stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Odločite se, čemu boste namenjali pozornost

19. 2. 2024; 01.31
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
Horoskop, astrološka napoved (2)

Odkrijte svojo tedensko napoved in se pripravite na prihajajoče izzive foto: Profimedia

Preobrati so sestavni del življenja in včasih se mora zgoditi točka preloma, da nekdo stopi korak naprej.

Res pa je, da ni univerzalnega mehanizma, kako to sprejeti in kako ravnati. To je odvisno od značaja, kajti nekateri ljudje so bolj in drugi manj radovedni, ter od osebnih vrednot.
Lahko govorimo, da smo rojeni pod srečno in pa nesrečno zvezdo, a ni tako preprosto, vsak ima svojo nalogo in poslanstvo, ki ga lahko razvija. Astrologija nas uči, da je vsak unikaten in naj bi razvijal svoje sposobnosti in danosti. Lahko se tudi veliko naučimo ob opazovanju drugih in nas tako spodbujajo dobri zgledi.
Čas je, da predvsem sami ugotovite, čemu boste namenjali več svoje pozornosti. Pri tem naj vam bodo v pomoč pozitivne misli in vam dajejo voljo za napredovanje na osebni in duhovni ravni.

Oven
Ljubezen: Venera vam bo podarila dobre iztočnice za osebno rast in uspešne pogovore v ljubezni. Romantična večerja v sredo ali petek bo otoplila vaše srce. Odkrili boste svojo moč in skozi pogovor našli motivacijo. Res pa je, da boste potrebovali tudi čas zase.
Denar: Mars vam bo podaril kar nekaj izzivov in pogovorov o tem, kaj boste spremenili, a boste morali upoštevati tudi nekaj namigov in sprejeti ključne odločitve. Mars vam bo podaril dobre iztočnice za napredovanje in kljub več obveznostim boste našli čas za skupinsko dinamiko.
Zdravje: Popaziti boste morali na predel nog; dobro si je privoščiti denimo masažo. Poglobili se boste lahko v raziskovanje in v pomoč vam bodo namigi prijateljev. Kreativna energija vam bo pomagala razumeti širšo sliko in spoznali boste, na kaj ste lahko ponosni.

Bik
Ljubezen: Srčnost se vam bo obrestovala in tudi zvezde vam bodo naklonjene. Res pa je, da se boste morali v torek in sredo pogovoriti in določiti nekaj novih smernic, kako naprej. Sledili boste glasu srca in ob tem pridobili osebno motivacijo in kreativno energijo.
Denar: Na delovnem mestu se bo dogajanje razpletalo v vašo korist in spremljala vas bo sreča. To bodo dobre iztočnice za rast. Pogovori bodo prinesli ravnovesje in podporo. Venera vam bo pomagala do notranje modrosti in tako boste sprejeli pravilne odločitve.
Zdravje: Spoznali boste svojo notranjo moč in raziskovali skrita znanja, povezana z odnosi. Energijo vam bo povrnila svetlo modra barva; pozitivno bo tudi, če si vzamete čas za opazovanje narave in lastnih občutkov. Tako boste našli notranji mir in veselje.

Dvojčka
Ljubezen: Venera vam bo v pomoč pri raziskovanju svojih čustev. Spoznali boste, kaj morate še spremeniti, da bo vaš odnos boljši. Lepe besede bodo ključ do srca in to bo dobra iztočnica za srečo. Po drugi strani bo vaše ogledalo srčni izvoljenec, prisluhnite mu.


Denar: Venera in Mars prinašata paleto novosti in svežih idej. Pred tem boste predelali nekaj iz preteklosti in se pogumno soočili z obveznostmi. V osnovi boste spoznali, kam morate vlagati energijo in kaj vam lahko prinese paleto izzivov in motivacije.
Zdravje: Pozitivne misli vam bodo v spodbudo, poglobiti pa se boste morali tudi v odnose. Stvari, ki jih ne morete povedati na glas, si zapišite in tako vam bo mnogo lažje. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in okrepili boste svojo zvedavost.

