stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: vzemite si čas za kreativnost in glasbo

26. 2. 2024; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
Horoskop, astrološka napoved (6)

Tedenski horoskop razkriva ključne namige za vašo pot do uspeha foto: Profimedia

Bodite pozorni, saj na točki preloma drugače kot stopiti naprej ali nazaj ne gre.

Čas, v katerem živimo, nas postopoma opozarja na določene spremembe in novosti. Na mestu pa je tudi vprašanje, kdaj se nekdo spremeni. Odgovor ni preprost, predvsem ko govorimo o točki preloma, ko se je treba odločati med različnima odzivoma, stopiti nazaj ali naprej. Sicer lahko vedno tudi v preteklosti najdemo navdih in se iz lastnih izkušenj učimo, kaj je bilo v nekem obdobju bolj ali manj modro. Na drugi strani pa je pomembno imeti osebne načrte, kaj bomo spremenili in kaj sprejeli.

Včasih je dobro na svet pogledati z vidika idealov, a seveda ne brez osebnih meril in zastavljenih osebnih meja. Duhovna znanja, ki so v tem obdobju tako iskana, saj prinašajo navdih in motivacijo, naj vam bodo orodje pri uvajanju prelomnih novosti v življenju. Naredite načrt, da bi ugotovili, kaj si želite, in potem ne bodite neučakani, temveč napredujte potrpežljivo.

Oven
Ljubezen: Pogovori vam bodo v pomoč in oporo. Dogajanje bo v skladu z vašimi pričakovanji, predelali boste tudi nekaj omejitev, kar bo razvojno gledano dober vpliv. Okrepiti morate ljubezen do sebe in tu najti prave odgovore. Sledite svojim občutkom.
Denar: Kolo usode se bo v sredo zavrtelo v vašo korist, spremljala vas bosta sreča in zadovoljstvo. Na delovnem mestu bo modro, če stopite v vlogo opazovalca in motivatorja. Rdeča nit bo sodelovanje in Mars vam bo priskrbel več novih idej ter znanj, pomembnih za uspeh.
Zdravje: Merkur vam bo pomagal, da boste našli smisel v pogovoru in izmenjavi mnenj. Dovolite si nekaj svobode, sprostite se ob dobri knjigi ali prijetni glasbi. Ključ do uspeha bodo pozitivne misli in kreativna energija.

Bik
Ljubezen: Merkur bo pripomogel, da se sprostite, in tako bodo vaše besede usmerjene ciljno in preudarno. Po zvezdnih namigih bo srčni izvoljenec tisti, ki vas bo presenetil, in sledila bo romantična večerja. Venera bo okrepila vašo notranjo moč in podprla napredek v odnosu.
Denar: Pohvala vam bo okrepila samozavest in stopili boste v ospredje. V tem obdobju bo sicer več novosti in preobratov, ki prinesejo tudi nova znanja. Ugodna dneva za denar bosta sreda in četrtek. Naredite načrt in delite svoja spoznanja s sodelavci.
Zdravje: Modro bo, da predelate nekaj, povezano s preteklostjo, in tako bo vse steklo po pričakovanjih. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem. Svetlo modra barva vam bo prinesla ravnovesje in čas bo za svobodno izbiro.

Dvojčka


Ljubezen: Odgovornost vam bo prišla prav in bo vir vaše notranje moči, kar bo koristilo tudi odnosu. Uživali boste v ravnovesju in odlično se boste počutili doma. Okrepila se vam bo intuicija, še bolj boste začutili povezanost s partnerjem.
Denar: Ta teden bo spodbudno, da najdete podporo pri sodelavcih, saj boste tako pri delu učinkovitejši. Glede denarja se konec tedna vidi napredek, osebni uspeh. V sredo in petek bodo v ospredju pogovori in Merkur vam bo namignil nove ideje.
Zdravje: Odločitve tega tedna v sebi skrivajo navdih in okrepili boste tudi notranjo moč. Svetlo zelena barva bo vir ravnovesja in dobrega počutja. Vzemite si dovolj časa za veselje, ki bo pripomoglo tudi k skladnosti v odnosih in harmoniji.

