Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nika Urbas: Moja koža je kot bi jo zloščil

19. 2. 2024; 12.00
Avtor: V.M.
nika-urbas

Nika Urbas foto: POP TV

Modna oblikovalka Nika Urbas je navdušena nad rezultati kozmetičnega postopka, po katerem je njena koža napeta, sijoča in brezhibna.

Ker Niki Urbas niso povšeči invazivni postopki nege zrele kože, išče naravne načine vlaženja in pomlajevanja obraza. Primerno nego je iskala dolgo časa, sedaj pa je odkrila postopek, ki jo je pustil odprtih ust. Gre za globinsko vlažilno nego obraza, ki se po njenih besedah ponaša s takojšnjim učinkom.

»Postopek traja kakšno uro, zajema pa različne korake čiščenja, vlaženja in utrjevanja kože. S tem mislim na to, da ti kožo dobesedno napojijo z aktivnimi sestavinami, še prej jo očistijo (odstranijo razne ogrce) in za konec še spodbudijo njeno elastičnost,« je spletnim prijateljem pojasnila Nika, ki tako osupljivega rezultata ni pričakovala. »Dejansko nisem mogla verjeti ogledalu, ko je bil postopek zaključen. Moja koža - kot bi jo zloščil. Napeta, sijoča, brezhibna,« je zaključila Urbasova in sledilce povabila, da si ogledajo fotografije.

In kakšna je cena profesionalnega tretmaja, ki poskrbi za liting kože? Kot je navedeno ob podatkih tretmaja, znaša cena od 90 do 180 evrov.

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Odločite se, čemu boste namenjali pozornost
Horoskop
Tedenski horoskop: Odločite se, čemu boste namenjali pozornost
naslednji članek
Pa smo dočakali, Delovna akcija je tik za ovinkom!
Resničnostni šovi
Pa smo dočakali, Delovna akcija je tik za ovinkom!