Rak
Ljubezen: Pred vami je ploden teden, v ospredju bosta romantika in kreativna energija. Če boste predelali nekaj iz preteklosti, se boste znali pravilno odločiti. Slediti boste morali svojim občutkom in tako najti podporo pri srčnem izvoljencu. Odlično se boste počutili doma.
Denar: Preudarnost se vam bo pri denarju obrestovala, seveda pa boste morali v sebi najti tudi nekaj poguma in drznosti. Na delovnem mestu se bodo zadeve odvijale natanko tako, kot ste želeli ali pričakovali. To vam bo dalo samozavest in iztočnice za napredek.
Zdravje: Znašli se boste v labirintu informacij in od vas bo odvisno, kaj boste izbrali. Po zvezdnih namigih se vam bo okrepila intuicija in tako boste našli odgovore v sebi. Poglobili se boste v svet duhovnosti in iz tega črpali navdih za dejanja, ki bodo ta teden ključnega pomena.

Lev
Ljubezen: Ognjevitost vam bo prišla prav in tako se bodo zgodili premiki. Srčni izvoljenec vam bo predstavil nekaj dobrih iztočnic. Vzemite si dovolj časa za odnos, v njem najdete spodbudo, Venera pa vam bo podarila smisel za diplomacijo in kreativne besede.
Denar: Na delovnem mestu bo vse potekalo po pričakovanjih in upravičeno boste ponosni nase. Glede sodelovanja in pomoči sodelavcem se boste do srede odločili, koliko energije je za to potrebno. Saturn vam bo pomagal razumeti širšo sliko in sledili bodo pozitivni preobrati.
Zdravje: Pozitivne misli vas bodo polepšale. Nakazano je, da vas bo pri iskanju rešitev spremljala sreča. Izstopala bo potreba po pohvali in priznanju, to boste tudi prejeli. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava, barva tedna pa bo svetlo modra.

Devica
Ljubezen: Pogovori bodo imeli pozitiven učinek in teden bo zanimiv in poučen. Naredili boste načrt, a ga bo treba po pogovoru s partnerjem spremeniti. Zaupanje vam bo prineslo napredek in dobre povezave na osebni ravni.


Denar: Na delovnem mestu bo razvoj dogodkov pozitiven, a vseeno boste morali narediti načrt in slediti svojim ambicijam. Merkur vam bo prinesel več ugodnosti, tako pri komunikaciji kot pri dogovorih. Preobrate v produktivnosti pričakujte v sredo.
Zdravje: Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem. Kljub množici obveznosti si privoščite prosti čas za vse tisto, kar vam daje veselje, notranji mir in obutek popolnosti trenutka. Sledite svojim sanjam, to prinaša nekaj novega ali nepričakovanega.

Tehtnica
Ljubezen: Partner vam bo sledil in ponudil roko, vendarle bo vse nekoliko bolj dinamično. Ljubezenski odnos bo ta teden za vas uganka, a če boste našli v sebi moč in brezpogojno ljubezen, pridejo tudi rešitve, druga za drugo.
Denar: Teden bo na delovnem mestu izjemno slikovit in naredili boste pomemben korak naprej. V sebi boste našli še več volje in tako v okolje, kjer ste zaposleni, prinesli poučna spoznanja. Po drugi strani si boste znali določiti osebne meje glede denarja in doživeli prijeten preobrat.
Zdravje: Teden bo v znamenju ustvarjalnih energij in tako bo več ali manj potekal po pričakovanjih. Ob glasbi lahko najdete notranji mir in priložnost za rast, pa tudi navdih za druge dejavnosti.

Škorpijon
Ljubezen: Merkur vam bo pomagal do pravih odločitev in poglobili se boste v odnos ter pri tem blesteli. Ključ do srca bodo besede, usmerjene v nekaj pozitivnega. Odkrili boste nekaj novih priložnosti za napredek v odnosu, a največ bo štelo prilagajanje.
Denar: Venera vam bo pomagala slediti svojim izzivom. Ponosni boste na svoje dosežke in tako boste lahko naredili korak naprej, saj boste samozavestnejši. Na delovnem mestu se obetajo preobrati in narediti boste morali načrt, kaj ima prednost.
Zdravje: Duhovna znanja prinašajo določeno ravnovesje in skladnost. Podprla vas bo Venera in tako boste svoje mnenje zagovarjali, a vendarle našli voljo za sodelovanje. Zelo dobro se boste počutili doma in v krogu svoje družine. Spremljala vas bo močna volja.

