Jesenska solata z jabolki foto: Revija Liza Maja
Za preliv boste potrebovali
Sestavine za solato:
Postopek priprave
1. Olje, kis, gorčico, med, sesekljani peteršilj, sol in poper dobro premešamo. Bučna semena prepražimo na suhi ponvi.
2. Iz kislega zelja odlijemo sok in ga grobo narežemo. Korenček in čebulo olupimo in skupaj s kitajskim zeljem narežemo na tanke trakove. Redkvice narežemo na tanke rezine, jabolka narežemo na krhlje.
3. Vso zelenjavo damo v skledo, prelijemo s pripravljenim prelivom, rahlo premešamo, začinimo s soljo in poprom.
4. Pripravljeno solato razdelimo na krožnike, potresemo z ocvrtimi bučnimi semeni in takoj postrežemo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.