Rak
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo dal nekaj dobrih iztočnic za rešitev problema. Napredek prihaja ravno skozi pogovor in izmenjavo mnenj. Prijetne besede bodo ključ do srca. Neptun vam bo podaril nežnost in dojemljivost, kar bo velik plus.
Denar: Naredili boste morali korak naprej in se osvoboditi, le tako ste lahko produktivni. Rdeča nit bodo odnosi in sodelovanja, a morate vedeti, da ne bo vse po vaši volji. Barva tedna bo vijoličasta. Pri denarju sledijo pozitivni preobrati.
Zdravje: Po zvezdnih namigih se boste morali odločiti, kam vlagati energijo in kaj spremeniti. Najdite moč v sebi in sledite intuiciji, tudi drugi ljudje pa bodo tokrat za vas darilo. Iz duhovnega sveta boste znali izluščiti navdih in slediti svojim sanjam.

Lev
Ljubezen: Teden, v katerem boste začutili partnerjevo podporo in vam bo dala dodatno moč. Za osebnostni razvoj bodo dobrodejni tudi pogovori in sprehodi. Spoznali boste, kaj vam daje dodatno motivacijo, da lahko napredujete.
Denar: Rdeča barva bo vir nove odločnosti in kos boste vsem nalogam in obveznostim. Na delovnem mestu boste ognjevito zagovarjali svoje mnenje, toda štela bo diplomacija. Usoda vam bo v sredo in petek zelo naklonjena poslovno in v torek pri ravnanju z denarjem.
Zdravje: Svoje misli boste morali usmeriti v nekaj kreativnega, tako bo sledilo dobro počutje. Več časa boste namenili duhovnim znanjem, nagrajeni pa boste, če boste sledili svojemu srcu. Po zvezdnih namigih sodeč si boste morali vzeti čas za sprehode v naravi in glasbo.

Devica


Ljubezen: Partnerski odnos naj vam služi kot ogledalo osebnih ravnanj, tako boste napredovali. Spodbudno bo, da predelate nekaj iz preteklosti in sprejmete poučne namige. Zelena barva bo pripomogla k umiritvi, sledite predvsem svojim občutkom.
Denar: Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist, tako na delovnem mestu kot pri denarju. V ospredju bo sicer poudarek na odgovornosti in Saturn vam bo pomagal to upoštevati. Poglobili se boste v množico obveznosti in jih tudi uspešno obvladovali.
Zdravje: Telesu privoščite več vitaminov v naravni obliki in se sprostite ob dobri družbi. Privoščite si tudi prijetno sprostitev ob glasbi in si tako obnovite energijske zaloge. Če boste našli notranji mir, bodo tudi prihodnji preobrati nadvse pozitivni.

Tehtnica
Ljubezen: Pridobili boste informacije, ki vam bodo v ponos, odobravanje pa boste poželi tudi pri partnerju. Venera bo v vas poudarila poseben magnetizem in tako boste pobudnik sprememb. V osebno pomoč vam bodo diplomacija in pogovori.
Denar: Pri denarnih zadevah boste imeli srečno roko in pridobili boste tudi podporo zvezdnih energij. Na delovnem mestu bo veliko novosti, toda zanje boste imeli dovolj energije in hkrati boste dosegli osebne cilje. Konec tedna se sicer še malo potrudite.
Zdravje: Pozitivne misli prinašajo ravnovesje in popolnost trenutka. Pomembno bo, da v sebi najdete hvaležnost. Mars vam bo pomagal razumeti širšo sliko, v ospredju pa tudi bodo znanja iz duhovnega sveta.

Škorpijon
Ljubezen: Še posebno v ljubezni bo vladala magnetična energija in tako bo dogajanje večinoma harmonično. V zvezdnih vibracijah bo razbrati kar nekaj poučnih, a tudi zabavnih informacij. Če boste globoko v sebi srečni, se vam bo to v ljubezni obrestovalo.
Denar: Kreativna energija vas bo pripeljala do novih spoznanj, sicer pa bo ta čas namenjen varčevanju. Na delovnem mestu poskusite najti pravo ravnovesje in se hkrati nekoliko sprostiti. Pomembna bo tudi odločnost; Mars vam lahko pri tem pomaga.
Zdravje: Štele bodo pozitivne misli in okrepila se vam bo intuicija. Tako boste začutili, kam je modro vlagati energijo in kaj lahko nekoliko počaka. Sprostili se boste ob reki ali jezeru. Koristne učinke bo imelo zapisovanje občutkov.

