palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Izpoved ženske, ki je bila v haremu: Na seks sem čakala več ur

30. 5. 2017; 05.01
Avtor: D. B.
jill dodd

Včasih se zaradi tega počuti slabo in pridejo dnevi, ko sovraži samo sebe, a je srečna, da je danes našla sebe. Jill ima soproga in tri otroke. foto: Instagram

Dve leti je Američanka Jill Dodd živela v njegovem haremu, vse podrobnosti pa je razkrila v knjigi The Currency of Love, ki bo izšla v začetku junija.

Američanka Jill Dodd je bila v osemdesetih uspešen model, potem pa je spoznala 24 let starejšega moškega in njeno življenje se je obrnilo na glavo.

"Stara sem bila dvajset let. Slava mi je stopila v glavo in podpisala sem pogodbo z modno agencijo Wilhelmina Models, delala sem v Franciji in snemala reklame. Bila sem mlada, naivna. Nato sem v Cannesu spoznala nizkega, plešastega, debelušnega, a izjemno šarmantnega gospoda. Šele kasneje sem ugotovila, da je to Adnan Khashoggi, ki je zaslužil milijone s preprodajo orožja. Pristopil je k meni in me povabil na ples. Ta ples je bil usoden," piše v knjigi Jill, ki je danes stara 57 let. Sledil je velik šok. "Brez kakršnegakoli opozorila me je prijel za roko in mi nanjo s prstom, namazanim s krvjo, napisal 'Ljubim te' in že naslednji dan sem bila njegova."

Od jahte do čudovitih oblek, potem pa šok

Na začetku je bila Jill gostja na 280 metrov dolgi jahti Nabila, na kateri so snemali tudi film o Jamesu Bondu."Ko sem s prijateljico prišla na jahto, nas je Adnan odpeljal do ogromne omare, ki je bila polna dizajnerskih oblek. Pogovarjali smo se do 5. ure zjutraj in zaljubila sem se vanj," je napisala Jill. "Leto dni kasneje me je povabil v vilo v Marbelli. Pričakovala sem, da bova sama, a tam so bile tudi druge ženske." Vila je bila polna prelepih mladih žensk, za katere Jill sploh ni bila prepričana, da so polnoletne. "Odkrito je dejal, da si želi, da bi bila ena od njegovih ljubic. Pojasnil mi je, da je po savdskem zakonu dovoljeno imeti tri zakonite soproge in 11 ljubic. Pristala sem, ker sem ga ljubila," je napisala Dodd.

Tako je postala del harema, kar pomeni, da je morala vedno čakati na vrsto, da se je lahko ljubila s človekom, v katerega je bila zaljubljena. Včasih celo več ur. Kljub temu se je nekega večera streznila, ko je moški njenega življenja prišel z darilom. V nekem trenutku je ugotovil, da je zgrešil sobo, nje tam ni pričakoval, zato se je le obrnil in odšel. Takrat je ugotovila, da je zanj samo igračka in da to ni življenje zanjo. Razmerje je prekinila leta 1982.

Včasih se zaradi tega počuti slabo in pridejo dnevi, ko sovraži samo sebe, a je srečna, da je danes našla sebe. Ima soproga in tri otroke.

Preberite tudi: Čudovita debeluška navdušila v bikiniju. Kliknite tukaj!

A post shared by Jill Dodd (@jill_dodd) on

prejšnji članek
Poglejte, kaj je napisala Iris Mulej
Svet slavnih
Poglejte, kaj je napisala Iris Mulej
naslednji članek
Modni kotiček: Prekrasne manikure z morskimi motivi
Moda&Lepota
Modni kotiček: Prekrasne manikure z morskimi motivi