprej. Konec tedna sledita osebna nagrada in ponos.
Zdravje: Določiti si boste morali nekaj časa zase, da se poveselite ob dobrem pogovoru ali glasbi. Odprle se vam bodo nove poti in spoznali boste, kam je modro vlagati energijo in kaj je tisto, kar ste prerasli. Venera vam bo podarila ponos in Mars okrepil samozavest, kar prinaša srečo.

Bik
Ljubezen: Magnetična energija bo tista, ki vam bo prinesla ravnovesje, in tako bo dogajanje pozitivno, kar prinaša tudi motivacijo in spodbudo. Teden bo v znamenju prijetnih preobratov, v ospredju bo zrcaljenje vaše osebnosti v drugih ljudeh, pa tudi mnogo romantike.
Denar: V tem tednu bo poudarek na sodelovanju, motivaciji in marljivosti. Odgovorno se boste lotili tudi tistih projektov, za katere prej ni bilo časa, in iz preteklosti boste izluščili neko modrost. Vsekakor bodo štele pozitivne misli, kajti iz teh prihajajo dobre ideje.
Zdravje: Glasba vam bo pričarala nasmeh na obraz, pogovori pa bodo pot do srca. Po zvezdnih namigih bo ključno, da si boste vzeli čas zase in predelali nekaj, kar vas bremeni. Dogajanje vam bo naklonjeno in Venera vam bo pomagala razumeti širšo sliko.

Dvojčka
Ljubezen: Pozitivne misli bodo prinesle napredek in povezovanje, kar bo dobra iztočnica za pogovor. Spremljala vas bo tiha sreča, ne da bi se posebno trudili. Skozi pogovor boste spoznali, kaj morate spremeniti in kaj sprejeti. Srčni izvoljenec vam bo še posebno naklonjen v sredo.
Denar: Korak za korakom se bo sestavljal mozaik spoznanj, kaj morate na delovnem mestu še spremeniti. Komunikacija in retorika se vam bosta obrestovali do konca tedna, ko prejmete tudi spodbudne novice. Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti za napredek.
Zdravje: Poglobili se boste v množico informacij o zdravem življenju in korak za korakom izluščili tisto, kar vam bo v pomoč. Koristne učinke bo imelo tudi seštevanje minusov in plusov v življenju. V naravi boste okrepili notranjo moč in kreativno energijo.



Rak
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in ob njegovi pomoči sledi napredek na osebni ravni. Venera vam bo podarila modre nasvete in romantično energijo. Pod črto, čaka vas teden romantike, a boste po drugi strani morali sebe postaviti na prvo mesto. Barva tedna bo bela.
Denar: Naredili boste načrt, kaj sodi v ospredje, in iz preteklosti izluščili nekaj dobrih iztočnic. Dogovori, sodelovanja in odgovornost bodo prinesli pozitivne preobrate. Mars vam bo podaril pozitivne misli in plodna sodelovanja, res pa je, da boste morali biti v tem tednu zelo diplomatski.
Zdravje: Pogovori prinašajo ravnovesje in notranji mir. Spremljalo vas bo tudi nekaj dinamike, drznost in duhovna znanja. Po intuiciji se boste odločili, kam vlagati energijo in do katere mere si postaviti osebne meje. Sprostila vas bo glasba.

Lev
Ljubezen: Venera vam bo podarila srčnost in tako bodo besede precej preudarne in izbrane. Za srčnega izvoljenca bo to plus in tako bo teden v znamenju sodelovanja in dinamike. Brezpogojna ljubezen vam bo podarila magnetično energijo in poskrbela za dobre spremembe.
Denar: Rdeča nit bodo odnosi in sodelovanja, a bo treba sprejeti tudi omejitve. Konec tedna sledijo preobrati in novosti, ki jih boste sprejeli na odprt in učinkovit način. Venera vam bo prinesla tudi nekaj dobrih rešitev in modro bo, da za pomoč zaprosite sodelavce.
Zdravje: Popaziti boste morali na svojo fizično energijo in telesu v naravni obliki dodajati vitamine. Koristne učinke bodo imeli zapisovanje občutkov in kreativne dejavnosti z barvami. Odprite svoje srce za nova znanja in tako v prenesenem pomenu naredite pomemben korak naprej.

Devica
Ljubezen: Venera vam bo prinesla osebni napredek. Podpore s strani srčnega izvoljenca boste deležni konec tedna, Merkur vam bo podaril ravnovesje in prave besede. To bo dobra iztočnica za napredovanje, sicer pa boste plesali po taktu srčnega izvoljenca.
Denar: Odgovornost vam bo prišla prav in v tem tednu bo več nekakšnih preobratov. Seveda se boste morali na delovnem mestu postaviti zase in se pogovoriti, toda to bo čas napredka in dobrih iztočnic. Denarno se bodo zadeve odvijale v vašo korist in opravili boste osebno bilanco.
Zdravje: Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava. Po zvezdnih namigih boste predelali nekaj iz preteklosti in boste upravičeno ponosni nase. Res je, da boste imeli mnogo obveznosti, toda kljub vsemu si boste morali vzeti čas zase in slediti svojim občutkom.



