Vroče ta hip

Modna jesen: Adijo črni, pozdravljeni barvni škornji!

Ste dovolj drzne, da bi črno zamenjale za rumeno?
Ste dovolj drzne, da bi črno zamenjale za rumeno?
Pinterest

Prisegate na črne ali rjave? Škornje, kakopak. Že vrsto let, kajne? Pa je napočil čas za spremembe. Divje spremembe! Vabljeni na sprehod po jesenski modni pisti …

Če imate rade živahne barvne odtenke, potem vam bo všeč novica, da se škornjem to jesen obeta poštena osvežitev. Kraljevali bodo namreč intenzivni odtenki, pravo nasprotje varnim in zaspanim barvnim notam, ki so doslej spremljale vaš korak. Pa ste dovolj drzne za modno pravljico te jeseni?

Modne hiše so jasno in glasno napovedale zapoved za hladnejše mesece. Prihaja trend barvne obutve in živahnih modnih dodatkov, s katerimi bomo prevetrili varno zavetje umirjenih tonov. Slednje ne pomeni zgolj nežen korak v svet barv, tja bomo namreč zakorakali v velikem slogu, z barvami, ki kričijo po pozornosti in opozarjajo na trend, ki ga pač ne bo mogoče spregledati.

skornji.jpg
Jesen bo letošnje leto še posebej barvita.
Pinterest

Barve, v katerih bodo letošnjo jesen kraljevali škorenjci, so zlasti rdeča, modra, zelena, rumena, vijolična in rožnata. Na svoj račun pa bodo prišle tudi ljubiteljice bleščic, saj se bodo na policah znašli tudi modni svetlikajoči se škornji. 

Pa vas morda poleg barve zanima še, kateri so najbolj modni škornji ta hip? Modne navdušenke iz vsega sveta navdušeno prikimavajo, da gre za senzacijo, ki bo povsem zavladala modnemu svetu. Se strinjate – so vam všeč?