stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Svetovni pomladni hit: Barva sočne pomaranče

6. 4. 2017; 03.00
Avtor: V. M.
blorange - Foto Lili Valencak

Blorange se imenuje trend barvanja las, ki je obnorel dekleta po vsem svetu. foto: Lili Valenčak

Ste rade v koraku z modo? Pa ste dovolj drzne, da tudi vašo pričesko odenete v najbolj moden odtenek letošnje pomladi? "Blorange" se imenuje trend barvanja las, ki je obnorel dekleta po vsem svetu.

In kakšne modne trende pričesk narekuje letošnja pomlad? ''V modi je veliko različnih tehnik barvanja in striženja, glede barvnih odtenkov pa so trendi zagotovo bolj naklonjeni tistim, ki ste bolj drzne in pogumne narave. Ne glede na dolžino las, boste lahko letošnjo pomlad privabljale poglede tako v pastelnih odtenkih, kot tudi v drznih in živahnih tonih. Trend barvanja, ki je požel največ zanimanja pa zagotovo predstavlja blorange,'' nam pove frizerska mojstrica Lili Valenčak iz frizerskega salona Miša.



"Blorange? Kaj je to blorange?!"
Gre za odtenek, ki spominja na mešanico breskve s sočno jagodo, sicer pa izvira iz imena rdeča pomaranča. Nenavaden trend letošnje pomladi pa je plod zvezdniške ideje. Poimenovala ga je namreč hči ameriškega pevca Micka Jaggerja. Model Georgia Jagger je bila namreč prva lepotica, ki je na instagramu predstavila nenavaden odtenek, slednji pa je v hipu požel slavo in zanimanje žensk po vsem svetu.

Je to "rose gold"?
Ne, ne gre za rožnato zlat odtenek, ki je navduševal v preteklem letu. Gre za preplet nians od nežno marelično oranžne barve, pa vse do divje oranžne s podtoni rdeče barve. Slednja je seveda namenjena najbolj drznim. Da pa bi se odele v barvni hit letošnje pomladi in zacvetele kot sočna pomaranča, bo potrebno nekaj predpriprav. Pred nanosom odtenka morajo biti namreč lasje pobeljeni. Barva bo prišla do pravega izraza le na posvetljenih laseh.

Vas zanima, kakšna pričeska bi vam najbolj ustrezala? Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Šokantne podrobnosti zakona Mel B
Svet slavnih
Šokantne podrobnosti zakona Mel B
naslednji članek
Triki za ženske z močnejšo postavo: Kako nositi ozke kavbojke?
Moda&Lepota
Triki za ženske z močnejšo postavo: Kako nositi ozke kavbojke?
#obraziavenija
obraziavenija