Svet slavnih
 

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in Frenka

19. 5. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
skrito-v-raju

Saška in oče Frenk Kovač foto: POP TV

Frenk in Saška Kovač sta sezula čevlje komičnih likov in pred gledalce razgrnila ganljiv opomnik na to, kako dragocena je družina. Je Frenk z nežnostjo do Saške ganil tudi vas?

Scenaristi so z družino Kovač v romantično zgodbo vnesli komičen pridih, ki so ga igralci slikovito obogatili s svojimi karikaturnimi liki. Izstopal je zlasti lik Saške, Mila Peršin je namreč izvrstno upodobila osebnost plehke in afnaste mladenke, ki jo zanimajo predvsem ličila, trači in najstniška zatreskanost v morskega volka Dina.

"Sonček moj, jaz bi vse naredil zate, čisto vse. Če hočeš, lahko luno sklatim ali pa sonce ugasnem, če ti bo vroče." foto: POP TV

Tako kot druge skupine likov v zgodbi, so tudi Kovačevi zapluli skozi viharno obdobje, tekom katerega pa so se otresli karikaturno začinjenih lastnosti. Scenaristi so pri tem v ospredje postavili Frenka in Saško, ki sta skozi stisko poglobila odnos očeta in hčerke ter pred gledalce subtilno razgrnila pomen družinskih vrednot.

Saška se je zaradi nesrečne ljubezni in nepričakovane nosečnosti izrazito prizemljila, kar smo gledalci lahko opazili tako tekom spremembe vedenja, kot vizualne podobe. Frenk, ki poprej ni imel posluha za najstniške tegobe, pa se je skobacal iz robatega kalupa ter presenetil z razumevanjem, toplino in ganljivo nežnostjo skrbnega očeta.

Saška in oče Frenk Kovač

Saška in oče Frenk Kovač foto: POP TV

prejšnji članek
Maja Keuc: Tilen razume moj nenavadni svet
Svet slavnih
Maja Keuc: Tilen razume moj nenavadni svet
naslednji članek
Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica
Resničnostni šovi
Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.