GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Škorenjci, ki bodo zavladali modnemu svetu

4. 8. 2017; 03.00
Avtor: V. M.
Škorenjci, ki bodo zavladali modnemu svetu - Njena.si - Mozilla Firefox 3.8.2017 131233

foto: Instagram

Modne navdušenke iz vsega sveta navdušeno prikimavajo, da gre za senzacijo, ki bo povsem zavladala modnemu svetu. Oprijeti škorenjci so se po dobrem letu prerinili na sam vrh najbolj zaželenih modnih kosov.

Oprijeti škornji, ki jih je zasnoval Kanye West. foto: Instagram

Morda boste ob pogledu na ta sodoben kos obutve zgolj globoko zavzdihnili. Kdo ve ali pa se boste kot mnoge mlade dame lotili 'diy'  projekta in si iz nogavičk kar sami poustvarili vosokoleteče škorenjce, ki slišijo na ime 'sock-boots'.

Pa se ne šalimo, sploh ne, sila resno so se dekleta lotila izdelave Yezzy oprijetih škorenjcev, ki so plod modnega uma glasbenika Kanya Westa. Že res, da so sprva v njih na okrog tekala le Kardashianova dekleta, a po dobrem letu so jim sledila tako zveneča imena, kot samooklicane modne navdušenke iz vsega sveta. Slednja so se pred meseci razveselila namiga, da so uličnim modnim smernicam prisluhnile tudi dostopnejše modne znamke.

Na spletu je moč najti številne vodiče za izdelavo oprijetih škornjev. foto: Pinterest

In zdaj so tukaj, oprijeti škorenjci, ki se že pridno postavljajo na modnih policah, kakopak v mnogo ugodnejši različici - za tiste izpod Kanyovih oblikovalskih prstov je namreč potrebno odšteti okrog 1000 eur. Se vam je zaletelo, kajne? No, ja, potemtakem niti ni tako presenetljivo, zakaj so se dekleta kar sama lotila kombiniranja nogavic in čevljev z visoko peto.

In kako se omenjeni škornji razlikujejo od visokih obuval, ki smo jih bili vajeni doslej? Izstopajo zlasti zaradi mehkejšega materiala, ki spominja na saten in se pod svetlobo blago svetlika. Športno elegantni škornji so bojda zaradi lahkotnih materialov primerna obutev tudi v toplejših mesecih. No ja,  čeprav elastičen in oprijet del nad gležnjem resnično spominja na modne nogavičke, zaradi česar morda v visokih temperaturah le niso tako udobni.

Kakšno pa je vaše mnenje? So vam všeč?

prejšnji članek
Neprijetna okužba ušes zaradi zadrževanja v onesnaženi vodi
Zdravje
Neprijetna okužba ušes zaradi zadrževanja v onesnaženi vodi
naslednji članek
Raziskava: Neizobražene matere prehitevajo z uvajanjem goste prehrane
Zdravje
Raziskava: Neizobražene matere prehitevajo z uvajanjem goste prehrane