franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Kulinarika
 

Spoznajte najširšo ponudbo Lindt izdelkov v Mercatorjevem Maxi gourmet marketu v Ljubljani

20. 9. 2023; 03.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Otvoritev trgovine Lindt v Maxi Marketu-109 (00000002)
V Maxi gourmet marketu v Ljubljani se je uradno odprla prva Lindt trgovina v Sloveniji. Poleg predstavnikov Lindta in Mercatorja so na otvoritvi svoje brbončice razvajali tudi Danica Lovenjak, Tjaša Kokalj Jerala, Nika Urbas, Nataša Mernik, Sara Tatalovič, Alenka Trogrlič in drugi.

Čokolade Lindt so po vsem svetu znane po edinstvenem okusu in nežni teksturi, ki se stopi v ustih. Ustvarjanje tako vrhunske čokolade je umetnost, ki zahteva strokovno znanje, dolgoletne izkušnje in predanost kakovosti. Maxi gourmet market v Ljubljani tako zdaj ponuja široko paleto luksuznih čokolad Lindt, vključno s pralinami, čokoladnimi tablicami in bonbonierami. Z več kot 175-letno tradicijo danes Lindt čokolade veljajo za ene najelegantnejših in prepoznavnejših čokoladnih kreacij.

Maxi, sinonim za kulinarične užitke

»V imenu Mercatorja in Maxi gourmet marketa, ki je sinonim za kulinarične užitke že 52 let, izrekam dobrodošlico najširši ponudbi Lindtovih izdelkov, za katere sem prepričan, da jih naši kupci odlično poznajo. Ne dvomim pa, da bodo kupci tudi v prihodnje vedno znova našli razlog za razvajanje brbončic in obiskali našo skupno trgovino,« je poudaril Samo Gorjup, direktor področja maloprodaje v Mercatorju.

V trgovini si lahko kupci izberejo svoje najljubše okuse, saj je na voljo tudi Lindor pick & mix. Iz bogate ponudbe številnih okusov si lahko kupci pričarajo edinstveno izkušnjo in izberejo kombinacijo kroglic. V ponudbi so na voljo tudi Lindor praline z mehko, topljivo sredico, Lindt Excellence temne čokoladne tablice in ikonični božični Lindt medvedek.

prejšnji članek
Kaj pomeni, če vam piska v ušesih?
Zdravje
Kaj pomeni, če vam piska v ušesih?
naslednji članek
Ko obremenjevanje z drugimi načne vaše zdravje
Zdravje
Ko obremenjevanje z drugimi načne vaše zdravje