benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Do zavidljivega telesa v le nekaj korakih!

21. 8. 2016; 05.00
Avtor: Alenka Birk
uvodna

foto: Thinkstock

Eva vam predstavlja pet preprostih in dišečih nasvetov za vsakodnevno lepotno rutino.

Kot pri večini stvari je doslednost zaželena tudi pri negi telesa, a naj bo ta enostavna in hitra, da jo lahko brez težav vključite v vsakdanjik. Za izboljšanje videza in počutja vaše kože se vsako jutro držite naslednjih kratkih in preprostih, a zelo učinkovitih korakov. Sledite geslu S. T. O. M. L. = SUHO ŠČETKANJE + TUŠ + ODSTRANJEVANJE DLAK + MRZEL TUŠ + LOSJON.

S – SUHO ŠČETKANJE
Začnite dan s suhim ščetkanjem telesa še pred skokom pod prho. Morda se vam zdi nepomembno opravilo, vendar suho ščetkanje zanesljivo odpravlja celulit. Uporabite krtačo za telo z močnimi ščetinami, začnite pri nogah ter s kratkimi potegi ščetkajte navznoter in navzgor.

T – TUŠIRANJE
Skočite pod tuš z luščilom za telo in se zmasirajte po vsem telesu. Bolj natančno se posvetite hrapavim in suhim predelom.



O – ODSTRANJEVANJE DLAK
Že smo pri odstranjevanju nezaželenih dlak. Če se jih najraje znebite s pomočjo britvice, je zdaj čas za to. Koža je namreč mehka in topla, kar olajša celoten proces.

M – MRZEL TUŠ
Obrnite za nekaj sekund pipo v modro stran – to je odličen način za prebujanje kože in duše. Vztrajajte vsaj toliko časa, da vmes po petah na hitro podrgnete s kamnom ali valjčkom za pedikuro.



L – LOSJON
Osušite kožo do suhega in po vsem telesu nanesite losjon. Postopek bo sčasoma izboljšal videz vaše kože in mišični tonus, telo pa bo preprosto postalo bolj vitko in izoblikovano. Ni slabo, kaj?

prejšnji članek
Luščite jo! Kožo, seveda
Moda&Lepota
Luščite jo! Kožo, seveda
naslednji članek
Stres počasi načenja zdravje!
Zdravje
Stres počasi načenja zdravje!