petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: 'Vedrana' iskreno o vzponih in padcih

5. 2. 2024; 12.00
Avtor: V.M.
Konstantin Haag in Jagoda Kumrić

Konstantin Haag in Jagoda Kumrić v seriji Botri foto: Nova TV

Jagoda Kumrić, ki jo v seriji Botri spremljamo v vlogi Vedrane, se je spomnila svojih igralskih začetkov ter spregovorila o vzponih in padcih v svoji karieri.

»Tekom kariere sem doživela veliko vzponov in padcev, verjetno bo tako tudi v prihodnosti, a ta nestabilna pot me je hkrati naučila vsega, kar znam. Naučila me je, da ne smeš obupati nad sabo in svojimi sanjami. Izzivov je bilo veliko, od dokazovanja, pa vse do pomanjkanja dela ... Kljub temu verjamem, da mora človek ostati pristen, da je treba pri vsakem projektu dati vse od sebe in da če dela ni, si ga moraš ustvari sam,« poudarja igralka, ki je prvo resno vlogo dobila v času, ko je bila še najstnica.

»Ko sem dobila vlogo v seriji Larina izbira, sem bila stara komaj 18 let – do takrat sem o tem, da bom postala igralka, samo sanjarila. To je bil velik preskok in moje življenje se je v samo nekaj mesecih spremenilo za 180 stopinj. To, da sem prišla tako mlada in neizkušena med že uveljavljene igralce, je bil velik izziv. Vsak dan se je zgodilo nekaj novega, vznemirljivega. Ko zdaj pomislim na tisto obdobje, ugotavljam, da je za mladega človeka pravzaprav kar velika stvar, da je vržen v svet odraslih,« je v klepetu za dnevnik.hr dejala Jagoda in poudarila, da je kljub vsemu imela srečo, saj je na svoji poti srečevala dobre ljudi.

Jagoda Kumrić bo popestrila serijo Botri.

Jagoda Kumrić bo popestrila serijo Botri. foto: Nova TV

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Poiščite zaupanje v lastnem zavedanju
Horoskop
Tedenski horoskop: Poiščite zaupanje v lastnem zavedanju
naslednji članek
Borba na koncertu Luke Basija
Svet slavnih
Borba na koncertu Luke Basija