901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Modni kotiček: Prekrasne manikure z morskimi motivi

30. 5. 2017; 04.00
Avtor: V. M.
Če svoje nohtke radi polepšate s kreativno manikuro, potem vam bodo zagotovo v navdih naslednje ideje s poletnimi motivi.

Mmmmm, pričarajte si poletje na rokah z živobarvnimi sadnimi motivi. foto: Pinterest

Naj poletni motivi zaživijo v podobah zabavnih vzorcev tudi na vaših nohtih. Tudi letošnje poletje so priljubljeni morski motivi, med najbolj prepoznavne zagotovo sodijo sidro, horizontalne črte in pikice. Seveda pa se lahko poigravate tudi z drugimi živahnimi barvami in simboli, ki vas spominjajo na morske počitnice in zabavne poletne dni. V nadaljevanju si oglejte preproste poletne manikure, ki jih lahko z nekaj spretnosti poustvarite tudi sami.

Sadni prstki

Pričarajte poletje na rokah z živobarvnimi sadnimi motivi. Priljubljene so zlasti lubenice, jagode, kivi in ananas. Ker je za oblikovanje teh motivov potrebno nekaj več spretnosti, vam bo za natančnejšo izvedbo dobro služil poseben svinčnik za poslikavo. Slednjega preprosto namočite v izbrani lak in se lotite slikanja vzorcev in motivov.

Prepustite se poletju ... foto: Pinterest

Počitnice pod palmo

S čopičem ali svinčnikom za poslikavo nohtov lahko ustvarite tudi poletno pravljico pod palmami. Motiv palme lahko narišete samo na en noht, ostale pa obarvate v modne odtenke tega poletja. Poigrate se lahko tudi z bleščicami, ki so priljubljene tudi v poletnih mesecih.

Zapeljiva kapitanka

Naj vas sveži navtični motivi popeljejo na morske dogodivščine. Poigravate se lahko z modrimi, belimi, zlatimi, rdečimi in srebrnimi odtenki. Prav nič ne boste zgrešili, če barvam dodate tudi kakšen drug odtenek pastelne barve, denimo rožnato ali modro zeleno. Kako lahko poustvarite čudovito morsko manikuro, si oglejte v spodnjem videu. Sledite korakom in z malce spretnosti bo uspelo tudi vam.

Preberite si še: Najbolj modne barve nohtov za letošnje poletje

So vam všeč morski motivi? foto: Pinterest

prejšnji članek
Izpoved ženske, ki je bila v haremu: Na seks sem čakala več ur
Svet slavnih
Izpoved ženske, ki je bila v haremu: Na seks sem čakala več ur
naslednji članek
Ginekologi odsvetujejo spolne odnose dva dni pred pregledom
Zdravje
Ginekologi odsvetujejo spolne odnose dva dni pred pregledom