Strelec


Ljubezen: Dogodki se bodo odvijali v pričakovani smeri, še vedno pa bo pomembno prilagajanje. V sredo in četrtek si za to še posebno prizadevajte in sprejmite nekatera dejstva. Srčni izvoljenec vam bo povedal svoje mnenje in sledili bodo pozitivni preobrati.
Denar: Izvedeli boste prijetne novice in Jupiter vam bo namignil, kako se odzvati. Pri denarju si določite jasnejše meje, tako boste imeli srečo. Sodeč po zvezdnih namigih boste več na poti in med ljudmi. Prihaja tudi kakšno prijetno presenečenje.
Zdravje: Venera bo poudarila vašo ustvarjalnost, tako bodo vaše zamisli zanimive in poučne. Vse bo v znamenju učenja in pridobili boste tudi podporo in spodbudo. Veliko boste v družbi, kar bo dobra iztočnica za osebno rast.

Kozorog
Ljubezen: Predelali boste določene stvari, vezane na preteklost, in pri tem našli navdih. S svojimi idejami boste partnerja očarali in teden bo zaznamovala romantika. Napredek prihaja tudi skozi pogovor.
Denar: Poglobili se boste v nekaj tistih dejavnosti, s katerimi ste odlašali, in prav tu najdete neko rešitev. Na delovnem mestu vam bo naklonjen Merkur, ki skupaj z Jupitrom prinaša koristne informacije, seveda pa morate spodbudo najti v sebi in slediti svoji poti.
Zdravje: Odkrijte svojo notranjo moč, v naravnem okolju vam lahko to še hitreje uspe. Iz preteklosti boste znali izluščiti, kaj vas bremeni, in se s tem pogumno soočiti. Skozi osebno bilanco boste spoznali, kaj so vaše osrednje vrednote.

Vodnar
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo pomagal razumeti drugačne okoliščine in tako se boste lahko pogovorili, dosegli kompromis. V pogovorih lahko skleneta zavezo, kaj spremeniti. Sledite svojim občutkom.
Denar: Na delovnem mestu bo dovolj zagona za spremembe in te boste tudi odprto sprejeli. S svojim znanjem boste zelo radi pomagali drugim in preobrati se bodo kar vrstili. Res pa je, da boste morali določiti osebne meje in pravila igre.
Zdravje: Vse bo v znamenju iskanja prave smeri, potrebe po ravnovesju, in določiti bo treba, kaj sodi v ospredje. Svetlo modra barva bo vaš vir energije za osebno rast in doseganje notranjega miru.

Ribi


Ljubezen: Merkur vam bo pomagal izbirati besede, učinkoviti boste in  v odnosu s partnerjem boste dosegli, kar ste si želeli. Napredovali boste tudi v duhovnem smislu in skozi to našli ravnovesje. Napišite pismo ljubljeni osebi.
Denar: Rdeča nit bodo sodelovanja in blesteli boste tako v komunikaciji kot pri vseh intelektualnih dejavnostih. Podpora, ki jo boste dobili, vam bo dala krila in osvobojeni boste stopili korak naprej. Denarno bo ploden dan petek, ko boste sprejeli modro odločitev.
Zdravje: Prijetne besede bodo pripomogle k ugodnim rešitvam in bodo iztočnica za rast in razvoj. Poglobite se v množico kreativnih idej, zablestite lahko denimo v svetu plesa, umetnosti ali barv. Pozitivne misli vam bodo polepšale dan.

prejšnji članek
Misli, ki škodujejo odnosu
Zdravje
Misli, ki škodujejo odnosu
naslednji članek
Glasbenik želi zdaj povedati svojo resnico in pogled
Svet slavnih
Glasbenik želi zdaj povedati svojo resnico in pogled
#obraziavenija
obraziavenija