sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Kulinarika
 

Mmmmm.. Takšnih paprik še niste jedli!

22. 8. 2016; 01.36
Avtor: A.K.
pečene paprike
Pečene paprike z dišečimi začimbami so idealna priloga mesnim jedem, najboljše pri tem pa je, da so pripravljene en, dva, tri!

Začinite jih lahko tudi z balzamičnim kisom, z njimi lahko obogatite okus suhoparnih sendvičev.

Potrebujete:

- 4 velike paprike


- 2 žlici ekstra deviškega oljčnega olja
- 2 stroka česna
- četrt žlice origana
- sol in poper
- vejica svežega timijana oz. materine dušice
- nekaj listov bazilike

Priprava:

Paprike prerežite in odstranite vso notranjost. Narežite česen na drobno. Prižgite pečico na 230 stopinj, na pekač pa papriko obrnite tako, da bo zunanja stran obrnjena navzdol. Pokapajte jih z oljčnim oljem in potresite nanje narezan česen. Posolite in poprajte ter posujte nanje origano. Pecite jih približno 35 minut, dokler se ne omehčajo in dokler koža ne potemni. Ko so pečene, jih prekrijte s folijo in postavite na hladno, da se ohladijo, saj boste tako lažje odstranili kožo. Očiščeno papriko zalijte z nekaj kapljicami oljčnega olja in jim dodajte še timijan in baziliko.

Dober tek!

prejšnji članek
Znana je nagrajenka Velike nagradne igre
Moda&Lepota
Znana je nagrajenka Velike nagradne igre
naslednji članek
Znana igralka nekoč prava lepotica, danes pa takšna
Svet slavnih
Znana igralka nekoč prava lepotica, danes pa takšna
#obraziavenija
obraziavenija