nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Mesečni horoskop: aprila je pomembno, da dnevno ohranjate zbranost

2. 4. 2024; 01.00
Avtor: Andreja Novak, Merkaba
Horoskop, astrološka napoved (2)

Odkrijte svojo tedensko napoved in se pripravite na prihajajoče izzive foto: Profimedia

Ker je od danes, 2. aprila, do 25. aprila Merkur v retrogradnem gibanju, ne boste najbolj učinkoviti v organizaciji in komunikaciji, saj se bosta zmeda in kaos pojavljala nepričakovano.

Potrebna bo previdnost pri sklepanju poslov in podpisovanju dokumentov, še posebej če ste oven, dvojček ali devica. Že na začetku meseca vas bodo zvezdni vplivi podprli v iskanju svoje prave poti in resnice v vsem. Za prihodnost bodo pomembna vsa vaša spoznanja, saj se boste na podlagi teh odzivali na nadvse močne izzive. Ker pride še pred sončnim mrkom in mlajem v ovnu 8. aprila Venera v znamenje ovna (5. aprila), bo to v vas prižgalo iskrice strasti in željo po spremembah.

A zvezdni vplivi vas bodo usmerjali bolj v notranje spremembe in manj navzven, zato potrpežljivo s sabo. Sončni mrk lahko namreč zamaje varnost v službi in stabilnost v zdravju. Dovrši se 8. aprila, a njegov vpliv je lahko daljši, od meseca pa vse do leta dni, kar je odvisno od vaše natalne karte in direktnega vpliva na vas. Bodite ljubeči do sebe in srčni do drugih, da se spremembe izpeljejo čim bolj sproščeno in s podporo zvezd. 

Pa si oglejmo, kaj april prinaša posameznim astrološkim znamenjem.

zodiak foto: Dreamstime



OVEN
Mesec ljubezni bo pri vas malo pohitel, saj vas že v začetku aprila, 5. dne, obišče Venera in vas odpre za romantično ljubezen. Samski boste imeli odlične priložnosti, da pritegnete v svoje življenje sorodno dušo, in vezani, da okrepite ljubezen v dvoje. Vsem pa bo jasno, da je čas za drugačen način življenja, za upočasnitev in predvsem okrepitev ljubezni do sebe.

BIK
Prebudili se boste in se dejavneje lotili vsega, kar vam veliko pomeni. Iskrice strasti vas bodo poživljale in vam pomagale preseči cono udobja. Morda boste malo preveč trmasti, a se vam bo na koncu ves trud poplačal. 19. aprila preide Sonce v vaše znamenje in vas podpre povsod, kjer boste želeli zažareti na polno. Iskreno sodelujte z njim. Vse najboljše!

DVOJČKA
To bo zanimiv mesec, v katerem pa se ne boste mogli v popolnosti izraziti navzven niti narediti večjih prebojev, saj je vaš vladar v retrogradni fazi in je čas za notranji pregled. Ne jezite se in ne bodite nestrpni do drugih, ki bodo vse lažje uresničevali kot vi. Poglobite se vase in se naučite, kje po navadi izgubljate energijo ter kam gre vaša strast. Če to odkrijete, boste rešili marsikaj.

RAK
Preteklost vas bo lovila in to vam ne bo všeč. Iskali boste načine, da bi se izognili vsemu skupaj, a se ne bo izšlo, dokler se sami ne boste osvobodili čustvenih zank ter prenehali iskati potrditve po starem. Smiselno je ugotoviti, čemu želite potrditve od tistih, ki so vam povzročili že toliko gorja. Najmočnejša polna luna, vesak, vam bo dala nove možnosti.

LEV
Polni boste dinamike in poleta, imeli boste odličen magnetizem za okolico. Morebiti boste malo trmasti, a je pomembno, da sledite sebi in svojim željam, še posebej letos. Sončni mrk vam bo pokazal, kje ste šibki in katere navezave je dobro opustiti. Ne dovolite umu, da vas vodi, temveč izhajajte iz moči lastnega zadovoljstva, ki naj vam bo merilo pri vsaki odločitvi.

