Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Plaže preplavil nov modni hit!

16. 6. 2017; 01.00
Avtor: V. M.
okrogla brisača

Kako vam je všeč ideja o okrogli brisači? foto: Pinterest

Vas zanima, kaj novega se dogaja na plažah izven meja Slovenije? Kakšni hiti so preplavili obronke peščenih in kamnitih obal?

Ta modni hit, ki bo zaznamoval leto 2017, bo zagotovo pritegnil tudi vašo pozornost. Pa ne govorimo o novem modelu kopalk ali drugem modnem kosu, ki se je prebil v prve vrste modnih pist. O ne, beseda teče o trendovskih brisačah, ki so pometle s klasično pravokotno obliko in se odele v mnogo bolj privlačno linijo. Okroglo! S privlačnimi vzorci in barvami, ki burijo domišljijo. Sploh na družbenih omrežjih, kjer so dekleta hlastno pograbila idejo in jo izkoristila za počitniške foto utrinke. Ker so na okroglih brisačah videti nonšalantno kul, a hkrati zabavna, trendovska, drugačna.

Okrogla brisača je že navdušila dekleta čez lužo. foto: Pinterest

Glede na to, da je poletje šele zdrsnilo prek prvih koledarskih številk, se nam nemara pravi veliki boom šele obeta. Zgodovina brisače se ponaša s pravokotno obliko, doslej smo lahko izbirali le med barvami in številnimi potiski, zato okrogle brisače prinašajo na plaže pravo osvežitev, ki se je bodo razveselila tudi slovenska dekleta.

Kako pa je vam všeč ta preprosta, a sila privlačna ideja? Na Instagramu in Pinterestu si že lahko ogledate modne primere s festivalskimi azteškimi vzorci, indijanskimi motivi, morskimi detajli ter živahnimi živalskimi in sadnimi dizajni. Nekaj slednjih delimo tudi z vami …

Preberite si še: Modni kotiček: Prekrasne manikure z morskimi motivi



prejšnji članek
Vi jo kar jejte, zgodilo se bo pa to!
Zdravje
Vi jo kar jejte, zgodilo se bo pa to!
naslednji članek
Družina jé trikrat na teden: Trdita, da živita od zraka
Zdravje
Družina jé trikrat na teden: Trdita, da živita od zraka