Strelec
Ljubezen: Teden, v katerem boste v sebi prižgali ogenj ljubezni, kar bo zelo privlačno. Res pa bo treba izbirati prave besede in poglobiti odnos do sebe, kot do ljubljene osebe. Rdeča nit bodo pogovori, precej plodni bodo v sredo in četrtek. Odlično se boste počutili v intimnosti doma.


Denar: V ospredju bosta Venera in Jupiter, ki vsak zase obljubljata ravnovesje in napredek. Na delovnem mestu boste imeli podporo sodelavcev in sodelovanje bo plodno. Imeli boste zanimive zamisli – ključno je, da se zavedate tudi, kaj morate spremeniti.
Zdravje: Sprostile vas bodo narava in aktivnosti na prostem, tako boste okrepili samozavest in voljo. V torek in sredo boste nekoliko bolj občutljivi, zato si privoščite prosti čas. Spoznali boste tudi, katere vrednote so pomembnejše od drugih.

Kozorog
Ljubezen: Sodelovanje bo sestavni del odnosa in je tudi pogoj za napredek. Po zvezdnih namigih bo ugodno, da svoje občutke zapisujete, saj boste tako lažje izbirali modre besede. Če boste odprli svoje srce, najdete navdih in osebno motivacijo.
Denar: Po zvezdnih namigih vas bo obiskala sreča in stvari se bodo razpletle same po sebi. Pri denarju pričakujte preobrate, a večinoma dobre. Venera vam bo prinesla ugodnosti pri sodelovanju in spremljala vas bo odločnost.
Zdravje: Dobra alternativna oblika sprostitve za vas je, da uporabite barvice, brez rdeče in črne, ter zapisujete oziroma rišete svoje občutke. Odločitve tega tedna bodo preudarne. Poglobili se boste v odnose in tako napredovali na osebni ravni. Počasi se daleč pride.

Vodnar
Ljubezen: Svetlobo v sebi boste skozi ideje prenesli na srčnega izvoljenca. Vaše pozitivne pripombe prinašajo dodatno motivacijo in tako bosta skupaj naredila korak naprej. Odkrili boste brezpogojno ljubezen, kar bo za vas zelo navdihujoče. 
Denar: Nekaj nihanja bo v ponedeljek in petek. Venera vam bo sicer naklonila energijo privlačnosti in tako boste kos vsem nalogam in obveznostim. Pridobili boste močno voljo, kar vam bo v pomoč in spodbudo.
Zdravje: Odprle se vam bodo nove poti pridobivanja znanja. Spodbudno bo tudi, da si vzamete čas zase in za tisto, kar prinaša veselje ter vas po drugi strani pomirja. Roko na srce, za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti in jo zagovarjati.

Ribi
Ljubezen: Romantična energija vas bo polepšala in vam dala dodatno motivacijo. Venera in Jupiter vam bosta pomagala do notranje modrosti. Pod črto, čaka vas sreča v ljubezni. Res pa je, da se boste morali v soboto in nedeljo bolj potruditi.


Denar: Pri denarju boste imeli srečno roko, napredovali boste. Na delovnem mestu naredite načrt, kaj si želite in kaj ima prednost. Določili boste nekaj iztočnic za napredek in že v sredo pričakujte več uporabnih novic. Toda vseeno nekaj previdnosti.
Zdravje: Ključno bo, da telesu privoščite več vitaminov in mineralov v naravni obliki. Če boste sledili svojemu srcu, bodo odločitve trdnejše, vi pa bolj zadovoljni. Iz duhovnega sveta boste znali izluščiti uporabne namige, kaj morate spremeniti. ******

prejšnji članek
Klemen Bunderla za 40. rojstni dan jokal v programu v živo
Svet slavnih
Klemen Bunderla za 40. rojstni dan jokal v programu v živo
naslednji članek
Nika Urbas: Moja koža je kot bi jo zloščil
Svet slavnih
Nika Urbas: Moja koža je kot bi jo zloščil