stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Vedno morate začeti pri sebi

4. 3. 2024; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
Horoskop, astrološka napoved (4)

Raziskujte skrivnosti zvezd za ta teden foto: Profimedia

Ključno je, da vedno razmišljamo pozitivno in smo se pripravljeni iz vsake zgodbe česa naučiti ter postaviti temelje za nadaljevanje.

Veliko ljudi se sprašuje o smislu življenja in iz astrologije se lahko naučimo, da ima vsak določeno nalogo, ki jo mora izpolniti, prej pa še marsikaj izkusiti. Kakšna je, se ugotovi skozi astrološko karto, ki je zemljevid osebnosti in pokaže tudi smernice za prihodnost. Ključno je, da vedno razmišljamo pozitivno in smo se pripravljeni iz vsake zgodbe česa naučiti ter postaviti temelje za nadaljevanje.

Res pa je, da se vrednote spreminjajo, in občasno je modro vse skupaj znova premisliti. Srčnost je lepa vrlina, to pomeni empatijo za soljudi, seveda pa moramo jasno določiti tudi osebne meje in pravila igre. Marsikdo v današnjem svetu vedno znova hlepi po drugačnem življenju, z več materialnih dobrin, a v resnici ne ve, kaj želi. Ker nimamo čarobne palčke, moramo začeti pri sebi, sebe dobro spoznati, saj iz tega izhaja naš odnos do drugih in spoštovanje do okolja. Tako kmalu pride nagrada.

Oven
Ljubezen: Lepe besede prinašajo paleto priložnosti in uspeh. Srčni izvoljenec vam bo ponudil izbiro dejavnosti in to vaju bo še bolj povezalo. Neptun bo prinesel nekaj sladkih namigov in tako boste spoznali, kam morate vlagati energijo.
Denar: Poglobili se boste v obveznosti, Saturn pa vam bo namenil ugodne rešitve. Srečno roko boste imeli pri sodelovanju in raziskovanju novih znanj, čas bo namenjen tudi zaključkom. Denarno se bodo zadeve uredile v vašo korist, a postaviti si morate osebne meje.
Zdravje: Zelena barva vam bo dala energijo in lahko boste naredili korak naprej. Poglobili se boste v raziskovanje pozitivnih misli in kreativno umetnost. Sprejeli boste tudi nekaj omejitev, a prav v tem bo tudi rešitev. Duhovno sporočilo tedna bo povezano z odpuščanjem.

Bik
Ljubezen: Merkur prinaša prijetne besede in sledili boste svojemu srcu. Poudarek bo na notranji moči, ključno je, da znate biti prijazni tudi do sebe, le tako lahko naredite korak naprej. Dogodki v ljubezni bodo v skladu s pričakovanji.
Denar: Poglobili se boste v različna znanja in tako odkrivali zanimive, drugačne stvari. Mars vam bo podaril moč, da se bolje osredotočite na svoje cilje. Zanimivo je, da boste znali pridobiti paleto koristnih informacij, uspehi pa bodo skupinski.
Zdravje: Drugi ljudje vam bodo pomagali razumeti globlji pomen in smisel. Prijetne besede bodo ključ do srca in medsebojnega razumevanja. V tem tednu boste upravičeno ponosni nase in na svoje dosežke. Sprostile vas bodo narava in aktivnosti na prostem.

Dvojčka
Ljubezen: Glede na zvezdne namige prihajajo pozitivne prelomnice, našli boste osebno srečo. Srčni izvoljenec vam bo ponudil podporo, medtem pa bo Venera po zakonu privlačnosti poskrbela za nekaj pozitivnih preobratov. Spoznali boste, kaj morate pri sebi spremeniti za boljši odnos.
Denar: Spremembe na delovnem mestu bodo dobra iztočnica za osebno rast. Odkriti boste morali svojo izvirnost, Merkur pa bo okrepil vaš smisel za diplomacijo. Odločitve tega tedna bodo dobra iztočnica za napredovanje.


Zdravje: Pozitivno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem. Vaše zamisli bodo briljantne in zelo dobro sprejete v širši skupini. Nekaj časa boste morali nameniti tudi pospravljanju omar – v simboličnem smislu boste sprejeli določene zaključke.