Tehtnica
Ljubezen: Če boste prisluhnili srcu, bo vse potekalo po pričakovanjih in spremljala vas bo notranja moč. Pogovori bodo ključ do pravih vrednot, diplomacija bo ta teden posebnega pomena. V četrtek in petek boste energetsko nekoliko bolj občutljivi.
Denar: Na delovnem mestu se vam bodo odprle nove poti in ugodne povezave, ki prinašajo dobre odnose in sodelovanja. Pogovori bodo podlaga za plodne preobrate. Naredili boste načrt, kaj bi lahko spremenili in kaj nadgradili.
Zdravje: Rdeča nit bodo nova spoznanja in določiti bo treba osebne meje. Barve bodo vir kreativnosti, tu boste našli dodatno energijo in spodbudo. Sledite glasu srca in spoznajte, katera znanja uvrstiti na prvo mesto.

Škorpijon
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo ponudil priložnost za osebno in duhovno rast. Venera vam bo podarila magnetično energijo in tako boste hitreje našli vire podpore. Resnica je, da boste morali v globini srca narediti prostor za ljubezen, in tako bo prišla romantika.
Denar: Dogodki se bodo odvijali v pričakovani smeri. Konec tedna boste potrebovali nekaj več  preudarnosti in temeljitosti. Vaši nasveti bodo nekaj dragocenega in to bodo mnogi znali ceniti. Po zvezdnih namigih vam bo Venera zelo naklonjena z vidika denarja in sodelovanja.
Zdravje: Sprostile vas bodo narava in aktivnosti na prostem. Vzemite si čas za veselje in da predelate nekaj, kar vas bremeni že nekaj časa. Po intuiciji se boste lahko odločili, kaj spremeniti. Koristne učinke bo imela umetnost, svoje občutke tudi zapisujte.

Strelec
Ljubezen: Venera vam bo ponudila prijetne trenutke in sodelovanje v odnosu. Tako najdete v vsem veselje in tudi ljubezen bo nekakšen mozaik spoznanja. Res pa je, da boste morali sprejeti nekaj omejitev in skleniti, kaj spremeniti pri sebi in do kdaj.
Denar: Jupiter vam bo okrepil zaupanje, vaše poteze bodo modre in preudarne. Sledili boste tistim stvarem, ki prispevajo k vaši učinkovitosti, in to bo tudi dobra popotnica za osebno srečo. Kreativna energija vam bo v pomoč pri poslovnih odločitvah.
Zdravje: Če si boste vzeli čas zase, boste spoznali, kam je modro vlagati energijo in kaj vam bo povrnilo motivacijo. Življenje vam bo prineslo ugodnosti na osebni ravni in čas bo, da sledite svojim ciljem. Ključno bo, da boste znali na pravilen način povedati svoje mnenje.



Kozorog
Ljubezen: Kocke usode se bodo zasukale v vašo korist in imeli boste paleto dobrih iztočnic za rast in osebni razvoj. Mars vam bo pomagal do pravih besed in osebnega ravnovesja. Modro bo, da se sprostite in sledite vrednotam, ki so vam v pomoč in oporo.
Denar: Odgovornost vam bo prišla prav v vseh oblikah sodelovanja. Narediti boste morali tudi načrt, čemu je treba dati prednost. V veliko pomoč vam bodo sodelavci, in sicer z uporabnimi zamislimi. To vam bo dalo motivacijo in zagon za nove podvige.
Zdravje: Ključno bo, da popazite na svoje misli in sledite ravnovesju. Predelali boste tudi nekaj omejitev. Čas je, da prenehate biti tako strogi do sebe in okolice. Spoznali boste, da ste sami tisti, ki lahko stopite v ospredje, drugi ljudje pa so lahko vir novega spoznanja in darilo.

Vodnar
Ljubezen: V ljubezni bo vladala igrica vroče in hladno, od vas bo odvisno, kam boste usmerili energijo. Za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti, na drugi strani pa boste zelo pozorni do srčnega izvoljenca. Konec tedna bo tako več romantike in skladnosti.
Denar: Teden, v katerem boste sledili svoji resnici in zagovarjali svoja stališča. Do neke mere boste vendarle trmasti, toda prihaja čas, ko se bodo rešitve usklajevale. Opravili boste bilanco in ugotovili, kje je modro uvesti spremembe glede denarja.
Zdravje: Pravi blagoslov bodo odkriti pogovori in osebna sreča. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti, kajti odpuščanje je tisto, ki daje duši prosto pot. Sledite svojim notranjim smerokazom; duhovna znanja prinašajo ravnovesje in popolnost.

Ribi
Ljubezen: Po zvezdnih namigih vas bo romantična energija polepšala in vam podarila več dobrih iztočnic. Blesteli boste v sredo in petek, torek ko se bodo zadeve odvijale po pričakovani poti. Na drugi strani se boste po intuiciji odločili, kam namenjati energijo.
Denar: Na delovnem mestu boste izvedeli več ugodnih novic, tako lahko naredite korak naprej. Imeli boste dobre ideje, in če jih boste povedali pravim ljudem, pride uspeh. Na področju denarja boste blesteli, a le, če boste najprej sprejeli nekatere omejitve.
Zdravje: Venera vam bo prinesla paleto ugodnosti in prijetnih trenutkov, tako v dvoje kot v širši družbi. Stvari, ki jih ne morete povedati na glas, si zapišite in tako vam bo mnogo lažje. Kreativna energija vam bo dala moč in vas hkrati dobesedno polepšala. 

prejšnji članek
Le na takšen način banana pomaga pri hujšanju
Zdravje
Le na takšen način banana pomaga pri hujšanju
naslednji članek
Botri: 'Vedrana' iskreno o vzponih in padcih
Svet slavnih
Botri: 'Vedrana' iskreno o vzponih in padcih