benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Pharrell Williams bo dobil poseben film o svojem življenju

30. 1. 2024; 05.00
Avtor: STA
Pharrell Williams

Pharrell Williams foto: Profimedia

Življenje ameriškega glasbenika Pharrella Williamsa bo kot film danskega proizvajalca igrač Lego zaživelo tudi na filmskem platna. Film sta nedavno napovedala tako podjetje Lego kot 50-letni pop zvezdnik sam.

Režiser filma je Morgan Neville, ki ga je Williams glede na objavo Lega označil za legendo. Po načrtih naj bi film z naslovom Piece by Piece v kinematografe v ZDA prišel 11. oktobra. "Kdo bi si mislil, da bo otroško igranje z lego kockami preraslo v film o mojem življenju. To je dokaz, da zmoreš tudi ti," pa je na enem od družbenih omrežij objavil Williams sam. Piece by Piece bo filmsko doživetje brez primere, ki bo zaobjelo čarobnost in genialnost Pharrella Williamsa.

Da bi ustvaril tradicionalni film o svojem življenju, ga ni zanimalo, saj je Pharrell želel pripovedovati svojo zgodbo na način, ki bo osvobodil domišljijo občinstva. Nastal na podlagi njegove edinstvene vizije Piece by Piece zavrača žanrsko umestitev in pričakovanja ter občinstvo ponese v Lego svet, kjer je vse mogoče, pa je Lego med drugim zapisal v svojem sporočilu za javnost.

Pharrell Williams je vizionarski glasbeni ustvarjalec, producent, tekstopisec, filantrop, modni oblikovalec in podjetnik. Doslej je bil nagrajen s 13 grammyji. Ima tudi dve nominaciji za oskarja ter po eno nominacijo za zlati globus in emmy. Leta 2020 je bil sprejet v Dvorano slavnih tekstopiscev za svoje delo pri duo The Neptunes. Februarja lani je bil imenovan za novega ustvarjalnega direktorja moške mode pri modni hiši Louis Vuitton.

prejšnji članek
Luka Dončić hčerki kupil prav posebno darilo
Svet slavnih
Luka Dončić hčerki kupil prav posebno darilo
naslednji članek
Zakaj pozimi večkrat hrepenimo po nezdravih večernih prigrizkih
Zdravje
Zakaj pozimi večkrat hrepenimo po nezdravih večernih prigrizkih