Rak
Ljubezen: Rdeča nit tedna bo partnerski odnos, kjer boste gradili na varnosti in stabilnosti. Sledili bodo pozitivni preobrati, kar bo okrepilo vaše zaupanje in notranjo moč. Napredek tedna prihaja v sredo in četrtek, ko bo več časa tako za pogovor kot romantična doživetja.
Denar: Na delovnem mestu se boste morali postaviti zase, pozitivna vrednota pa bo diplomacija. V pomoč vam bo Merkur, prinaša paleto različnih rešitev. Pogovor s sodelavci bo pripomogel k stabilnosti, in če boste sledili svojim občutkom, boste napredovali.
Zdravje: Neptun vam bo okrepil intuicijo in poudaril duhovna znanja, skozi to lahko pridobite dodatno motivacijo in nagrado. Stvari, ki jih ne morete povedati na glas, si zapisujte. Iz duhovnega sveta boste prejeli namig, da je čas pravi za raziskovanje preteklosti.

Lev
Ljubezen: Venera vas bo naredila izjemno privlačne in v tem boste uživali. Hrepeneli boste po pohvali in priznanju in to tudi dobili, če boste sledili partnerjevim namigom. Ključ do uspeha bodo romantika in ognjevita čustva.
Denar: Na svoj način boste morali povedati svoje mnenje, a štele bodo izbrane besede. Odgovornost vam bo ta teden prinesla neko nagrado in predvsem sodelovanja. Naredili boste korak naprej, vendar morate najti moč tudi v sodelovanju.
Zdravje: V ospredju bo srčnost in to bo pripomoglo k vašemu notranjemu ravnovesju. V energetskem smislu boste morali popaziti na predel grla. Zapisujte svoje občutke. Če se boste počutili ljubljene, boste srečni, in tako bodo vaše poti polne harmonije in čarobnosti.

Devica
Ljubezen: Po stari navadi boste nadvse resni in odločni, toda v ljubezni poglejte na stvari s srcem, le tako lahko odkrijete kaj novega. Po pogovoru se bodo že v sredo ali četrtek zadeve uredile. Zapisujte si občutke in sledite glasu srca.
Denar: Merkur vam bo pomagal narediti načrt in sprejeti dobre odločitve. V svojo bližino boste v tem tednu privabili ljudi, ki vam bodo naklonjeni, in tako bodo pred vami uspešna sodelovanja. Pričakujete lahko denarni priliv.


Zdravje: Poudarjena bo vaša notranja moč, skozi pogovor pa boste spoznali, kaj morate še spremeniti. Ključno bo, da popazite na svoje splošno zdravje in telesu privoščite dodatne vitamine v naravni obliki. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava. Barva tedna bo zelena.

Tehtnica
Ljubezen: Ta teden boste odgovore o ljubezni našli pri drugih ljudeh, lepe besede bodo ključ do srca. Po drugi strani boste srečni, če bo partner uvidel vaše pozitivne vrednote. V sredo in petek bo ugodno za pogovor ter za nove dogodivščine.
Denar: Pridobili boste več informacij, ki vam bodo koristile na delovnem mestu. Uran vam bo podaril nove zamisli, opraviti pa bo treba tudi osebno analizo, kaj si vi želite. Motite se, če mislite, da naj bi bilo vse po vaše, treba se bo prilagoditi in sodelovati.
Zdravje: Svoje občutke boste izrazili skozi pogovor in tako boste tudi našli notranji mir. Pozitivne vibracije prinaša peščeno rumena barva. Sledili boste svojim občutkom, sprostila pa vas bo tudi glasba.

Škorpijon
Ljubezen: Kolo usode se bo v ljubezni zavrtelo v vašo korist in tako se boste znašli v labirintu strasti. Sprejeli boste dejstvo, da ni vse po vaši volji, a kljub temu bo razplet dogodkov pozitiven. Prelomnica prihaja v sredo in nedeljo – tedaj bo vladala romantika.
Denar: Projekte, ki bodo prihajali v vaše življenje, boste sprejeli odprtih rok – tako najdete v sebi dodatno energijo. Spremljala vas bosta moč in pogum, s svojimi idejami boste ustvarili dobro vzdušje. V tem tednu boste denarno napredovali.
Zdravje: Sprehod ob reki vas bo sprostil. Pomembno je tudi, da svoje misli usmerite v nekaj čarobnega. Poglobili se boste v obveznosti, s katerimi ste odlašali, in se tako po svoje umirili. 

