marko potrc Odkrito.si

Dokler ima Marko Potrč to, vse "štima"

Voranc Boh in Gregor Gruden Svet24.si

FOTO: Pokukali smo v zakulisje Reke ljubezni

Ana Urbanc in Uma Svet24.si

FOTO: Igralki življenje že dvanajst let lepša ...

piran Svet24.si

Počitnice v Sloveniji bodo znatno dražje

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

Natalija Verboten Njena.si

Natalija Verboten: Njena naloga ne bo lahka

alec baldwin1 Njena.si

Znani igralec okreva po operaciji

Modna jesen: Adijo črni, pozdravljeni barvni škornji!
| V. M.

Modna jesen: Adijo črni, pozdravljeni barvni škornji!

Prisegate na črne ali rjave? Škornje, kakopak. Že vrsto let, kajne? Pa je napočil čas za spremembe. Divje spremembe! Vabljeni na sprehod po jesenski modni pisti …

Če imate rade živahne barvne odtenke, potem vam bo všeč novica, da se škornjem to jesen obeta poštena osvežitev. Kraljevali bodo namreč intenzivni odtenki, pravo nasprotje varnim in zaspanim barvnim notam, ki so doslej spremljale vaš korak. Pa ste dovolj drzne za modno pravljico te jeseni?

Modne hiše so jasno in glasno napovedale zapoved za hladnejše mesece. Prihaja trend barvne obutve in živahnih modnih dodatkov, s katerimi bomo prevetrili varno zavetje umirjenih tonov. Slednje ne pomeni zgolj nežen korak v svet barv, tja bomo namreč zakorakali v velikem slogu, z barvami, ki kričijo po pozornosti in opozarjajo na trend, ki ga pač ne bo mogoče spregledati.

Foto: Pinterest - Jesen bo letošnje leto še posebej barvita.

Barve, v katerih bodo letošnjo jesen kraljevali škorenjci, so zlasti rdeča, modra, zelena, rumena, vijolična in rožnata. Na svoj račun pa bodo prišle tudi ljubiteljice bleščic, saj se bodo na policah znašli tudi modni svetlikajoči se škornji. 

Pa vas morda poleg barve zanima še, kateri so najbolj modni škornji ta hip? Modne navdušenke iz vsega sveta navdušeno prikimavajo, da gre za senzacijo, ki bo povsem zavladala modnemu svetu. Se strinjate – so vam všeč?