testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353
Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do občinskega neprofitnega stanovanja

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Kakšne kopalke izbrati, če imam majhne prsi?

10. 7. 2017; 02.00
Avtor: V. M.
Nemara je že tako, da vsi hrepenimo po tistem, kar nam mati narava ni poklonila. Bralka Mojca se jezi zaradi majhnih prsi. Zanima jo, kaj bi morala upoštevati, da bi bil njen dekolte videti polnejši.

Da bi optično povečali obseg vaših prsi, je pomembno, da izberete model nedrčka s čim večjo površino. foto: Pinterest

''Izbira kopalk je zame nočna mora. Želela bi si, da bi lahko po plaži paradirala s polnim oprsjem, a kaj ko je moj dekolte tako osiromašen, da lahko o bujni različici le sanjam. Če izberem trikotni bikini nedrček (te kopalke so mi sicer blazno všeč), sem videti kot otrok. Zaradi tega se počutim zelo slabo, pogled na prazen nedrček mi dobesedno pokvari morski dopust.  Kaj bi mogla upoštevati, da bi bilo to, kar pač imam, videti večje in ne manjše?''

Modna strokovnjakinja Sonja Žužek iz modnega butika SinDa pojasnjuje, da lahko s pravo izbiro modela, materiala in barve optično povečamo površino. ''Nepravilna ali prava izbira lahko izjemno vplivata na končni videz. Zaradi neustreznega modela kopalk so denimo lahko vaše prsi videti še manjše, kot so v resnici.'' Ravno zato je tako zelo pomembno, da se pri izbiri držite sledečih pravil:



•    Nikar ne posegajte po drobnih krpicah! Trikotni bikini modeli niso prava izbira za vas.

•    Da bi optično povečali obseg vaših prsi, je pomembno, da izberete model nedrčka s čim večjo površino. Material naj povsem objame vaše prsi, dekolte je lahko tudi ob vratnem izrezu bolj zaprt. Večja kot je površina materiala, večje bodo videti vaše prsi.

•    Da bi pričarali zapeljivejši dekolte, je seveda dobro, da izberete nedrček s podloženimi košaricami, ki bodo poskrbele za polnejšo obliko. Preizkusite več modelov in ne obupajte, če ne boste takoj našle idealnega kopalnega oblačila. Vzemite si čas.

• Da bi pričarali zapeljivejši dekolte, je seveda dobro, da izberete nedrček s podloženimi košaricami, ki bodo poskrbele za polnejšo obliko. foto: Pinterest

•    Tudi naramnice vplivajo na končni izgled. Izogibajte se širokim trakovom, naramnice naj bodo tanke.

•    Pomembno je tudi, v kakšne barve boste odeli vaše prsi. Saj veste, da temna barva optično zmanjša površino, kajne? Zatorej odločno odkimajte ob pogledu na temne modele kopalk. Svetle in bleščeče barve bodo prava izbira.

•    Se vam zdijo enobarvne kopalke dolgočasne? Če so vam všeč vzorčki izberite modele s čim bolj drobnimi motivi. Slednji namreč optično povečajo površino.

•    Obstaja tudi trik z materialom, veste? Preizkusite dizajne, ki so prikupno a elegantno navihani. Naj vaše prsi objamejo volančki, nagubano blago, resice ali dodani motivi, ki krasijo površino materiala. Slednje lahko izjemno pripomore k ustvarjanju iluzije večjih prsi.

Preberite si še: Ste prikupno debelušne? Takole boste v kopalkah videti zapeljivo …

prejšnji članek
Peklenska vročina – to se zgodi, če ne upoštevate opozoril
Zdravje
Peklenska vročina – to se zgodi, če ne upoštevate opozoril
naslednji članek
Poslovila se je mama Sare Rutar
Svet slavnih
Poslovila se je mama Sare Rutar
#obraziavenija
obraziavenija