DEVICA
Prisiljeni boste na vse pogledati še enkrat in ugotoviti, kje ste napravili napako, ki vas bremeni in vam jemlje življenjsko energijo. Pri tem vam bo pomagal vaš vladar, ki bo v retrogradni fazi in vam bo omogočil, da jasneje opazite lastne spremembe in vplive okolja, ki so vas pripeljali do sedanjega stanja. Kaj vse ste naredili zavoljo drugih? Preverite vse.

TEHTNICA
Dinamični, a tudi nemirni boste. Želeli boste urediti tisoč stvari, toda na koncu boste spoznali, da morate nazaj k sebi in izkoristiti dobre energije za telesno zdravje in kondicijo. Poskrbeli boste za vse tiste cilje, ki so za vas osebno pomembni, in pri tem se boste samski morda odločili, da je čas za dvojino, ter se aktivirali tudi v tej smeri. Ne hitite, uživajte v dogajanju.

ŠKORPIJON
Strast bo potrkala na vaša vrata in pozabili boste na vse drugo. Številne simpatije bodo čutile vaš magnetizem kot povabilo in ne boste imeli pravega miru. To lahko vezanim povzroči kar nekaj težav, samski pa se boste morali odločiti, kaj si zares želite od dvojine, saj vam bosta sama strast in fizična povezava kaj hitro postali premalo. Bodite najprej iskreni do sebe.

STRELEC
Ustvarjalni in sproščeni boste in s tem boste dosegali največje rezultate. Veliko stvari se bo uredilo samodejno, in če boste sledili svojim srčnim načrtom, boste najuspešnejši. Vendar ne čakajte na boljši čas in ne prestavljajte svojih načrtov, saj zanje ne bo nikoli boljše priložnosti. Če ste pripravljeni na dobre spremembe, le sodelujte v odličnem dogajanju.

KOZOROG
Navdušeni boste nad sabo in življenjem ter vsem, kar se vam bo dogajalo. Začeli boste verjeti in zaupati podpori zvezd, ki vas bo dobro vodila tudi skozi manjše preizkušnje. Doma boste namreč morali vzpostaviti nov red in način sodelovanja, a lahko se zgodi, da bo nekaj upora. Ne vstopajte v prepire, temveč izkoristite notranjo moč za sodelovanje.

VODNAR
Zvezdni vplivi vas bodo usmerili v dom in zaželeli si boste spremembe. Pregledali boste vse omare in prečistili vse, za kar se vam bo zdelo, da vas ovira pri sproščenem življenju. Ne boste pa želeli pregledati čustvene plati in se soočiti s primanjkljaji, ki vam jemljejo energijo. Domače stanje se vam bo zdelo premlačno, preveč rutinsko, in povzročilo vam bo dihalne težave.

RIBI
Ljubezen ali zaljubljenost vam bosta spreminjali načrte iz trenutka v trenutek. Polni boste navdiha in želje po večji harmoniji v življenju. To se vam bo pomagalo prenoviti tako telesno kot duševno in vzpostaviti nov odnos do vsega. Prvomajski prazniki vas bodo navdušili nad druženjem in zaželeli si boste sprememb v tem pogledu. Novo obdobje je tako pred vami. ***Free style Fotka zodiaka, če bo prostor, pa še majhne pri znakih Podpis v glavno fotko Vpliv sončnega mrka 8. aprila lahko traja več mesecev.***

prejšnji članek
Pomladne alergije in seneni nahod prihajajo vedno bolj zgodaj
Zdravje
Pomladne alergije in seneni nahod prihajajo vedno bolj zgodaj
naslednji članek
Cvetača - idealna za hujšanje, ima pa tudi številne koristi za zdravje
Kulinarika
Cvetača - idealna za hujšanje, ima pa tudi številne koristi za zdravje