Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Modna jesen: Adijo črni, pozdravljeni barvni škornji!

11. 9. 2017; 03.00
Avtor: V. M.
skornji2

Ste dovolj drzne, da bi črno zamenjale za rumeno? foto: Pinterest

Prisegate na črne ali rjave? Škornje, kakopak. Že vrsto let, kajne? Pa je napočil čas za spremembe. Divje spremembe! Vabljeni na sprehod po jesenski modni pisti …

Če imate rade živahne barvne odtenke, potem vam bo všeč novica, da se škornjem to jesen obeta poštena osvežitev. Kraljevali bodo namreč intenzivni odtenki, pravo nasprotje varnim in zaspanim barvnim notam, ki so doslej spremljale vaš korak. Pa ste dovolj drzne za modno pravljico te jeseni?

Modne hiše so jasno in glasno napovedale zapoved za hladnejše mesece. Prihaja trend barvne obutve in živahnih modnih dodatkov, s katerimi bomo prevetrili varno zavetje umirjenih tonov. Slednje ne pomeni zgolj nežen korak v svet barv, tja bomo namreč zakorakali v velikem slogu, z barvami, ki kričijo po pozornosti in opozarjajo na trend, ki ga pač ne bo mogoče spregledati.

Jesen bo letošnje leto še posebej barvita. foto: Pinterest

Barve, v katerih bodo letošnjo jesen kraljevali škorenjci, so zlasti rdeča, modra, zelena, rumena, vijolična in rožnata. Na svoj račun pa bodo prišle tudi ljubiteljice bleščic, saj se bodo na policah znašli tudi modni svetlikajoči se škornji. 

Pa vas morda poleg barve zanima še, kateri so najbolj modni škornji ta hip? Modne navdušenke iz vsega sveta navdušeno prikimavajo, da gre za senzacijo, ki bo povsem zavladala modnemu svetu. Se strinjate – so vam všeč?

prejšnji članek
Če imate kandido, lahko jeste samo tole!
Zdravje
Če imate kandido, lahko jeste samo tole!
naslednji članek
Čas je za očiščevalno grozdno dieto!
Zdravje
Čas je za očiščevalno grozdno dieto!
#obraziavenija
obraziavenija