Strelec
Ljubezen: Optimizem se vam bo v ljubezni obrestoval, prinaša pozitivne vibracije. Srčni izvoljenec vam bo pomagal razumeti nekaj stališč in skozi pogovor se bodo zadeve uredile. Čas prinaša mnogo romantike in preobratov na bolje.
Denar: Sodeč po zvezdnih namigih ne bo presenečenj in prejeli boste moč, da se soočite z obveznostmi. Jupiter vam bo pomagal razumeti dodatne okoliščine in skozi to sledi določen napredek. Naredili boste načrt, kaj ima prednost.


Zdravje: Sprostili vas bosta prijetna glasba ali narava. Odločitve prinašajo iztočnice za osebno rast. Pridobili boste nekaj modrosti in navdih našli v svojem srcu. Modro bo, da si vzamete čas zase in ugotovite, kaj morate spremeniti v vsakdanjem življenju.

Kozorog
Ljubezen: Partner vam bo pomagal razumeti, kaj morate še spremeniti ali sprejeti. Nekoliko prestrogi boste, toda odpuščanje daje duši prosto pot. Plodno energijo vam bo namenila Venera, in če boste sledili sebi, boste preprosto blesteli.
Denar: Spremljala vas bo močna spodbuda in naredili boste pomemben korak naprej. Spoznanja, ki bodo sledila, bodo prav poučna. Na delovnem mestu vam bodo v pomoč tudi sodelavci. Spoznali boste, da se vam vztrajnost izplača, predvsem konec tedna.
Zdravje: V ospredju bo plodna energija in tako se bo več ali manj vse odvijalo po pričakovanjih. Privoščite si več prostega časa. Poglobili se boste v svet besed, pridobili nova znanja in sledili osebnim smerokazom.

Vodnar
Ljubezen: Teden bo v znamenju dogovorov, sodelovanja in podpore – toda daleč od tega, da bi bilo vse po vaše. To bo sicer čas pozitivnih preobratov, zato boste imeli srečo. Skozi duhovna znanja boste spoznali, kje si morate prizadevati za napredek.
Denar: Teden prinaša nekaj sprememb in novosti. A lahko boste ponosni nase, saj boste znali slediti uspehu. Barva tedna bo svetlo modra. Pri denarju boste znali upoštevati dobre namige, katere novosti so dobrodošle.
Zdravje: Obiskala vas bo vila kreativnosti in okrepila vašo samozavest in samozaupanje. Pomembno vlogo bo imel pogovor, izmenjava mnenj. Res je, da se počasi daleč pride, torej si vzemite dovolj časa za opazovanje, kajti sledili bo skoraj magični preobrati.

Ribi
Ljubezen: Opravili boste osebno analizo in ugotovili, da ste lahko ponosni nase. V tem tednu boste še posebno ustvarjalni in odločitve bodo dobre. Srčni izvoljenec vam bo izkazal zaupanje in vajin odnos bo res harmoničen.
Denar: Če boste znali izluščiti navdih iz lastnih izkušenj, bo gotovo prišel uspeh, prav tako nova motivacija. Na delovnem mestu se bodo obveznosti sicer kopičile in se bo treba bolje organizirati. Če se boste z zaupanjem podali v nove izzive, boste že ob koncu tedna prijetno presenečeni.


Zdravje: Neptun bo okrepil vaša duhovna znanja in tako boste na življenje pogledali na pozitiven način. Spremljala vas bo notranja moč. Črpali jo boste tudi iz kreativnosti, predvsem pa ob tem, ko boste prisluhnili čustvom. ******

prejšnji članek
Cepivo proti HPV je zaščita pred rakom
Zdravje
Cepivo proti HPV je zaščita pred rakom
naslednji članek
Goran Dragić je tako užival s svojo srčno izbranko
Svet slavnih
Goran Dragić je tako užival s svojo srčno izbranko
#obraziavenija
obraziavenija